Tietoa meistä

Lämpimästi tervetuloa Hillaan!

 

Luomme sinulle kokemuksen, joka yhdistää tehokkaan ihonhoidon, rentouttavan elämyksen ja suomalaiset tuotteet. Olemme suunnitelleet hoidot yksityiskohtia myöten, jotta sinä saat keskittyä nauttimiseen.

Olemme erikoistuneet Hillassa herkän ihon hoitoon ja ihoa uudistaviin mikroneulaushoitoihin. Meillä on paljon kokemusta myös haastavista iho-ongelmista kuten aknesta, rosaceasta, suunympärysihottumasta ja couperosasta. Tehokkaita hoitoja tasapainotamme rauhoittavilla, stressiä lievittävillä hemmotteluhoidoillamme. Myös raskaana olevat voivat nauttia Hillan palveluista.

 

Hoidot tehdään suomalaisilla ammattisarjoilla – elämyksellinen luonnonkosmetiikkasarja Unna Nordic, marjoista tehonsa ammentava kestosuosikki EKOPHARMA Helsinki, sekä kantasoluja aktivoiva kasvipohjainen BTB13. Hoitomme soveltuvat kaikkein herkimmillekin ihotyypeille. Kaikki tuotteemme ovat ekologisia, vegaanisia ja eläinkokeettomia, täynnä suomalaisia tehoaineita.

Hillan kaksi hoitolaa sijaitsevat Hietalahden torin laidalla Hietalahdenkadulla, sekä Vanhan Kirkon puiston laidalla Yrjönkadulla. Palvelemme asiakkaita 15 kosmetologin voimin, kahdessa hoitolassa ja yhteensä kymmenessä hoitohuoneessa.

Uutuutena parihuone Yrjönkadulla, johon voit varata ajan yhteishoitoon ystäväsi kanssa!

Olemme avoinna sopimuksen mukaan MA-PE klo 8-20 ja LA-SU klo 10-17. Myymälän aukioloajat sivuston alaosassa.

Tuote- ja lahjakorttiostot voit tehdä myymälästä aukioloaikoina, sopimuksen mukaan tai omassa verkkokaupassamme.

Ekokosmetologit
Minna

Olen Hillan omistaja – 39-vuotias ekokosmetologi ja lähihoitaja Minna. Minut tapaa yleensä myymälän puolelta palvelemassa shoppailutunneilla tai Hillan somekanavilta. Teen hoitoja osa-aikaisesti, omille kanta-asiakkailleni. Olet erittäin lämpimästi tervetullut hoitolaani!

”Ihanan rentouttava hoito vaikka tehtiin kunnon puhdistus. Minnan hoitoon voi luottaa ja fiilis hoidon aikana on ihana niin että rentoutuminen on oikeasti mahdollista.”

Veera

Olen 31-vuotias kosmetologi Veera. Kutsumukseni alalle lähti omista iho-ongelmistani, ja oman kokemukseni kautta ymmärrän laadukkaan ihonhoidon tarpeen. Otan asiakkaani huomioon yksilöllisesti sekä kokonaisvaltaisesti. Minulla on rauhalliset, varmat ja rentouttavat otteet, ja parhaimmillani olen erityisesti hieronnoissa sekä tarkkuutta vaativissa töissä. Minut löytää myös myymälän puolelta ja hoitolan asiakaspalveluvastaavan tehtävistä. Tervetuloa hyvän olon hoitoihini!

”Veeran käsissä aina yhtä huolellinen, ammattitaitoinen sekä tarpeeni huomioon ottava kasvohoito.”

”Rentoutumisen odotukset oli korkealla pitkän tauon jälkeen, mutta Veeran hoito ylitti odotukset jälleen kerran!”

Varaa aika
Elina

Olen kosmetologi ja kosmetiikkaneuvoja Elina. Olen ollut nuoresta asti kiinnostunut kauneudenhoitoalasta, mutta päätin vasta pitkän asiakaspalvelualan uran jälkeen lähteä kouluttautumaan unelma-ammattiini. Kasvo- ja jalkahoitojen lisäksi teen vartalohoitoja, joissa varmat otteeni ja metsäiset tuoksut luovat ihanan, rentouttavan elämyksen. Nautin myös päästessäni ratkaisemaan erilaisia ihonhoidollisia haasteita ja tuomaan kokonaisvaltaisen hoitoelämyksen. Minut löytää myös verkkokauppavastaavan tehtävistä.

”Elina on niin ihana tyyppi ja valtavan hyvä työssään. Kasvohoidossa saa sekä mielen että kehon hoitoa.”

”Elinan hoidossa on aina ihana käydä. Elinalta sain niin hyviä neuvoja ihonhoitoon ja sain ostettua hyvät tuotteet kotiin. Täydellistä, ihanaa ja ihmisläheistä palvelua.”

Varaa aika
Jaana

Olen kosmetologi Jaana. Haluan saada asiakkaat inspiroitumaan ihonhoidosta ja itsensä hemmottelusta, sillä se lisää hyvinvointia ja hyvää mieltä. Olen iloinen, että saan tehdä työtä ihmisten hyvinvoinnin puolesta ja jakaa hyvää energiaa työni kautta. Olen työssäni huomaavainen, rauhallinen, ammattitaitoinen ja huolellinen. Haluan luoda hoidoissani miellyttävän ja välittömän tunnelman, jossa minun tuntuvat ja tuntevat otteeni saavat mielen rauhoittumaan ja kehon rentoutumaan. Kannustan kaikkia ottamaan hetken itselleen ja panostamaan omaan hyvinvointiin tulemalla hemmoteltavaksi ja hoidettavaksi.

”Ihana hemmotteluhoito, joka räätälöitiin juuri minun iholleni sopivaksi. Jaana on osaava ja rauhallinen.”

”Lempeästi kuunteleva ja keskusteleva työote, kiitos siitä! Toiveeni huomioitiin.”

Varaa aika
Iida

Olen kosmetologi Iida. Omaan pitkän kokemuksen asiakaspalvelualalta ja saat minulta laadukkaita, rentouttavia hoitoja. Rakastan tutkia tuotteiden ainesosaluetteloita ja suunnitella ihonhoitokokonaisuuksia sitä kautta. Teen hoitoja nykyään osa-aikaisesti, koska minut löytää myös verkkokauppavastaavan töistä sekä somesisältöjen taustalta. Lämpimästi tervetuloa rentouttaviin hoitoihini!

”Tunnelma on hoitolassa aivan ihana ja hoidon toteuttaneella ekokosmetologi Iidalla oli hyvin hellä ote läpi hoidon. Lähdin hoitolasta erittäin rentoutuneena ja ihoni oli hehkuva.”

”Iida oli asiantunteva ja rauhallinen, ja asiakkaana minulla oli helppo ja luottavainen olo kasvohoidon alusta loppuun.”

Varaa aika
Kiia

Olen kosmetologi Kiia. Olen kotoisin Turusta, jossa työskentelin kosmetologina 7 vuotta. Muutama vuosi sitten kiinnostuin luonnonkosmetiikasta omien positiivisten ihonhoitokokemusten kautta. Lempitöitäni ovat yksilöllisten kasvohoitojen suunnittelu ja toteutus. Olen hoitajana lempeä ja kuunteleva. Tervetuloa!

”Kiitos Kiia erittäin hyvästä hoidosta. Voin lämpimästi suositella Sinua kaikille, jotka tiedustelevat Helsingin parasta kosmetologia.”

”Hoitokokemus oli upea. Kian läsnäoleva ote ja ”ajattelevat” kädet tekivät kokemuksesta kerrassaan rentouttavan ja turvallisen oloisen.”

Varaa aika
Sofia

Olen kosmetologi Sofia. Olen työskennellyt pitkään asiakaspalvelualalla ja kiinnostukseni ihonhoitoon ajoi minut opiskelemaan kosmetologiksi. Työssäni nautin erityisesti rentouttavien jalkahoitojen tekemisestä. Luon sinulle rauhoittavia elämyksiä arjen keskelle.

”Sofialla oli ihanan hellävarainen ja rauhallinen ote, kasvohoito oli todella rentouttava kokemus!”

”Asiantunteva, selkeästi hoidosta ja siinä käytettävistä aineista kertova kosmetologi. Hienotunteinen, ystävällinen. Miellyttävä, erittäin rentouttava kokemus.”

Varaa aika
Elisa

Olen kosmetologi Elisa. Olen käyttänyt Ekopharma-sarjaa itse vuosia ja kosmetologiäitini kautta olen saanut oppia ihonhoitoon jo nuoresta asti. Minut tapaat molemmissa hoitoloissa, sekä Hillan somessa. Haluan tarjota sinulle yksilöllisen hemmotteluhetken arjen keskellä. Kosmetologin työssä minulle on tärkeintä, että pääset rentoutumaan ja irtaantumaan kiireestä. Lämpimästi tervetuloa!

”Kasvohoito oli aivan taivaallinen. Rentoutui koko keho ja mieli. Kiitos Elisalle ammattitaitoisesta hoidosta ja vinkeistä ihon hoitamiseen.”

”Ihana, levollinen tunnelma ja erinomainen hoito! Rentouduin niin, että nukahdin. Kiitos Elisa!”

 

Varaa aika
Arja

Olen kosmetologi-meikkitaiteilija Arja, ja minut tapaat Yrjönkadun hoitolassa. Olen taiteilijaluonne, rakastan kosmetiikkaa, ihonhoitoa ja meikkaamista. Ihanaa tässä työssä on asiakkaan positiivinen palaute hoidon jälkeen, hänen tyytyväisyys ja ihossa näkyvät hyvät tulokset, hyvillä tuotteilla. Rakastan varsinkin aikuisen naisen ihon hoitamista, tottakai.

”Ihana ja miellyttävä hetki taitavissa käsissä ja ystävällisellä palvelulla! Kiitos, Arja!”

”Kiitos ihanan rentouttavasta kasvohoidosta, jonka aikana pystyin unohtamaan työt ja kiireen! Iho hehkui hoidon jälkeen.”

Varaa aika
Lotta

Hei, olen kosmetologi-fysioterapeutti Lotta. Minut tapaat Yrjönkadun hoitolassa. Rakastan luonnonkosmetiikkaa, kasvohoitoja ja vartalohoitojen tekemistä. Luon levollisen hoitotunnelman ja haluan saada asiakkaan rauhoittumaan ja maadoittumaan hetkeen. Hillassa parasta on ehdottomasti ihanat asiakkaat ja työkaverit, sekä hoitolan kiireetön tunnelma ja seesteinen aistimaailma.

”Ihana rauha koko hoidon ajan, miellyttävällä tasolla hierontaa, kasvohoidot sai minut unen rajamaille. Mikä tuoksujen maailma ja tunnelma. Suosittelen!”

”Kiva, kun hoidon aluksi käytiin läpi, mitä hoidossa tehdään. Sen jälkeen saikin sitten vain nauttia ja rentoutua. Ihanaa oli!”

Varaa aika
Petra

Olen 42-vuotias kosmetologi Petra ja minut tapaat Hillan Yrjönkadun hoitolassa. Olen työskennellyt kosmetologin hoitotyössä toistakymmentä vuotta. Lähellä sydäntäni ovat hemmottelevat ja kokonaisvaltaiset kasvohoidot. Omaan myös vankan kokemuksen tuloksellisesta ihonhoidosta sekä kasvojen ihon mikroneulauksesta. Autan mielelläni niin kasvojen ihoon liittyvissä haasteissa kuin ihon hyvinvoinnin ylläpitämisessä. Hoitajana kohtaan aina asiakkaani yksilöinä, kuunnellen. Olet lämpimästi tervetullut hoitooni!

”Ihana, rentouttava ja rauhoittava kokemus. Kiitos Petra ylellisestä ja tunnelmallisesta hetkestä!”

”Petra oli todella lämmin ja sydämellinen ammattilainen – häntä suosittelen kyllä lämpimästi kaikille.”

Varaa aika
Vilma

Olen kosmetologi Vilma ja minut tapaat Yrjönkadulla sekä Hillan TikTokissa. Parasta kosmetologin työssä on hyväntuuliset asiakkaat, eikä tämä työ tunnu työltä, kun saa päivittäin tehdä sitä mistä nauttii. Minulle on tärkeää että saan asiakkaan lähtemään Hillasta tyytyväisenä ja hymy huulilla!

”Tämä oli ensimmäinen kosmetologikäyntini ikinä, ja tulen käymään uudelleenkin! Ihanan rentouttava, mutta samalla tehokas hoito, jossa oman ihoni erityispiirteet huomioitiin hyvin. Plussaa myös kotimaisen luonnonkosmetiikan käyttämisestä sekä viihtyisistä tiloista. Asiantuntevaa ja laadukasta palvelua kaikkinensa, kiitos!”

”Kävin syväkosteuttavassa kasvohoidossa. Hoito oli ihana ja kasvot tuntuivat ihana pehmeiltä ja hyvinvoivilta sen jälkeen. Vilma oli tosi mukava, hoiti kasvoja hellästi ja hieroi sopivan napakasti. Suosittelen!”

 

Varaa aika
Lovisa

Olen kosmetologi Lovisa ja minut tapaat Yrjönkadun hoitolassa. Rakastan luonnonkosmetiikkaa ja Gua Sha -hoitoja. Olen lämmin, lempeä hoitaja ja parasta tässä työssä on kun saan asiakkaat rentoutumaan ja irtautumaan arjesta hoidon aikana.

”Super rentouttava Gua Sha kasvohoito ja kasvoilleni käytettiin juuri minun iholle oikeita tuotteita joten mikään ei kirveltänyt ja hoito oli mitä ihanin. :)”

”Syväkosteuttava hoito oli niin rentouttava ja ihana, että nukahdin 😊 Hoidon jälkeen iho ja olo tuntuu oikein hyvinvoivalta. Ihastuin Hilla-Helsingin kauniiseen sisustukseen ja positiiviseen tunnelmaan. Kiitos Lovisa ja kumppanit 😊”

Varaa aika