Tietoa meistä

Lämpimästi tervetuloa Hillaan!

Luomme sinulle kokemuksen, joka yhdistää tehokkaan ihonhoidon, rentouttavan elämyksen ja suomalaiset tuotteet. Olemme suunnitelleet hoidot yksityiskohtia myöten, jotta sinä saat keskittyä nauttimiseen.

Olemme erikoistuneet Hillassa herkän ihon hoitoon ja ihoa uudistaviin mikroneulaushoitoihin. Meillä on paljon kokemusta myös haastavista iho-ongelmista kuten aknesta, rosaceasta, suunympärysihottumasta ja couperosasta.

Tehokkaita hoitoja tasapainotamme rauhoittavilla, stressiä lievittävillä hemmotteluhoidoillamme. Myös raskaana olevat voivat nauttia Hillan palveluista.

Suomalaiset ammattikosmetiikan sarjat ihonhoidon keskiössä 

Hoidot tehdään suomalaisilla ammattisarjoilla – elämyksellinen luonnonkosmetiikkasarja Unna Nordic, marjoista tehonsa ammentava kestosuosikki EKOPHARMA Helsinki, sekä kantasoluja aktivoiva kasvipohjainen BTB13.

Hoitomme soveltuvat kaikkein herkimmillekin ihotyypeille. Käyttämämme ja myymämme tuotteemme ovat ekologisia, vegaanisia ja eläinkokeettomia, täynnä suomalaisia tehoaineita.

Uutuutena parihuone Yrjönkadulla, johon voit varata ajan yhteishoitoon ystäväsi kanssa!

Hillan kaksi hoitolaa sijaitsevat Hietalahden torin laidalla Hietalahdenkadulla, sekä Vanhan Kirkon puiston laidalla Yrjönkadulla. Palvelemme asiakkaita 15 kosmetologin voimin, kahdessa hoitolassa ja yhteensä kymmenessä hoitohuoneessa.

Olemme avoinna sopimuksen mukaan MA-PE klo 8-20 ja LA-SU klo 10-17. Yrjönkadun myymälän aukioloajat löydät sivuston alaosasta.

Tuote- ja lahjakorttiostot voit tehdä Yrjönkadun myymälästä aukioloaikoina, hoitojen yhteydessä molemmissa hoitoloissa tai omassa verkkokaupassamme.

1/3