Blogi

Ihonhoito uudelle tasolle: antioksidantit ovat avainasemassa

Kuiva ilma, viima, UV-säteily ja ilmansaasteet – näiltä emme voi välttyä pohjoisessa ilmastossa. Kaikki nämä aiheuttavat sekä iho-ongelmia että ennenaikaista ikääntymistä, mutta onneksi voimme estää niiden tuomia ikäviä vaikutuksia. Antioksidanteilla!

Kolme syytä valita ihonhoitoon antioksidantteja

1. Suojaavat ihoa: Antioksidantit ovat erittäin tehokkaita suojaamaan ihoa ympäristön haitallisilta vaikutuksilta. Ne torjuvat vapaita radikaaleja, jotka vahingoittavat ihosoluja ja nopeuttavat ihon ikääntymistä sekä vahingoittavat ihon rakennetta. Lisäksi antioksidantit voivat tehostaa aurinkosuojatuotteiden vaikutusta, tarjoten siten lisäsuojaa UV-säteilyä vastaan.

2. Parantavat ihon ulkonäköä: Antioksidanteilla on kyky lievittää tulehdusta, rauhoittaa ihoa ja vähentää punoitusta. Lisäksi antioksidanttien avulla voidaan tehostaa kollageenin tuotantoa, joka auttaa ihoa säilyttämään kimmoisuutensa ja nuorekkuutensa.

3. Korjaavat vaurioitunutta ihoa: Antioksidantit edistävät solujen uudistumista ja auttavat parantamaan ihon sävyä ja tekstuuria. Antioksidantit voivat auttaa korjaamaan auringon aiheuttamia vaurioita ja muita iho-ongelmia.

Millaisia antioksidantteja BTB13-sarja sisältää?

1. BTB13-yhdiste. Yhdisteen sisältämä oroottihappo on vahva antioksidantti, jolla on todistetusti kyky päästä ihon pinnalta ihosoluihin saakka. Oroottihappo suojaa ihosoluja vapailta happiradikaaleilta eli taistelee solujen ennenaikaista ikääntymistä vastaan.

2. Lisätyt vitamiinit. Sarjaan on lisätty A-, B-, C- ja E-vitamiineja, jotka ovat kaikki vahvoja antioksidantteja. Keväiseen ihonhoitoon suosittelemme ihoa vahvistavia ja heleyttäviä B- ja C-vitamiineja!

3. Kasvien raaka-aineet. BTB13-sarjassa on käytetty laajalla kirjolla muun muassa koivunmahlaa, marjauutteita ja marjojen siemenöljyjyä. Upeat luonnon raaka-aineet sisältävät runsaasti antioksidantteja ja soveltuvat suojaamaan myös hyvin herkkää ihoa.

Näitä antioksidanttivoiteita suosittelemme kevääseen
BTB13 Medical Vitamin C Triple Active

Sopii normaalille ja sekaiholle sekä vahvistamaan herkkää ihoa. C-vitamiini on yksi vahvimmista antioksidanteista ja se aktivoi myös kollageenintuotantoa. Voide vahvistaa ihon rakennetta, sitoo kosteutta ihoon, häivyttää pigmenttimuutoksia ja heleyttää ihoa.

Kevyt voide imeytyy ihoon nopeasti ja sopii myös meikin alle.

BTB13 Medical Vitamin C Triple Active verkkokaupassa

BTB13 Antioxidant Sun Cream SPF30

Hyvin imeytyvä, kevyt voide sopii päivävoiteeksi seka- tai rasvoittuvalle iholle ja kuivalle iholle esim. kasvoöljyn kanssa käytettynä.

Voide sisältää ikämuutoksia hoitavia BTB13-yhdistettä, Q10:ta ja ruusunmarjaöljyä. Voide on hajusteeton ja siinä on erittäin mieto, raaka-aineista tuleva tuoksu.

BTB13 Antioxidant Sun Cream SPF30 verkkokaupassa

BTB13 Pro-Age Vitamin Cream

Aikuisen ihon tehovoide. Ihoa tehokkaasti uudistava voide sisältää BTB13-yhdisteen lisäksi A-, B5-, C- ja E-vitamiineja sekä ruusunmarjaa. Voide parantaa ihon rakennetta, aktivoi kollageenintuotantoa ja heleyttää ihon sävyä.

Hajusteeton, keskitäyteläinen voide imeytyy ihoon hyvin. Suosittelemme yövoiteeksi.

BTB13 Pro-Age Vitamin Cream verkkokaupassa

BTB13 Medical Vitamin B3 10% Active

Tämä voide soveltuu varsinkin epäpuhtaalle iholle, myös rosacea-iholle. B3-vitamiini eli niasiini hillitsee ihon rasvoittumista, tasoittaa sävyä ja korjaa valovaurioita.

Hajusteeton voide on kevyt ja soveltuu erityisesti päiväkäyttöön.

BTB13 Medical Vitamin B3 10% Active verkkokaupassa

BTB13 Pro-Age Retinol + B12 Night Cream

Soveltuu kaikille ihotyypeille uudistavaksi yövoiteeksi. BTB13-uutuusvoide sisältää 0,1% retinolia, joka vahvistaa ihon rakennetta ja kuorii ihoa hellävaraisesti. Voiteessa on lisäksi ihoa rauhoittavaa B12-vitamiinia, antioksidanttista ruusunmarjaa sekä puolukkaöljyä.

Keskitäyteläinen voide soveltuu tehokkaaksi yövoiteeksi kaikille, paitsi ei pod-/rosacea-iholle tai raskaana oleville.

BTB13 Pro-Age Retinol + B12 Night Cream verkkokaupassa

Kotimainen BTB13 tuo tehon, teknologian ja ekologisuuden samassa paketissa.

Lue lisää

Hillan Black Week – Katso hoito-, tuote- ja lahjakorttitarjoukset!

Lue lisää

UUTUUS! BTB13 Pro-Age Retinol + B12 Night Cream on tehokas monitoimituote aikuiselle iholle

Lue lisää