Tietoa meistä

Lämpimästi tervetuloa Hillaan!

 

Luomme sinulle kokemuksen, joka yhdistää tehokkaan ihonhoidon, rentouttavan elämyksen ja suomalaiset tuotteet. Olemme suunnitelleet hoidot yksityiskohtia myöten, jotta sinä saat keskittyä nauttimiseen.

Olemme erikoistuneet Hillassa herkän ihon hoitoon ja ihoa uudistaviin mikroneulaushoitoihin. Meillä on paljon kokemusta myös haastavista iho-ongelmista kuten aknesta, rosaceasta, suunympärysihottumasta ja couperosasta. Tehokkaita hoitoja tasapainotamme rauhoittavilla, stressiä lievittävillä hemmotteluhoidoillamme. Myös raskaana olevat voivat nauttia Hillan palveluista.

Hoidot tehdään suomalaisilla ammattisarjoilla – elämyksellinen luonnonkosmetiikkasarja Unna Nordic, marjoista tehonsa ammentava kestosuosikki EKOPHARMA Helsinki, sekä kantasoluja aktivoiva kasvipohjainen BTB13. Hoitomme soveltuvat kaikkein herkimmillekin ihotyypeille. Kaikki tuotteemme ovat ekologisia, vegaanisia ja eläinkokeettomia, täynnä suomalaisia tehoaineita.

Hillan kaksi hoitolaa sijaitsevat Hietalahden torin laidalla Hietalahdenkadulla, sekä Vanhan Kirkon puiston laidalla Yrjönkadulla. Palvelemme asiakkaita 14 ekokosmetologin voimin, kahdessa hoitolassa ja yhteensä kymmenessä hoitohuoneessa.

Uutuutena parihuone Yrjönkadulla, johon voit varata ajan yhteishoitoon ystäväsi kanssa!

Olemme avoinna sopimuksen mukaan MA-PE klo 8-20 ja LA-SU klo 10-17.

Tuote- ja lahjakorttiostot voit tehdä shoppailutunneillamme, sopimuksen mukaan tai omassa verkkokaupassamme.

Ekokosmetologit
Minna

Olen Hillan omistaja – 39-vuotias ekokosmetologi ja lähihoitaja Minna. Minut tapaa yleensä myymälän puolelta palvelemassa shoppailutunneilla tai Hillan somekanavilta. Teen hoitoja osa-aikaisesti, omille kanta-asiakkailleni. Olet erittäin lämpimästi tervetullut hoitolaani!

”Ihanan rentouttava hoito vaikka tehtiin kunnon puhdistus. Minnan hoitoon voi luottaa ja fiilis hoidon aikana on ihana niin että rentoutuminen on oikeasti mahdollista.”

Veera

Olen 29-vuotias ekokosmetologi Veera. Kutsumukseni alalle lähti omista iho-ongelmistani, ja oman kokemukseni kautta ymmärrän laadukkaan ihonhoidon tarpeen. Otan asiakkaani huomioon yksilöllisesti sekä kokonaisvaltaisesti. Minulla on rauhalliset, varmat ja rentouttavat otteet, ja parhaimmillani olen erityisesti hieronnoissa sekä tarkkuutta vaativissa töissä. Minut löytää myös myymälän puolelta ja hoitolan asiakaspalveluvastaavan tehtävistä. Tervetuloa hyvän olon hoitoihini!

”Veeran käsissä aina yhtä huolellinen, ammattitaitoinen sekä tarpeeni huomioon ottava kasvohoito.”

”Rentoutumisen odotukset oli korkealla pitkän tauon jälkeen, mutta Veeran hoito ylitti odotukset jälleen kerran!”

Varaa aika
Elina

Olen 35-vuotias ekokosmetologi ja kosmetiikkaneuvoja Elina. Olen ollut nuoresta asti kiinnostunut kauneudenhoitoalasta, mutta päätin vasta pitkän asiakaspalvelualan uran jälkeen lähteä kouluttautumaan unelma-ammattiini. Kasvo- ja jalkahoitojen lisäksi teen vartalohoitoja, joissa varmat otteeni ja metsäiset tuoksut luovat ihanan, rentouttavan elämyksen. Nautin myös päästessäni ratkaisemaan erilaisia ihonhoidollisia haasteita ja tuomaan kokonaisvaltaisen hoitoelämyksen. Minut löytää myös verkkokauppavastaavan tehtävistä.

”Elina on niin ihana tyyppi ja valtavan hyvä työssään. Kasvohoidossa saa sekä mielen että kehon hoitoa.”

”Elinan hoidossa on aina ihana käydä. Elinalta sain niin hyviä neuvoja ihonhoitoon ja sain ostettua hyvät tuotteet kotiin. Täydellistä, ihanaa ja ihmisläheistä palvelua.”

Varaa aika
Niina

Olen 46-vuotias ekokosmetologi Niina. Olen kotoisin Turusta ja tehnyt aiemmin töitä omassa hoitolassani, mutta Helsinkiin muuton myötä liityin Hillan tiimiin.
Luonnonmukaisten ihonhoitomenetelmien lisäksi olen opiskellut erilaisia hierontaterapioita, myös ayurveda, aromaterapia ja reiki ovat lähellä sydäntä.
Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi hoitoihini.

”Niina, olet ihanan rauhallinen ja taitava! Hoito on aina niin miellyttävä ja iho tykkää!”

”Niinalla on ihanan varmat mutta hellät otteet. Hän kohtaa asiakkaan aidosti ja ymmärtäväisesti. Minulle tuli asiakkaana olo, että hän todella välittää.”

Varaa aika
Jaana

Olen 37-vuotias ekokosmetologi Jaana. Haluan saada asiakkaat inspiroitumaan ihonhoidosta ja itsensä hemmottelusta, sillä se lisää hyvinvointia ja hyvää mieltä. Olen iloinen, että saan tehdä työtä ihmisten hyvinvoinnin puolesta ja jakaa hyvää energiaa työni kautta. Olen työssäni huomaavainen, rauhallinen, ammattitaitoinen ja huolellinen. Haluan luoda hoidoissani miellyttävän ja välittömän tunnelman, jossa minun tuntuvat ja tuntevat otteeni saavat mielen rauhoittumaan ja kehon rentoutumaan. Kannustan kaikkia ottamaan hetken itselleen ja panostamaan omaan hyvinvointiin tulemalla hemmoteltavaksi ja hoidettavaksi.

”Ihana hemmotteluhoito, joka räätälöitiin juuri minun iholleni sopivaksi. Jaana on osaava ja rauhallinen.”

”Lempeästi kuunteleva ja keskusteleva työote, kiitos siitä! Toiveeni huomioitiin.”

Varaa aika
Iida

Olen 30-vuotias ekokosmetologi Iida. Omaan pitkän kokemuksen asiakaspalvelualalta ja saat minulta laadukkaita, rentouttavia hoitoja. Rakastan tutkia tuotteiden ainesosaluetteloita ja suunnitella ihonhoitokokonaisuuksia sitä kautta. Teen hoitoja nykyään osa-aikaisesti, koska minut löytää myös verkkokauppavastaavan töistä sekä somesisältöjen taustalta. Lämpimästi tervetuloa rentouttaviin hoitoihini!

”Tunnelma on hoitolassa aivan ihana ja hoidon toteuttaneella ekokosmetologi Iidalla oli hyvin hellä ote läpi hoidon. Lähdin hoitolasta erittäin rentoutuneena ja ihoni oli hehkuva.”

”Iida oli asiantunteva ja rauhallinen, ja asiakkaana minulla oli helppo ja luottavainen olo kasvohoidon alusta loppuun.”

Varaa aika
Kiia

Olen 31-vuotias ekokosmetologi Kiia. Olen kotoisin Turusta, jossa työskentelin kosmetologina 7 vuotta. Muutama vuosi sitten kiinnostuin luonnonkosmetiikasta omien positiivisten ihonhoitokokemusten kautta. Lempitöitäni ovat yksilöllisten kasvohoitojen suunnittelu ja toteutus. Olen hoitajana lempeä ja kuunteleva. Tervetuloa!

”Kiitos Kiia erittäin hyvästä hoidosta. Voin lämpimästi suositella Sinua kaikille, jotka tiedustelevat Helsingin parasta kosmetologia.”

”Hoitokokemus oli upea. Kian läsnäoleva ote ja ”ajattelevat” kädet tekivät kokemuksesta kerrassaan rentouttavan ja turvallisen oloisen.”

Varaa aika
Sofia

Olen 33-vuotias ekokosmetologi Sofia. Olen työskennellyt pitkään asiakaspalvelualalla ja kiinnostukseni ihonhoitoon ajoi minut opiskelemaan kosmetologiksi. Työssäni nautin erityisesti rentouttavien jalkahoitojen tekemisestä. Luon sinulle rauhoittavia elämyksiä arjen keskelle.

”Sofialla oli ihanan hellävarainen ja rauhallinen ote, kasvohoito oli todella rentouttava kokemus!”

”Asiantunteva, selkeästi hoidosta ja siinä käytettävistä aineista kertova kosmetologi. Hienotunteinen, ystävällinen. Miellyttävä, erittäin rentouttava kokemus.”

Varaa aika
Elisa

Olen 24-vuotias kosmetologi Elisa. Olen valmistunut kosmetologiksi v.2021 ja palvelutarjontani laajenee sitä myötä kun kouluttaudun Hillan hoitometodeihin. Olen käyttänyt Ekopharma-sarjaa itse vuosia ja kosmetologiäitini kautta olen saanut oppia ihonhoitoon jo nuoresta asti. Haluan tarjota sinulle yksilöllisen hemmotteluhetken arjen keskellä. Kosmetologin työssä minulle on tärkeintä, että pääset rentoutumaan ja irtaantumaan kiireestä. Lämpimästi tervetuloa!

”Kasvohoito oli aivan taivaallinen. Rentoutui koko keho ja mieli. Kiitos Elisalle ammattitaitoisesta hoidosta ja vinkeistä ihon hoitamiseen.”

”Ihana, levollinen tunnelma ja erinomainen hoito! Rentouduin niin, että nukahdin. Kiitos Elisa!”

 

Varaa aika
Arja

Pitkän linjan ammattilainen, kosmetologi-meikkaaja Arja liittyy Hillan tiimiin marraskuussa kun toinen toimipiste aukeaa Yrjönkadulle. Arjan vahvuus on aikuisten naisten ihonhoito ja hän toimii Hillan lisäksi myös freelance-meikkitaiteilijana. Esittely tulossa pian!

Varaa aika
Lotta

Kosmetologi-fysioterapeutti Lotta liittyy Hillan tiimiin marraskuussa kun toinen toimipiste aukeaa Yrjönkadulle. Lotta rakastaa luonnonkosmetiikkaa, kasvohoitoja ja vartalohoitojen tekemistä. Rauhallinen Lotta saa asiakkaan maadoittumaan hetkeen. Esittely tulossa pian!

Varaa aika
Petra

Monitaituri, kosmetologi Petra liittyy Hillan tiimiin marraskuussa kun toinen toimipiste aukeaa Yrjönkadulle. Petra omaa pitkän kokemuksen niin luksussarjojen kuin luonnonkosmetiikan parista ja hän on hoitotyössä unelma-ammatissaan. Esittely tulossa pian!

Varaa aika
Vilma

Lempeä ja rauhallinen kosmetologi Vilma liittyy Hillan tiimiin marraskuussa kun toinen toimipiste aukeaa Yrjönkadulle. Vilma on myös ammattiurheilja, jonka vuoksi hänellä on osaamista tehdä upeita vartalohierontoja ja hän omaa huikean asenteen työhön. Esittely tulossa pian!

Varaa aika
Lovisa

Luonnonkosmetiikkaa ja Gua Sha -hoitoja rakastava kosmetologi Lovisa liittyy Hillan tiimiin marraskuussa kun toinen toimipiste aukeaa Yrjönkadulle. Lovisa on lämmin ja lempeä hoitaja, jonka taikakädet saavat asiakkaat rentoutumaan. Esittely tulossa pian!

Varaa aika