Kosmetologit

Me palvelemme sinua Hillassa!
Minna

Olen Hillan omistaja – 40-vuotias ekokosmetologi ja lähihoitaja Minna. Minut tapaa yleensä myymälän puolella palvelemassa tai Hillan somekanavissa. Teen hoitoja osa-aikaisesti, omille kanta-asiakkailleni. Olet erittäin lämpimästi tervetullut hoitolaani!

”Ihanan rentouttava hoito vaikka tehtiin kunnon puhdistus. Minnan hoitoon voi luottaa ja fiilis hoidon aikana on ihana niin että rentoutuminen on oikeasti mahdollista.”

Veera

Olen 31-vuotias kosmetologi Veera. Kutsumukseni alalle lähti omista iho-ongelmistani, ja oman kokemukseni kautta ymmärrän laadukkaan ihonhoidon tarpeen. Otan asiakkaani huomioon yksilöllisesti sekä kokonaisvaltaisesti. Minulla on rauhalliset, varmat ja rentouttavat otteet, ja parhaimmillani olen erityisesti hieronnoissa sekä tarkkuutta vaativissa töissä. Minut löytää myös myymälän puolelta ja hoitolan asiakaspalveluvastaavan tehtävistä. Tervetuloa hyvän olon hoitoihini!

”Veeran käsissä aina yhtä huolellinen, ammattitaitoinen sekä tarpeeni huomioon ottava kasvohoito.”

”Rentoutumisen odotukset oli korkealla pitkän tauon jälkeen, mutta Veeran hoito ylitti odotukset jälleen kerran!”

Varaa aika
Elina

Olen kosmetologi ja kosmetiikkaneuvoja Elina. Olen ollut nuoresta asti kiinnostunut kauneudenhoitoalasta, mutta päätin vasta pitkän asiakaspalvelualan uran jälkeen lähteä kouluttautumaan unelma-ammattiini. Kasvo- ja jalkahoitojen lisäksi teen vartalohoitoja, joissa varmat otteeni ja metsäiset tuoksut luovat ihanan, rentouttavan elämyksen. Nautin myös päästessäni ratkaisemaan erilaisia ihonhoidollisia haasteita ja tuomaan kokonaisvaltaisen hoitoelämyksen. Minut löytää myös verkkokauppavastaavan tehtävistä.

”Elina on niin ihana tyyppi ja valtavan hyvä työssään. Kasvohoidossa saa sekä mielen että kehon hoitoa.”

”Elinan hoidossa on aina ihana käydä. Elinalta sain niin hyviä neuvoja ihonhoitoon ja sain ostettua hyvät tuotteet kotiin. Täydellistä, ihanaa ja ihmisläheistä palvelua.”

Varaa aika
Kiia

Olen kosmetologi Kiia. Olen kotoisin Turusta, jossa työskentelin kosmetologina 7 vuotta. Muutama vuosi sitten kiinnostuin luonnonkosmetiikasta omien positiivisten ihonhoitokokemusten kautta. Lempitöitäni ovat yksilöllisten kasvohoitojen suunnittelu ja toteutus. Olen hoitajana lempeä ja kuunteleva. Tervetuloa!

”Kiitos Kiia erittäin hyvästä hoidosta. Voin lämpimästi suositella Sinua kaikille, jotka tiedustelevat Helsingin parasta kosmetologia.”

”Hoitokokemus oli upea. Kian läsnäoleva ote ja ”ajattelevat” kädet tekivät kokemuksesta kerrassaan rentouttavan ja turvallisen oloisen.”

Varaa aika
Iida

Olen kosmetologi Iida. Omaan pitkän kokemuksen asiakaspalvelualalta ja saat minulta laadukkaita, rentouttavia hoitoja. Rakastan tutkia tuotteiden ainesosaluetteloita ja suunnitella ihonhoitokokonaisuuksia sitä kautta. Teen hoitoja nykyään osa-aikaisesti, koska minut löytää myös verkkokauppavastaavan töistä sekä somesisältöjen taustalta. Lämpimästi tervetuloa rentouttaviin hoitoihini!

”Tunnelma on hoitolassa aivan ihana ja hoidon toteuttaneella ekokosmetologi Iidalla oli hyvin hellä ote läpi hoidon. Lähdin hoitolasta erittäin rentoutuneena ja ihoni oli hehkuva.”

”Iida oli asiantunteva ja rauhallinen, ja asiakkaana minulla oli helppo ja luottavainen olo kasvohoidon alusta loppuun.”

Varaa aika
Sofia

Olen kosmetologi Sofia. Olen työskennellyt pitkään asiakaspalvelualalla ja kiinnostukseni ihonhoitoon ajoi minut opiskelemaan kosmetologiksi. Työssäni nautin erityisesti rentouttavien jalkahoitojen tekemisestä. Luon sinulle rauhoittavia elämyksiä arjen keskelle.

”Sofialla oli ihanan hellävarainen ja rauhallinen ote, kasvohoito oli todella rentouttava kokemus!”

”Asiantunteva, selkeästi hoidosta ja siinä käytettävistä aineista kertova kosmetologi. Hienotunteinen, ystävällinen. Miellyttävä, erittäin rentouttava kokemus.”

Varaa aika
Elisa

Olen kosmetologi Elisa. Olen käyttänyt Ekopharma-sarjaa itse vuosia ja kosmetologiäitini kautta olen saanut oppia ihonhoitoon jo nuoresta asti. Minut tapaat molemmissa hoitoloissa, sekä Hillan somessa. Haluan tarjota sinulle yksilöllisen hemmotteluhetken arjen keskellä. Kosmetologin työssä minulle on tärkeintä, että pääset rentoutumaan ja irtaantumaan kiireestä. Lämpimästi tervetuloa!

”Kasvohoito oli aivan taivaallinen. Rentoutui koko keho ja mieli. Kiitos Elisalle ammattitaitoisesta hoidosta ja vinkeistä ihon hoitamiseen.”

”Ihana, levollinen tunnelma ja erinomainen hoito! Rentouduin niin, että nukahdin. Kiitos Elisa!”

 

Varaa aika
Arja

Olen kosmetologi-meikkitaiteilija Arja, ja minut tapaat Yrjönkadun hoitolassa. Olen taiteilijaluonne, rakastan kosmetiikkaa, ihonhoitoa ja meikkaamista. Ihanaa tässä työssä on asiakkaan positiivinen palaute hoidon jälkeen, hänen tyytyväisyys ja ihossa näkyvät hyvät tulokset, hyvillä tuotteilla. Rakastan varsinkin aikuisen naisen ihon hoitamista, tottakai.

”Ihana ja miellyttävä hetki taitavissa käsissä ja ystävällisellä palvelulla! Kiitos, Arja!”

”Kiitos ihanan rentouttavasta kasvohoidosta, jonka aikana pystyin unohtamaan työt ja kiireen! Iho hehkui hoidon jälkeen.”

Varaa aika
Lotta

Hei, olen kosmetologi-fysioterapeutti Lotta. Minut tapaat Yrjönkadun hoitolassa. Rakastan luonnonkosmetiikkaa, kasvohoitoja ja vartalohoitojen tekemistä. Luon levollisen hoitotunnelman ja haluan saada asiakkaan rauhoittumaan ja maadoittumaan hetkeen. Hillassa parasta on ehdottomasti ihanat asiakkaat ja työkaverit, sekä hoitolan kiireetön tunnelma ja seesteinen aistimaailma.

”Ihana rauha koko hoidon ajan, miellyttävällä tasolla hierontaa, kasvohoidot sai minut unen rajamaille. Mikä tuoksujen maailma ja tunnelma. Suosittelen!”

”Kiva, kun hoidon aluksi käytiin läpi, mitä hoidossa tehdään. Sen jälkeen saikin sitten vain nauttia ja rentoutua. Ihanaa oli!”

Varaa aika
Lovisa

Olen kosmetologi Lovisa ja minut tapaat Yrjönkadun hoitolassa. Rakastan luonnonkosmetiikkaa ja Gua Sha -hoitoja. Olen lämmin, lempeä hoitaja ja parasta tässä työssä on kun saan asiakkaat rentoutumaan ja irtautumaan arjesta hoidon aikana.

”Super rentouttava Gua Sha kasvohoito ja kasvoilleni käytettiin juuri minun iholle oikeita tuotteita joten mikään ei kirveltänyt ja hoito oli mitä ihanin. :)”

”Syväkosteuttava hoito oli niin rentouttava ja ihana, että nukahdin 😊 Hoidon jälkeen iho ja olo tuntuu oikein hyvinvoivalta. Ihastuin Hilla-Helsingin kauniiseen sisustukseen ja positiiviseen tunnelmaan. Kiitos Lovisa ja kumppanit 😊”

Varaa aika
Petra

Olen 42-vuotias kosmetologi Petra ja minut tapaat Hillan Yrjönkadun hoitolassa. Olen työskennellyt kosmetologin hoitotyössä toistakymmentä vuotta. Lähellä sydäntäni ovat hemmottelevat ja kokonaisvaltaiset kasvohoidot. Omaan myös vankan kokemuksen tuloksellisesta ihonhoidosta sekä kasvojen ihon mikroneulauksesta. Autan mielelläni niin kasvojen ihoon liittyvissä haasteissa kuin ihon hyvinvoinnin ylläpitämisessä. Hoitajana kohtaan aina asiakkaani yksilöinä, kuunnellen. Olet lämpimästi tervetullut hoitooni!

”Ihana, rentouttava ja rauhoittava kokemus. Kiitos Petra ylellisestä ja tunnelmallisesta hetkestä!”

”Petra oli todella lämmin ja sydämellinen ammattilainen – häntä suosittelen kyllä lämpimästi kaikille.”

Varaa aika
Vilma

Olen kosmetologi Vilma ja minut tapaat Yrjönkadulla sekä Hillan TikTokissa. Parasta kosmetologin työssä on hyväntuuliset asiakkaat, eikä tämä työ tunnu työltä, kun saa päivittäin tehdä sitä mistä nauttii. Minulle on tärkeää että saan asiakkaan lähtemään Hillasta tyytyväisenä ja hymy huulilla!

”Tämä oli ensimmäinen kosmetologikäyntini ikinä, ja tulen käymään uudelleenkin! Ihanan rentouttava, mutta samalla tehokas hoito, jossa oman ihoni erityispiirteet huomioitiin hyvin. Plussaa myös kotimaisen luonnonkosmetiikan käyttämisestä sekä viihtyisistä tiloista. Asiantuntevaa ja laadukasta palvelua kaikkinensa, kiitos!”

”Kävin syväkosteuttavassa kasvohoidossa. Hoito oli ihana ja kasvot tuntuivat ihana pehmeiltä ja hyvinvoivilta sen jälkeen. Vilma oli tosi mukava, hoiti kasvoja hellästi ja hieroi sopivan napakasti. Suosittelen!”

 

Varaa aika
Salla

Olen kosmetologi Salla ja minut tapaat Yrjönkadun hoitolassa. Ihmisenä olen helposti lähestyttävä, huomaavainen ja positiivinen, haluan luoda ympärilleni hyvää energiaa. Minulla on pitkä historia apteekkipuolen asiakaspalvelusta, joten raaka-ainetietoisuus ja iho-ongelmien ratkaiseminen on vahvaa osaamistani. Parasta kosmetologin työssä on löytää juuri asiakkaan iholle sopivat tuotteet ja näin saavuttaa upeita tuloksia. Hyvinvoiva iho ja rentouttavat hieronnat parantavat huomattavasti ihmisen hyvinvointia ja haluan olla auttamassa juuri näiden asioiden äärellä.

”Ihana ja rentouttava hoito, joka rauhoitti myös kierroksilla käyvää hermostoa. Sallalla oli asiantunteva ote ja todella rentouttava, läsnäoleva kosketus. Hieronta saatteli jonnekin unen ja valveen rajamaille. Sain myös hyviä vinkkejä tuotteiden suhteen. Kiitos!”

”Sain inspiraation tähän hoitoon instagramista ja se oli aivan yhtä ihana kuin miltä se vaikutti<3 Itsellä ollut tosi stressaava kevät ja tuntui että tässä hoidossa pääsin syvärentoutumaan. Ihmeellistä, koska kyseessä oli kuitenkin kasvohoito! Kiitos!”

Varaa aika
Sibel

Olen kosmetologi Sibel ja minut tapaat Yrjönkadun hoitolassa.

Kuvaus tulossa!

”Sibelin tekemä Guasha kasvohoito oli hemmotteluhoidon aatelia. Olin koko hoidon ajan ihan taivaissa! Sibel keskittyi hoitoon ja saamaani kokemukseen ammattitaidolla, läsnäololla ja lempeydellä. Todella ihana kokemus!”

””Hoito oli nimensä mukaisesti todella rentouttava. Vajaa pari tuntia hujahti ihanassa, rauhallisessa ja onnellistavassa horroksessa. Keho ja mieli kiittää 💚 Ps. Kun en ollut horroksessa, ehdin havaita, että hoidon aikana kaikki asiat oli viimeisen päälle mietittyjä ja harkittuja – jokainen pyyheliinan siirto ja asettelu yms. 😍 ””

Varaa aika
Emilia

Olen kosmetologi ja koulutettu hieroja Emilia. Minut tapaat Yrjönkadun hoitolassa.

”Emilia ❤️ Oli superihana ja rentouttava hoito. Sulla on ihanat, varmat ja rauhalliset otteet ja tosi maadoittunut, rauhoittava energia. Kiitos!”

Varaa aika
Mirva

Olen kosmetologi ja koulutettu hieroja Mirva, ja minut tapaat Yrjönkadun hoitolassa. Olen työskennellyt asiakaspalvelualalla erilaisissa tehtävissä vuodesta 2001 lähtien. Siirryin hoitotyön ja hyvinvoinnin pariin vuonna 2020 kouluttautumalla ensin hierojaksi ja sen jälkeen kosmetologiksi. Kiinnostukseni ihonhoitoon sai alkunsa omista ihonhoitohaasteistani, sekä syistä mitkä niihin vaikuttaa ja miten ihon vointia ja kuntoa voisi lähteä korjaamaan. Luonnonkosmetiikka on ollut lähellä sydäntäni useita vuosia, ja luonnonkosmetiikan tuotteiden ansiosta olen parantanut myös omia iho-ongelmiani. Lämpimästi tervetuloa hoitoihini!

Varaa aika