Tietoa meistä

Tervetuloa metsäretkelle!

Käytämme hoidoissa korkealuokkaisia, luonnollisia, suomalaisia tuotteita, joilla saat ratkaisuja ihosi hoitamiseen: olemme erikoistuneet varsinkin herkän ihon hoitoon ja anti-age hoitoihin. Meillä on paljon kokemusta myös haastavista iho-ongelmista kuten aknesta, rosaceasta, suunympärysihottumasta ja couperosasta. Kaikki tuotteemme ovat ekologisia, vegaanisia ja eläinkokeettomia.

Hoidot tehdään suomalaisilla ammattisarjoilla – elämyksellinen luonnonkosmetiikkasarja Unna Nordic, marjoista tehonsa ammentava kestosuosikki EKOPHARMA Helsinki, sekä kantasoluja aktivoiva kasvipohjainen BTB13. Hoitomme soveltuvat kaikkein herkimmillekin ihotyypeille. Myös raskaana olevat voivat nauttia Hillan palveluista. Käyttämämme ihonhoitosarjat valmistetaan Helsingissä – näin olet myös osana kotimaista tuotantoketjua.

Hillan avarat tilat sijaitsevat Bulevardin päässä, Hietalahden torin laidalla. Palvelemme asiakkaita seitsemän ekokosmetologin voimin, neljässä hoitohuoneessa. Voit siis tulla meille myös ystäviesi kanssa. Tuote- ja lahjakorttiostot voit tehdä shoppailutunneillamme, sopimuksen mukaan tai omassa verkkokaupassamme.

Ekokosmetologit
Minna

Olen Hillan omistaja – 37-vuotias ekokosmetologi ja lähihoitaja Minna. Vahvuuksiani ovat lempeät, varmat kädet ja pitkät, rentouttavat kasvohieronnat. Minut tapaa yleensä myymälän puolelta palvelemassa shoppailutunneilla. Hoitoja teen Hillassa nykyään osa-aikaisesti ja omat asiakkaani voivat varata minulle aikoja meilitse / puhelimitse. Olet lämpimästi tervetullut hoitolaani!

Veera

Olen 29-vuotias ekokosmetologi Veera. Kutsumukseni alalle lähti omista iho-ongelmistani, ja oman kokemukseni kautta ymmärrän laadukkaan ihonhoidon tarpeen. Otan asiakkaani huomioon yksilöllisesti sekä kokonaisvaltaisesti. Minulla on rauhalliset, varmat ja rentouttavat otteet, ja parhaimmillani olen erityisesti hieronnoissa sekä tarkkuutta vaativissa töissä. Tervetuloa hyvän olon hoitoihini!

Varaa aika
Elina (äitiyslomalla 07/21 alkaen)

Olen 34-vuotias ekokosmetologi ja kosmetiikkaneuvoja Elina. Olen ollut nuoresta asti kiinnostunut kauneudenhoitoalasta, mutta päätin vasta pitkän asiakaspalvelualan uran jälkeen lähteä kouluttautumaan unelma-ammattiini. Kasvo- ja jalkahoitojen lisäksi teen vartalohoitoja, joissa varmat otteeni ja metsäiset tuoksut luovat ihanan, rentouttavan elämyksen. Nautin myös päästessäni ratkaisemaan erilaisia ihonhoidollisia haasteita ja tuomaan kokonaisvaltaisen hoitoelämyksen.

Varaa aika
Niina

Olen 45-vuotias ekokosmetologi Niina. Olen kotoisin Turusta ja tehnyt aiemmin töitä omassa hoitolassani, mutta Helsinkiin muuton myötä liityin Hillan tiimiin.
Luonnonmukaisten ihonhoitomenetelmien lisäksi olen opiskellut erilaisia hierontaterapioita, myös ayurveda, aromaterapia ja reiki ovat lähellä sydäntä.
Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi hoitoihini.

Varaa aika
Jaana

Olen 37-vuotias ekokosmetologi Jaana. Haluan saada asiakkaat inspiroitumaan ihonhoidosta ja itsensä hemmottelusta, sillä se lisää hyvinvointia ja hyvää mieltä. Olen iloinen, että saan tehdä työtä ihmisten hyvinvoinnin puolesta ja jakaa hyvää energiaa työni kautta. Olen työssäni huomaavainen, rauhallinen, ammattitaitoinen ja huolellinen. Haluan luoda hoidoissani miellyttävän ja välittömän tunnelman, jossa minun tuntuvat ja tuntevat otteeni saavat mielen rauhoittumaan ja kehon rentoutumaan. Kannustan kaikkia ottamaan hetken itselleen ja panostamaan omaan hyvinvointiin tulemalla hemmoteltavaksi ja hoidettavaksi.

Varaa aika
Iida

Olen 29-vuotias ekokosmetologi Iida. Omaan pitkän kokemuksen asiakaspalvelualalta ja saat minulta laadukkaita, rentouttavia hoitoja. Tulin Hillaan alunperin työharjoitteluihin ja kiitos ihanien asiakaspalautteiden, pääsin osaksi Hillan tiimiä jo opiskeluaikana. Lämpimästi tervetuloa rentouttaviin hoitoihini!

Varaa aika
Kiia

Olen 31-vuotias ekokosmetologi Kiia. Olen kotoisin Turusta, jossa työskentelin kosmetologina 7 vuotta. Muutama vuosi sitten kiinnostuin luonnonkosmetiikasta omien positiivisten ihonhoitokokemusten kautta. Lempitöitäni ovat yksilöllisten kasvohoitojen suunnittelu ja toteutus. Olen hoitajana lempeä ja kuunteleva. Tervetuloa!

Varaa aika
Kosmetologiopiskelija Sofia – hoidot -20%

Olen 33-vuotias viimeisen vuoden kosmetologiopiskelija Sofia. Olen työskennellyt pitkään asiakaspalvelualalla ja kiinnostukseni ihonhoitoon ajoi minut opiskelemaan kosmetologiksi. Työssäni nautin erityisesti rentouttavien jalkahoitojen tekemisestä. Luon sinulle rauhoittavia elämyksiä arjen keskelle.

Teen hoidot -20% normaalihinnoista vuoden loppuun asti. Tervetuloa!

Varaa aika