Tule Hillan tiimiin töihin!

Hei hieroja tai kosmetologi, meillä on sinulle loistava työpaikka tarjolla Hillassa!

Etsimme joukkoomme Yrjönkadun toimipisteeseemme sopimusyrittäjiksi hierontaa, vartalo- ja hemmotteluhoitoja tekevää kosmetologia/hierojaa viikonloppuihin ja viikkoiltoihin.

– Viikonloppuvuorot ovat 6-8 tuntia ja iltavuorot viikolla 4-6 tuntia.
– Vuoroja on viikossa 2-5, sopimuksen mukaan.
– Viikonloppuvuorot tehdään tyypillisesti klo 9-17 välillä, mutta halutessa voit tehdä iltoja myös viikonloppuisin.
– Viikolla iltavuorot tehdään klo 14-21 välillä.
– Voit itse vaikuttaa milloin haluat tehdä vuoroja, lomat ja vapaat on sovittavissa.
– Toimintamme kehittyy jatkuvasti ja hyville, motivoituneille tekijöille löytyy jatkossa myös kokopäivävuoroja ja muita vastuutöitä.

Pääset tekemään töitä mahtavassa työyhteisössä, mukavien asiakkaiden kanssa.

Olet yrittäjähenkinen, toimeen tarttuva tekijä ja ennen kaikkea tunnollinen asiakaspalvelija ja hoitaja, joka tulee hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Meiltä asiakas saa sekä tehokasta ihonhoitoa että spa-tasoisia hemmotteluhoitoja suomalaisilla tuotteilla. Pääsarjoinamme ovat medikaalinen BTB13 ja elämyksellinen luonnonkosmetiikkasarja Unna Nordic. Suomalaisuus, ekologisuus ja eläinkokeettomuus ovat tärkeitä hoitolamme arvoja.

Monipuolista työtä

Hillassa tehdään monipuolisesti ihonhoitoa: mm. kasvohoitoja, kasvojen mikroneulauksia, hiuspohjan mikroneulauksia, jalkahoitoja, vartalohoitoja ja sokerointeja. Vuoden 2023 lopussa laajensimme palvelutarjontaamme klassiseen ja selkähartiahierontaan. Yrjönkadun hoitolassa teemme myös suuren suosion saavuttaineita parihoitoja.

Työskentely Hillassa on sujuvaa ja asiakkaalle hoito on uniikki: kokemus on mietitty yksityiskohtia myöten. Meillä hoitoja tehdään äänieristetyissä, häiriöttömissä huoneissa, moderneilla välineillä, hyvillä tuotteilla, meille sävellettyä musiikkia kuunnellen.

Meiltä löytyy myös muita töitä mikäli sinulla on hoitotyön lisäksi muita vahvuuksia tai kiinnostuksen kohteita (some, markkinointi, sisällöntuotanto, toiminnan suunnittelu).

Yhteishenki edellä

Meille on tärkeintä että tiimimme voi hyvin ja se näkyy myös asiakkaille. Hoitolan puolella on rauhaisaa, mutta taukotiloissa nauru raikaa ja pidetään huolta yhteishengestä. Voit olla motivoitunut opiskelija, pitkän linjan ammattilainen tai alalle palaava: tärkeintä on asenne ja halu tehdä parasta asiakkaille.

Minustako yrittäjä? Apua!

Kyllä! Meiltä saat sopimusyrittäjyyden aloittamiseen apua niin paljon kuin tarvitset. Se on itse asiassa paljon yksinkertaisempaa kuin miltä kuulostaa. Voit myös aloittaa kevytyrittäjänä, jolloin et tarvitse vielä edes omaa toiminimeä, riittää että teet kevytyrittäjän toimeksiantosopimuksen jonkin palveluntarjoajan kanssa (Ukko, Op, Free yms.)

Omistajana minulla on intresseissä varmistaa että saat listat täyteen mieluisia hoitoja ja asiakkaita, sekä hyvän tulotason joustavan sopimusyrittäjämallin puitteissa.

Laita viesti minna@hillahelsinki.fi ja mietitään yhdessä miten luodaan sinulle unelmien työpäivä ja -työpaikka!

❤️ Minna