Blogi

Paras C-vitamiini iholle – valitse oikein!

C-vitamiini on huippuainesosa, mitä tulee ihonhoitoon. Miten löytää itselle paras C-vitamiinituote? Lue vinkit ja tuotesuositukset alta!

C-vitamiini on todellinen ihonhoidon multitaskaaja. Se sopii yhtä hyvin nuorelle ja ikääntyneelle iholle, kuivalle ja rasvoittuvalle ihotyypille sekä kausittain tai jatkuvasti käytettynä. C-vitamiinin eli askorbiinihapon monipuolisuus perustuu sen antioksidanttiseen koostumukseen.

Markkinoilla on kuitenkin lukuisia erilaisia C-vitamiinituotteita, jotka väärin tai väärälle ihotyypille käytettynä eivät tuo lainkaan haluttuja tuloksia tai saattavat jopa herkistää ihoa. Opastamme nyt sinua löytämään oman, täydellisen C-vitamiinituotteen.

Tavoite: kirkkautta ja sävyn tasoitusta

Mikäli ongelmana ovat ihon pigmenttihäiriöt tai runsaasti aurinkoa nauttinut, samea iho, paras C-vitamiini löytyy tehoseerumista. Korkean pitoisuuden C-vitamiiniseerumi voi aiheuttaa iholla aluksi kihelmöintiä, jolloin sen käyttöön on totuteltava varoen ja rajattava tuote kuuriluontoiseen rutiiniin.

Kokeile: Unna Nordic Taimi Vitamin C Treatment -kasvoseerumi sisältää 10% C-vitamiinia ja toimii kirkastavana vitamiinipommina samealle ja/tai juonteikkaalle iholle.

Tavoite: antioksidanttista suojaa

C-vitamiini on mahtava ainesosa tehostamaan aurinkovoiteen toimintaa. Se ei itsessään sisällä suojakerrointa, mutta toimii antioksidanttisuutensa ansiosta auringon aiheuttamia vaurioita vastaan. Miedon pitoisuuden C-vitamiinivoide on paras valinta silloin, kun C-vitamiinia haluaa käyttää ympäri vuoden osana ihonhoitoa ja tukea ihon hyvinvointia vanhentavia vapaita happiradikaaleja vastaan.

Kokeile: EKOPHARMA Helsinki Herukka C-Max Hoitovoide sopii myös herkälle iholle. Runsaasti mustaherukan siemenöljyä sisältävä voide sopii käytettäväksi aurinkosuojan alla.

Tavoite: tehohoitoa ikääntyvälle iholle

Paras C-vitamiini ikääntyvälle iholle on ympätty yhteen monivaikutteisten peptidien ja muiden vitamiinien kanssa. Yhdessä nämä kaikki häivyttävät juonteita, tuovat iholle antioksidanttista suojaa ja tehostavat kollageenin tuotantoa. C-vitamiini auttaa paitsi kirkastamaan maksaläiskiä, myös madaltamaan juonteita ja ryppyjä.

Kokeile: BTB13 Medical Vitamin C Triple Active -hoitovoide tukee laajasti kollageenin muodostumista ja ylläpitää ihon nuorekkuutta. Heleyttävä ja väsymyksen merkkejä vähentävä voide on omiaan ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin ja myös jo ikääntyneelle iholle.

Tavoite: monipuolista hoivaa läpi vuoden

Kun C-vitamiini sekoitetaan yhteen muiden vitamiinien ja antioksidanttien kanssa, saadaan aikaan todellinen superkoostumus. Antioksidantit tehostavat toistensa toimintaa, jolloin pieni pitoisuus montaa vitamiinia voi olla parempi, kuin tuju annos yksittäistä ainesosaa. Tällainen tuote sopii käytettäväksi etenkin silloin, kun haetaan mahdollisimman helppoa ja silti tuloksia tuovaa rutiinia.

Kokeile: BTB13 Pro-Age Vitamiinivoide 2 sisältää C-vitamiinia yhdessä A- ja E-vitamiinien kanssa. Antioksidanttista koostumusta on tehostettu prebiooteilla, peptideillä, hyaluronihapolla ja keramideilla. Kun haluat kaiken, valitse tämä!

Jos parhaan C-vitamiinituotteen valinta on silti liian vaikeaa, ota yhteyttä kosmetologiimme. Autamme oikean C-vitamiinin valinnassa ja kerromme myös, jos jokin muu ainesosa sopii ihollesi paremmin. Varaa aika hoitoon täältä!

LUE MYÖS:

6 ihon rasvoittumista hillitsevää hoitovinkkiä

Lue lisää

Ihonhoito uudelle tasolle: antioksidantit ovat avainasemassa

Lue lisää

Kotimainen BTB13 tuo tehon, teknologian ja ekologisuuden samassa paketissa.

Lue lisää