Kosmetologit

Me palvelemme sinua Hillassa!
Minna

Olen Hilla Helsingin omistaja – kosmetologi ja lähihoitaja Minna. Minut tapaa yleensä myymälän puolella palvelemassa tai Hillan somekanavissa. Vastaan Hillan kehittämisestä, kouluttamisesta, henkilöstöstä ja teen tiivistä yhteistyötä valmistajan kanssa. Olet erittäin lämpimästi tervetullut Hillaan!

”Minnan hoitoon voi luottaa ja fiilis hoidon aikana on ihana niin että rentoutuminen on oikeasti mahdollista.”

”5 tähden palvelua kertakaikkiaan! Iso kiitos, nähdään pian <3”

Veera

Olen kosmetologi Veera ja tapaat minut molemmissa toimipisteissä. Nautin työni monipuolisuudesta, asiakkaideni auttamisesta parhaalla mahdollisella tavalla ja aidoista kohtaamisista. Minulta sujuvatkin niin tehokkaat mikroneulaukset ja sokeroinnit kuin rentouttavat, intuitiiviset hemmotteluhoidot monipuolisella kokemuksella. Rakastan oppia jatkuvasti uutta, mitä voin hyödyntää työssäni. Matkan varrella onkin tullut opiskeltua mm. ayurvedaa ja yin joogaa. Teen hoitoja nykyään osa-aikaisesti, koska työnkuvaani kuuluvat myös Yrjönkadun hoitolavastaavan sekä kouluttajan työt.

”Suurella ammattitaidolla tehty hoito, jonka jälkeen olo on miellyttävän raikas ja rauhallinen!”

”Kiitos Veera🤗 Olet aina niin ystävällinen ja hoidot teet todella huolella ja ammattitaidolla.”

Varaa aika
Elina

Olen kosmetologi ja kosmetiikkaneuvoja Elina. Tapaat minut Hietalahdenkadun Hillassa. Nautin päästessäni ratkaisemaan erilaisia ihonhoidollisia haasteita, opastamaan ihonhoidossa ja tuomaan sinulle kokonaisvaltaisen hoitoelämyksen. Teen hoitoja nykyään osa-aikaisesti, koska työnkuvaani kuuluvat myös verkkokauppavastaavan, Hietalahdenkadun hoitolavastaavan ja kouluttajan tehtävät.

”Taivaallinen, hieno kokemus. Tunnen itseni kauniiksi sekä sisältä että ulkoa.”

”Kasvohoito oli todella rentouttava ja myös tehokas. Iho oli upean kimmoisa ja tasainen, enkä ole koskaan saanut näin näkyviä tuloksia kasvohoidosta. Puolisokin sanoi, että ikää lähti pari vuotta pois. Kiitos Elinalle!”

Varaa aika
Kiia

ÄITIYSLOMALLA

Olen kosmetologi Kiia. Olen kotoisin Turusta, jossa työskentelin kosmetologina 7 vuotta. Muutama vuosi sitten kiinnostuin luonnonkosmetiikasta omien positiivisten ihonhoitokokemusten kautta. Lempitöitäni ovat yksilöllisten kasvohoitojen suunnittelu ja toteutus. Olen hoitajana lempeä ja kuunteleva. Tervetuloa!

”Kiitos Kiia erittäin hyvästä hoidosta. Voin lämpimästi suositella Sinua kaikille, jotka tiedustelevat Helsingin parasta kosmetologia.”

”Hoitokokemus oli upea. Kian läsnäoleva ote ja ”ajattelevat” kädet tekivät kokemuksesta kerrassaan rentouttavan ja turvallisen oloisen.”

Varaa aika
Iida

Olen kosmetologi Iida ja tapaat minut molemmissa toimipisteissä. Luonnonkosmetiikka sekä omat haasteet vaikean akneihon kanssa olivat asioita, jotka saivat minut opiskelemaan kosmetologiksi. Iho kokee elämämme aikana paljon, joten siksi sen hoitaminen lempeästi ja luonnollisesti on minulle tärkeää.

Kosmetologina haluan auttaa sinua ymmärtämään paremmin omaa ihoasi ja sen tarpeita. Olen hoitajana rauhallinen ja varmaotteinen. Minulta saat kokonaisvaltaisia, rentouttavia hoitoja joiden aikana keho ja mieli saavat hengähtää. Kohtaan asiakkaani aina yksilöinä ja lämmöllä. Sydämellisesti tervetuloa hoitoihini!

”Ihana kokemus. Ammattitaitoinen, asiakkaan erinomaisesti huomioonottava ja lempeä Iida. Suosittelen ehdottomasti.”

”Rauha-hoito oli kaikin puolin ihanin ja rentouttavin vartalohoito, missä olen käynyt. Iida oli erittäin ammattitaitoinen ja mahdollisti täydellisen rentoutumiskokemuksen. Tulen uudestaan!”

Varaa aika
Sofia

Olen kosmetologi-Sofia ja tapaat minut Hietalahdenkadun hoitolassa. Kohtaan jokaisen asiakkaan yksilönä ja tavoitteeni on luoda välitön tunnelma, jossa unohdat arjen, rentoudut ja lähdet hoidosta levollisin mielin. Minulla on lempeän napakat, varmat hierontaotteet, jotka tulevat parhaiten esiin hemmotteluhoidoissa. Autan sinua myös mielelläni ihonhoidon haasteissa ja löytämään juuri sinulle sopivat tuotteet, sekä ihonhoitorutiinin.

”Kiitos erittäin ihanasta ja rentouttavasta hoidosta Sofia! Kiitos kun räätälöit hoidon minun tarpeisiin, hoito oli juuri sellainen kuin toivoin.”

”Elämäni parhain kasvohoito. Sofialla on maagiset otteet, yhtäältä ihanan lempeä ja samalla hyvän napakka ote. Hieronta oli taivaallinen. Kasvohoito kokonaisvaltainen ja toi hehkua iholle. Kiitos!”

Varaa aika
Elisa

Olen kosmetologi Elisa. Olen käyttänyt Ekopharma-sarjaa itse vuosia ja kosmetologiäitini kautta olen saanut oppia ihonhoitoon jo nuoresta asti. Minut tapaat Hietalahdenkadun hoitolassa sekä Hillan somessa. Haluan tarjota sinulle yksilöllisen hemmotteluhetken arjen keskellä. Kosmetologin työssä minulle on tärkeintä, että pääset rentoutumaan ja irtaantumaan kiireestä. Lämpimästi tervetuloa!

”Vaikka kuinka mietin en keksi mitään parannettavaa, koska joka kerta on todella miellyttävä vierailla Hillassa ja Elisan palvelu asiantuntevaa & lempeää. Saan sekä hyvät vinkit ihoni hoitoon tuotteineen, rentouttavan hetken ja upean ihon. Kiitos!”

”Elisa tekee tosi hyvää, huolellista ja taitavaa hoitotyötä! Voin suositella Elisaa kenelle vain 🙂 Joka hoitokerran jälkeen on ollut rentoutunut ja ihana olo. Elisalla on taikakädet!”

 

Varaa aika
Lotta

Hei, olen kosmetologi-fysioterapeutti Lotta. Minut tapaat Yrjönkadun hoitolassa. Luonnonkosmetiikka on innostanut minua jo useita vuosia ja sen kautta olen itse saanut kipinän kosmetologin työhön ja tulokselliseen ihonhoitoon. Parasta työssäni on tuoda iloa ja hyvinvointia arkeen sekä apua erilaisiin haasteisiin ihon kanssa.

Minulle on myös tärkeää luoda aina levollinen hoitotunnelma ja haluan saada asiakkaan rauhoittumaan ja maadoittumaan hetkeen. Parhaimmillani olen erityisesti kokonaisvaltaisissa, mieltä ja kehoa rentouttavissa vartalo- ja hemmotteluhoidoissa. Myös erilaiset kasvohoidot ovat lähellä sydäntäni ja erityisesti olen innostunut mikroneulaus-hoidoista.

”Kiitos Lotta, aivan upea ja lämminhenkinen hoito. Sinun tekemissä hoidoissa voi rentoutua täydellisesti.”

”Lotta on asiantunteva ja ammattimainen tekijä. Hänellä on ihanat otteet ja hieronta onkin kuin pieni matka nirvanaan! Olen käynyt Lotalla sarjahoidossa mikroneulauksessa ja joka kerta saanut erinomaisia tuloksia ja ihoni on ollut hyvinvoiva ja kauniin kuulas. Kiitos Lotta!”

Varaa aika
Lovisa

Olen kosmetologi Lovisa ja minut tapaat Yrjönkadun hoitolassa. Rakastan luonnonkosmetiikkaa ja Gua Sha -hoitoja. Olen lämmin, lempeä hoitaja ja parasta tässä työssä on kun saan asiakkaat rentoutumaan ja irtautumaan arjesta hoidon aikana.

”Ihanan rentouttava kasvohoito. Mukavaa, kun alkuun ihon kunto tarkistettiin ja tuotteet räätälöitiin tarpeisiin. Rauhallinen hoito ja asiantunteva kosmetologin osaaminen. Ilahdutti, kun sain vinkkejä ihon hoitoon kotona.”

”Hoito oli aivan ihana. Pakko kehua hoitajan ammattitaitoa. Hän vaihtoi hoitosuunnitelmaa lennosta, kun aiempi ei sopinut iholleni. Sain mielettömän ihanan ja rentouttavan hoidon, ja hehkuvan ihon. Suuri kiitos. Tulen kyllä käymään uudestaankin.”

Varaa aika
Petra

Olen kosmetologi Petra ja minut tapaat Hillan Yrjönkadun hoitolassa. Olen työskennellyt kosmetologin hoitotyössä toistakymmentä vuotta. Lähellä sydäntäni ovat hemmottelevat ja kokonaisvaltaiset kasvohoidot. Omaan myös vankan kokemuksen tuloksellisesta ihonhoidosta sekä kasvojen ihon mikroneulauksesta. Autan mielelläni niin kasvojen ihoon liittyvissä haasteissa kuin ihon hyvinvoinnin ylläpitämisessä. Hoitajana kohtaan aina asiakkaani yksilöinä, kuunnellen. Olet lämpimästi tervetullut hoitooni!

”Hoito ja tunnelma olivat erinomaisia ja rentouttavia kuten aina ja Petra oli aivan ihana. Antoi hyvät ”kotihoito-ohjeet” ja suositteli seuraavaa käyntiä.”

”Kasvohoito oli ihanan rentouttava, mutta tuntui myös tehokkaalta. Lisäksi tunnelma ihanan rauhallinen ja harmoninen. Suosittelen lämmöllä!”

Varaa aika
Vilma

Olen kosmetologi Vilma ja minut tapaat Hietalahdenkadulla sekä Hillan somekanavissa. Parasta kosmetologin työssä on hyväntuuliset asiakkaat, eikä tämä työ tunnu työltä, kun saa päivittäin tehdä sitä mistä nauttii. Minulle on tärkeää että saan asiakkaan lähtemään Hillasta tyytyväisenä ja hymy huulilla!

”Taivaallisen ihana elämys, joka rentoutti mielen, sielun ja koko kehon. Vilmalla on taikaa käsissään ja hän osaa luoda hoitohetkestä harmonisen ja kiireettömän, aivan pro työssään. ”

”Vilma on ammattitaitoinen ja asiakasta joka suhteessa kunnioittava kosmetologi, joka kuuntelee herkällä korvalla, kysyy palautetta ja opastaa selkeästi ja asiantuntevasti myös kotihoidon suhteen. Vilmalla on varmat ja hellät otteet, ja hän huolehtii hoidossa kokonaisvaltaisesta hemmotteluhetkestä. Vilman hieronnassa kokee totaalisen rentoutumisen.”

 

Varaa aika
Salla

Olen kosmetologi-myymälävastaava Salla ja minut tapaat Yrjönkadun hoitolassa. Ihmisenä olen helposti lähestyttävä, huomaavainen ja positiivinen, haluan luoda ympärilleni hyvää energiaa. Minulla on pitkä historia apteekkipuolen asiakaspalvelusta, joten raaka-ainetietoisuus ja iho-ongelmien ratkaiseminen on vahvaa osaamistani.

Parasta kosmetologin työssä on löytää juuri asiakkaan iholle sopivat tuotteet ja näin saavuttaa upeita tuloksia. Hyvinvoiva iho ja rentouttavat hieronnat parantavat huomattavasti ihmisen hyvinvointia ja haluan olla auttamassa juuri näiden asioiden äärellä.

”Heti aluksi Salla kertoi mitä hoidon aikana tapahtuu joka oli erittäin hyvä asia ensikertalaiselle. Hän on erittäin ammattitaitoinen ja luotan häneen täysin. Tunnelma oli rauhallinen ja rentouttava. Hoito oli upea ja lopuksi hieronta täydensi sen. Hoidon jälkeen varasin seuraavan ajan.

”Aivan mahtava ja ammattitaitoinen. Koko vartalon rentouttava hieronta oli taivaallinen kokemus

Varaa aika
Sibel

Olen kosmetologi Sibel ja tapaat minut Yrjönkadun Hillassa. Olen rauhallinen, kuunteleva hoitaja ja rakastan toteuttaa sekä ylellisiä spa-hoitoja kuin tehokkaita kasvohoitojakin. Kiinnitän erityistä huomiota hoidon yksityiskohtiin ja rentoudutkin minun käsissäni varmasti. Toisinaan palvelen sinua myös myymälän puolella. Nähdään!

”Sibelin tekemä Gua-Sha kasvohoito oli hemmotteluhoidon aatelia. Olin koko hoidon ajan ihan taivaissa! Sibel keskittyi hoitoon ja saamaani kokemukseen ammattitaidolla, läsnäololla ja lempeydellä. Todella ihana kokemus!”

””Hoito oli nimensä mukaisesti todella rentouttava. Vajaa pari tuntia hujahti ihanassa, rauhallisessa ja onnellistavassa horroksessa. Keho ja mieli kiittää 💚 Ps. Kun en ollut horroksessa, ehdin havaita, että hoidon aikana kaikki asiat oli viimeisen päälle mietittyjä ja harkittuja – jokainen pyyheliinan siirto ja asettelu yms. 😍 ””

Varaa aika
Emilia

Olen kosmetologi ja koulutettu hieroja Emilia. Minut tapaat Yrjönkadun hoitolassa. Hoitajana minulla on varmat ja rauhalliset otteet. Jo pienestä pitäen olen saanut oppia ihonhoitoa ja kosmetiikkaan liittyviä asioita kosmetologi-äidiltäni. Parhaimmillani olen erilaisissa hieronta- ja hemmotteluhoidoissa, joissa asiakas saa rentoutua ja nauttia hetkestä. Parasta tässä työssä on kun asiakas on tyytyväinen ja kokee saaneensa mahtavan hoitoelämyksen. Lämpimästi tervetuloa!

”Emilia ❤️ Oli superihana ja rentouttava hoito. Sulla on ihanat, varmat ja rauhalliset otteet ja tosi maadoittunut, rauhoittava energia. Kiitos!”

”Rauhallinen hetki ja maadoittava. 😍 Emilia puhui rauhallisesti, otteet varmat, mutta rauhalliset. Tuli tunne, että ei ole kiire mihinkään.”

Varaa aika
Mirva

Olen kosmetologi ja koulutettu hieroja Mirva, ja minut tapaat Yrjönkadun hoitolassa. Olen työskennellyt asiakaspalvelualalla erilaisissa tehtävissä vuodesta 2001 lähtien. Siirryin hoitotyön ja hyvinvoinnin pariin vuonna 2020 kouluttautumalla ensin hierojaksi ja sen jälkeen kosmetologiksi.

Kiinnostukseni ihonhoitoon sai alkunsa omista ihonhoitohaasteistani, sekä syistä mitkä niihin vaikuttaa ja miten ihon vointia ja kuntoa voisi lähteä korjaamaan. Luonnonkosmetiikka on ollut lähellä sydäntäni useita vuosia, ja luonnonkosmetiikan tuotteiden ansiosta olen parantanut myös omia iho-ongelmiani. Lämpimästi tervetuloa hoitoihini!

”Kokemus oli kaikin puolin ihana. Tämä oli ensimmäinen kertani kokovartalohieronnassa ja se jännitti jonkin verran, mutta Mirvan olemus oli heti niin rauhallinen ja lempeä, että tunsin oloni pian turvalliseksi. Aion ehdottomasti tulla toistekin.”

”Ihana, levollinen ja rentouttava kokemus. Pidin varmoista otteista ja sopivan voimakkaasta kosketuksesta selkähieronnassa. Ihania tuoksuja käytetyissä tuotteissa.”

Varaa aika
Nea

Olen Nea, kosmetologi, ja minut tapaat Yrjönkadun hoitolassa. Koen ihonhoidon olennaisena osana kokonaisvaltaista hyvinvointia ja suhtaudun siihen suurella intohimolla. Taustani usean vuoden ajalta kosmetiikkamyynnin parissa on avartanut näkemystäni alaan, ja hyödynnänkin kattavaa kokemustani tarjoamissani hoidoissa ja palveluissa.

Tavoitteenani on tarjota sinulle ihana hemmotteluhetki, joka antaa tilaa mielen nollaamiselle kiireisen arjen keskellä. Onnistumisen mittarina minulle on aina asiakkaan hymy, kun hän astuu hoitohuoneesta ulos.

Nähdään Hillassa!

”Kiitos Nea ihanasta ja täysin rentouttavasta Metsäelämyksestä. Oli ilo!😊 Töiden jälkeen valtavan ihana rentoutuminen, jossa tuoksut oli vallottavia ja Nean hoitotekniikka rauhallinen ja miellyttävä. Kiitos!”

Varaa aika