Blogi

Hillan Black Week – Katso hoito-, tuote- ja lahjakorttitarjoukset!

Hoitoloiden Black Week alkaa: Hoitoetuja sekä -20-25% tuotealennus ja tuplapisteet

Vietämme Black Weekia molemmissa hoitoloissa ja tarjoamme sinulle etuina:

• 20% alennuksen Ekopharma-, BTB13- ja Unna Nordic -sarjoista sekä tarvikkeista
• 25% alennuksen Natuk-, Djusie-, Taika- ja Moi Forest -sarjoista
• Hoitoloista ostetuista tuotteista alennuksen lisäksi tuplapisteet kanta-asiakastilillesi
• Yllätyslahjoja hoitolahjakortteihin
• Uuteen Metsäkylpy-vartalohoitoon lahja (arvo 22€)
• Hieroja-kosmetologin tekemä 50min Selkä-Hartiahieronta 70€ (norm. 85€)

Selkä- ja hartiahieronta 50min 70€

Koulutettujen hierojien Emilian ja Mirvan palvelut saapuvat valikoimiimme! Hieronnassa yhdistellään klassisen hieronnan ja urheiluhieronnan otteita. Hoidon aluksi lihaksia ja kudoksia rentoutetaan lämpimillä kivillä. Hieronta tehdään suomalaisia marjoja sisältävillä tuotteilla. Otteiden voimakkuus sovelletaan sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

Black Weekin hoitotarjous on varattavissa 27.11. asti ja hoitoon voi tulla marras-joulukuun ajan. Hoitoa tehdään vain Yrjönkadun Hillassa.

Varaa aika selkä- ja hartiahierontaan 50min täältä

Metsäkylpy-vartalohoitoon lahjaksi Unna Nordic Linnea Soothing Hand Cream 250ml (arvo 22€)

Unna Nordic Metsäkylpy on ylellinen vartalokuorinnan ja kokovartalohieronnan sisältävä hoito. Hoito yhdistää miedon metsäiset tuoksut, lämpimän pedin, rauhoittavat hierontaliikkeet, aisteja rentouttavan musiikin ja kotimaisen luonnonkosmetiikan hellivät koostumukset.

Metsäkylpy-hoidossa koko vartalo kuoritaan sokerikuorinnalla, joka sulaa ihoon ja hieronnassa käytetään ihoa pehmittävän vartalonaamion ja kasviöljyjen sekoitusta. Metsäkylpy sopii myös herkemmälle iholle, mutta ei raskaana oleville.

Black Weekin hoitotarjous on varattavissa 27.11. asti ja hoitoon voi tulla marras-tammikuussa. Saat Metsäkylpy-vartalohoitoon tullessasi lahjaksi upean Unna Nordic Linnea Soothing Hand Creamin, jonka arvo on 22€.

Varaa aika Metsäkylpyyn täältä

Tuotteet hoitoloissa -20-25% ja tuplapisteet kantistilille

Vietämme marraskuussa Black Weekin lisäksi myös Yrjönkadun Hillan 1v syntymäpäiviä. Siksi löydätkin kaikki tuotteet kampanjasta vähintään -20% kuun loppuun asti. Hyödynnä edut hoitojen yhteydessä tai tule Yrjönkadun myymälään ostoksille.

Tuotealennuksen lisäksi saat tuplapisteet kanta-asiakastilillesi ja kerrytät näin nopeammin veloituksettomia tuotelahjoja ja lisäpalveluja hoitoihin. Pistetilin saldon näet kuitista. Kerromme käyntisi yhteydessä jos kantistilillesi on jo kertynyt lahjoja.

Yllätä läheisesi kahdesti: kaikkiin 100€ hintaisiin hoitolahjakortteihin yllätyslahja

Ilahduta läheistäsi Hillan hoidolla tai osta itselle! Vähintään 100 € arvoiseen hoitolahjakorttiin lisäämme merkinnän ”+yllätyslahja” ja lahjakortin käyttäjä saa valita hoitoon tullessaan mieleisensä ihonhoitotuotteen vaihtuvasta valikoimasta. Lahjan arvo on n. 15€. Lahjakortti voi olla arvolle tai tiettyyn hoitoon.

Lahjakorttikampanja on voimassa jouluaattoon asti ja se koskee hoitoloissamme käytettäviä lahjakortteja. Lahjakortin käyttöaika on 31.12.2024 asti ja se käy sekä Hietalahdenkadun että Yrjönkadun hoitoloissa.

Lahjakortteja myydään molemmissa hoitoloissa ja verkkokaupassa

Black Weekin edut ovat voimassa hoitoloissa marraskuun loppuun asti. Tuotetarjoukset eivät koske lahjapakkauksia. Kampanja on voimassa vain hoitoloissa, Hillan verkkokaupassa tuotealennuksen kesto on lyhyempi. Verkkokaupan ostokset eivät kerrytä kanta-asiakaspisteitä.

 

6 ihon rasvoittumista hillitsevää hoitovinkkiä

Lue lisää

Ihonhoito uudelle tasolle: antioksidantit ovat avainasemassa

Lue lisää

Kotimainen BTB13 tuo tehon, teknologian ja ekologisuuden samassa paketissa.

Lue lisää