Usein kysyttyä

Tuotteet


Voit laittaa meille sähköpostia tai laittaa viestiä Instagramissa & Facebookissa niin autamme sinua.

Kyllä, kaikki Hillassa myytävät sekä hoidoissa käytetyt tuotteet ovat vegaanisia.

Kaikki Hillassa myytävät kosmetiikkatuotteet ovat Suomessa valmistettuja.

Suomessa valmistettujen tuotteiden pääraaka-aineet tulevat suurelta osin Suomesta. Kaikkia raaka-aineita ei kuitenkaan ole mahdollista saada Suomesta, esim. laajalti kosmetiikassa käytetyt aloe vera, sheavoi, viinirypäleen siemenöljy, erilaiset kasviuutteet ja eteeriset öljyt. Valmistajat pyrkivät käyttämään suomalaisia raaka-aineita niin pitkälti kuin mahdollista.

Kasvohoidot


Suurin osa Hillan hoidoista on turvallisia raskaana oleville, sillä käyttämämme tuotteet eivät sisällä mitään haitallisia ainesosia. Laitteilla tehtäviä hoitoja emme tee raskaana oleville (mikroneulaus ja ultraäänihoidot) ja kuumakivihoitoja ei myöskään suositella odottaville äideille. Voit tulla hoitoon oman olosi mukaan – esim. jos sinun on vaikea olla makuullaan niin hoidot pystytään suurelta osin tekemään puoli-istuvassa asennossa tai kyljellään.

Kaikki hoitomme räätälöidään ihosi sen hetkisten tarpeiden mukaan ja meillä tärkeämpi on käytössä oleva aika kuin minkä hoidon olet valinnut. Voit kirjoittaa varauksen yhteydessä tulevaan lisätietokenttään jos sinulla on toiveita tai olet epävarma valitsemastasi hoidosta. Ihon tilanne voi muuttua varauksen tekemisen ja hoitoon tulemisen välillä, joten hoitoja muokataan aina tarpeen mukaan.

Kyllä, räätälöimme aina hoidon ihon tarpeiden mukaan, joten jokainen hoito Hillassa on erilainen.

Kaikkiin 60+ minuutin kasvohoitoihin voidaan sisällyttää mekaaninen ihonpuhdistus tai ultraäänipuhdistus. Poikkeuksena BTB13 Micro-Meso Therapy -hoidot ja hemmottelupaketit. Kaikkiin hoitoihin jossa on kasvohoito-osuus voit kuitenkin valita lisäpalveluna ultraäänipuhdistuksen.

Ihonpuhdistus on kokemuksena yksilöllinen, mutta lähtökohtaisesti ihonpuhdistus ei satu. Nenässä se voi nipistää ja yksittäiset finnit voivat olla kipeämpiä, mutta meidän tavoitteena on tehdä aina mahdollisimman kivuton ihonpuhdistus. Toteutamme sen hyvällä pohjatyöllä eli pehmittämällä ihoa kosteutustuotteilla ja öljyillä perinteisen höyrytyksen lisäksi. Saamme paljon palautetta tehokkaista, mutta kivuttomista ihonpuhdistuksistamme.

Mikroneulaus eli BTB13 Micro-Meso Therapy


Mikroneulaus ei ole kivuliasta. Joissain kohdissa iho on ohuempaa kuin toisissa ja saattaa tuntua enemmän, mutta herkemmissä kohdissa teemme myös lyhyemmillä neuloilla hoitoa. Hoito toteutetaan aina asiakkaiden tuntemusten mukaan. Neulaus voi tuntua nipistelevältä tai kutittavaltakin, mutta ei kivuliaalta. Hoito päätetään aina rauhoittavaan hierontaan, jolla saadaan myös ihonhoitotuotteet imeytettyä tehokkaasti.

”Olipa ihana yllätys, että mikroneulaus oli niin mukava ja rentouttava kokemus! Hoidossa käytettyjen tuotteiden tuoksut olivat todella miellyttäviä ja neulauksen jälkeinen kasvohieronta tainnutti jopa uneen, oli siis äärimmäisen rentouttavaa. Itse neulaus ei sattunut liikaa ja ihon punotuskin rauhoittui jo seuraavalle päivälle.”

Mikroneulauksen käyntimäärä riippuu siitä mitä hoidolla halutaan saavuttaa. Yhdellä hoitokerralla saadaan ihoa syväkosteutettua, heleytettyä ja puhdistettua, useampi hoitokerta aktivoi ihon omaa kollageenituotantoa ja ihon uudistumista.

Jos tavoitteena on pintajuonteiden tai pienten arpien hoitaminen sekä ihon kunnon parantaminen yleisesti, suosittelemme tulemaan hoitoon 3-6 kertaa, kuukauden välein. Lopulliset tulokset näkyvät muutama kuukausi viimeisen käynnin jälkeen. Syvissä aknearvissa ja -juonteissa kertoja todennäköisesti tarvitaan enemmän. Olemme jokainen yksilöitä ja toisilla saadaan nopeammin tuloksia kuin toisilla. Tärkeää on myös mitä hoitojen välissä tekee kotona eli iholle on tärkeää antaa ravintoa, hyviä rakennuspalikoita uudistumiseen.

Jos ja kun hoidoista haluaa parhaat mahdolliset tulokset, on tärkeää hoitaa ihoa hyvin käyntien välillä. Mikroneulauksen ajatus on antaa iholle aina tehokas sysäys uudistumiseen ja sen jälkeen asiakas tukee ihon uudistumisprosesseja tuotteilla, jotka sisältävät esim. vitamiineja, hyviä rasvahappoja ja muita ihon toimintoja aktivoivia raaka-aineita.

BTB13 Micro-Meso Therapy perustuu sekä neulojen aikaansaamaan uudistumisprosessien käynnistymiseen, mutta myöskin Oulun yliopiston patentoimaan BTB13-yhdisteeseen, jolla on näyttö että se aktivoi solujen uudistumista. Tämän vuoksi suosittelemme asiakkaita yhdistämään hoitoihin BTB13-tuotteet ja jos ei koko ihonhoitorutiinia, niin ainakin yhden tuotteen missä tuota BTB13-yhdistettä on.