Lahjakortit

Lahjakortit Hilla Helsinki – Day Spa & Shop hoitoihin

Voit ostaa lahjakortit Hillan Yrjönkadun hoitolasta myymälän aukioloaikoina, tai tilata ne verkkokaupastamme. Verkkokaupasta voit tilata kirjekortin lisäksi myös sähköisen tai e-lahjakortin sähköpostiin. Lahjakortin voi ostaa halutulle summalle tai tiettyyn hoitoon.

Oletko saanut lahjakortin ja tarvitset apua ajanvaraukseen. Katso täältä kuinka se tapahtuu!

 

Alla suosituksemme ihanimpiin hemmotteluhoitoihin!
LAHJAKORTTI - METSÄELÄMYS
135€

Rentouttava, metsäinen elämyshoito kaikille aisteille. Hoidossa tehdään rentouttava selkähieronta, jonka jälkeen hoito jatkuu kasvojen syväpuhdistavalla, ihoa kirkastavalla turve-hiilikuorinnalla. Ihoasi hellitään ja kosteutetaan kerrostamalla mahlaa sisältäviä hoitovesiä sekä ihoa uudistavia seerumeja.

Syvän rentoutumisen koet viimeistään havumetsältä tuoksuvan kasvohieronnan aikana, jonka jälkeen kasvoillesi levitetään viilentävä kasvonaamio. Naamion vaikuttaessa kädet hierotaan. Hoidon päätteeksi voit virkistäytyä nauttimalla suomalaista koivunmahlaa. Hoitoon ei sisälly ihon mekaanista- tai ultraäänipuhdistusta. Kylmänä vuodenaikana käytämme selkähieronnassa myös lämpimiä kiviä.

Katso hoidon esittelyvideo YouTubessa

Hoidon kesto 75min.

”Ihana hoito, teki niin hyvää. Rentouttava ja virkistävä metsäinen tuoksumaailma, ja lämpimien pyyhkeiden ja kivien kosketus sai oikein värisemään tyytyväisyydestä.”

”Olin niin hellissä ja turvallisissa käsissä, että nukahdin.”

”Metsäelämyksessä kävin. Tunnelma oli alusta asti todella rauhallinen ja rauhoittava, täysi luotto hoitajan tekemisiin tuli juuri oikeanlaisista otteista. Rauhallinen, maadoittava ihana hetki mitä suosittelisin kaikille!”

LAHJAKORTTI - RAUHA - RENTOUTTAVA HIERONTAHOITO
155 €

Rauha on lempeää ja rauhoittavaa hemmottelua päästä varpaisiin.

Hemmotteluhoito sisältää rentouttavan ja ihoa pehmentävän kokovartalohieronnan sekä kasvojen ja pään hieronnan. Hoidossa käytetään helsinkiläisiä luonnonkosmetiikkatuotteita ihotyypin mukaisesti.

Hoidon kesto 105min.

”Ihanan rentouttava hoito ja todella ammattimainen palvelu.”

”Miellyttävä elämys. Työntekijällä oli hyvä arviointikyky voiman säätelyyn hieronnassa. Tästä hieronnasta tuli rentouttava mindfullness matka. Tulin töistä uupuneena. Hieronnan jälkeen ajatukset olivat jäsentyneet, mieli rauhallinen, kroppa lepäytynyt ja olo oli kaikin puolin levollinen. Hyvät musiikit!”

LAHJAKORTTI - HELLÄ - HEMMOTTELUHOITO JALOILLE JA KÄSILLE
175 €

HELLÄ yhdistää erittäin rentouttavan ja hoitavan jalkahoidon sekä käsiä & käsivarsia pehmittävän kuorinnan, kosteutuksen ja pitkän hieronnan. Hoidon aikana voit rentoutua silmät kiinni tai lukea lehtiä ja nauttia luomuteetä. Hillan ekokosmetologin hellässä hoivassa rentoudut ja nautit omasta ajasta hemmoteltavana.

Hoito alkaa ihoa pehmittävällä jalkakuorinnan ja -naamion osuudella. Jalkahoitoon sisältyy kynsien hoitaminen, kovettumien poisto ja kynsien lakkaus eko-kynsilakalla. Kepeät jalat saat viimeistään pitkän jalkahieronnan myötä.

Ihanan jalkahoidon lisäksi hoidossa kosteutetaan kädet perusteellisesti. Käsien ja käsivarsien kuorinnalla poistetaan karheus ja pitkän hieronnan avulla kosteuttavat tuotteet imeytyvät erityisen hyvin ihoon.

Hoidon kesto 120min.

”Ihanan rauhallinen, rentouttava, ylellinen hoito!”

Hoidamme jalat polviin saakka ja käytämme jalkahoidossa kotimaisia EKOPHARMA-luonnonkosmetiikkatuotteita ja Bohon / Avrilin eko-kynsilakkoja. Hilla on ekohoitola, joten emme pysty poistamaan geelilakkoja. Jalkojen virheasennoista johtuvat, vaikeammat iho-ongelmat toivomme hoidatettavan niihin erikoistuneella jalkojenhoitajalla.

LAHJAKORTTI - TYYNI - LEMPEÄÄ IHONHOITOA KASVOILLE, SELÄLLE JA KÄSILLE
155 €

Tyyni on lempeä rentoutushoito, joka sisältää antioksidanttisen kasvohoidon, selän käsittelyn ja käsien hieronnan.

Hoito alkaa selkää kuorivalla kuivaharjauksella, joka myös vilkastuttaa nestekiertoa. Kuorinnan jälkeen tehdään selän hieronta ja kylmänä vuodenaikana käytämme selkähieronnassa lisärentoutuksena lämpimiä kiviä.

Selän käsittelyn jälkeen hoito jatkuu kasvojen syväpuhdistavalla, ihoa kirkastavalla turve-hiilikuorinnalla. Ihoasi kosteutetaan kerrostamalla koivunmahlaa sisältäviä hoitovesiä sekä ihon tarpeiden mukaisia seerumeja. Syvän rentoutumisen koet viimeistään kasvohieronnan aikana, jonka jälkeen kasvoillesi levitetään antioksidanttinen kasvonaamio. Naamion vaikuttaessa kädet hierotaan pehmeiksi.

Hoidon kesto 100min.

”Ajantaju katosi hoidon ajaksi ja hemmotteluhoito todella hemmotteli kokonaisvaltaisesti. Hoidossa käytettyjen tuotteiden tuoksut veivät äänimaailman mukana matkalle muistoihin. Kiitos, oli onnistunut ensikäynti!”

”Kiireetöntä, laadukasta ja ystävällistä. En tiettävästi ole koskaan aiemmin ollut näin tyytyväinen saamaani palveluun.”

USVA - HEMMOTTELUHOITO KAHDELLE 90min
318 €

Usva-hemmotteluhoito yhdistää selän kuorinnan ja hieronnan sekä kosteuttavan ja kirkastavan detox-kasvohoidon. Hoito on todella rentouttava ihonhoitokokonaisuus, joka sisältää paljon rauhallista hierontaa.

Hoito alkaa selän öljy-raekuorinnalla, joka pehmittää ihoa ja vilkastuttaa nestekiertoa. Kuorinnan jälkeen tehdään koko kehoa rauhoittava selän hieronta ja kylmänä vuodenaikana käytämme selkähieronnassa lisärentoutuksena lämpimiä kiviä.

Selän käsittelyn jälkeen hoito jatkuu ihohuokosia puhdistavalla öljyhieronnalla ja kirkastavalla turve-hiilikuorinnalla. Ihoasi kosteutetaan kerrostamalla koivunmahlaa sisältäviä hoitovesiä sekä ihon tarpeiden mukaisia seerumeja. Syvän rentoutumisen koet viimeistään antioksidanttisella kasvonaamiolla tehtävän hieronnan aikana.

Hoito tehdään Yrjönkadun Hillan ihanassa parihuoneessa, jossa on lämpimät pedit, himmeä valaistus ja rauhoittava, meille sävelletty musiikki. Molempia asiakkaita hoitaa oma kosmetologi. Tervetuloa nauttimaan yhteisestä hemmottelusta.

Hinta sisältää kahden henkilön yhtäaikaisen hoidon.

LAHJAKORTTI ARVOLLE
Alkaen 20 €

Voit ostaa lahjakortin myös arvolle, jolloin lahjansaaja voi itse valita haluamansa hoidon.

Luomme Hillassa sekä tehokkaita että rentouttavia ihonhoitoelämyksiä suomalaisilla, luonnollisilla tuotteilla.Ihonhoitofilosofiamme on räätälöidä hoito aina asiakkaan ihon tarpeisiin sopivaksi, joten meiltä saat varmasti yksilöllistä palvelua. Lämpimästi tervetuloa!

”Ihana, rauhallinen hoito. Tunsi olevansa todellisen työnsä taiturin käsissä. Kiitos!”

”Jälleen tosi hyvä kokemus Hillan palveluista, rentouttava ja ammattimainen kasvohoito.”

Lahjakortti on alv 0% -tuote. Kaikki Hillan lahjakortit voidaan käyttää mihin tahansa palveluihin tai tuotteisiin alkuperäisellä ostoarvollaan Hillan hoitoloissa ja myymälässä.