Kauden hoidot

KAUDEN HOIDOT

Kauden kasvohoitona ihoa kirkastava ja puhdistava BTB13 C-vitamiini Kasvohoito, 70min

Kauden kasvohoitona ihoa tehokkaasti uudistava AHA + Retinol, 40min

Kauden hierontana rentouttava Aamukaste – kokovartalohoito, 70min

Lisäksi BTB13 Micro-Meso Therapy 1. kerta jatkokerran hinnalla 132€ (norm. 145€)

Kauden hoitoja ei myydä lahjakortteina hoitojen kausiluontoisen varattavuuden takia.

 

Kauden kasvohoito: BTB13 C-VITAMIINI KASVOHOITO, 70min
99 €

Loimme sinulle täydellisen kasvohoidon kevääseen! BTB13-sarjalla tehtävä C-vitamiinihoito heleyttää ja kosteuttaa ihon välittömästi, lisäksi teemme tarvittaessa kevyen ihonpuhdistuksen.

Kauden hoito aktivoi myös kollageenintuotantoa sekä tuo iholle runsaasti antioksidantteja ja ravintoa. Hoito alkaa syväpuhdistavalla öljyhieronnalla ja jatkuu ihotyypin mukaisella kuorinnalla. Kuorinnan jälkeen teemme ihon tarpeiden mukaisesti joko kevyen mekaanisen puhdistuksen, ultraäänipuhdistuksen tai seerumien imeytyksen ultraäänellä.

Hoitoon sisältyy myös runsaasti kosteuttavia tuotteita, ihosi tarpeiden mukaiset seerumit sekä C-vitamiinijauhe-naamiosekoituksen. Lopuksi rentoudut ihanassa, antioksidanttisilla marjaöljyillä tehtävässä kasvohieronnassa. Hoitoon voi tulla toukokuun loppuun asti.

Katso täältä esittelyvideo hoidosta!

Kauden kasvohoito: AHA + RETINOL KASVOHOITO, 40min
75 €

Kauden kasvohoitomme AHA+retinol on tehokkaasti uudistava, kirkastava ja napakoittava kasvohoito, joka tehdään BTB13-sarjalla.

Hoidossa valitaan iholle joko ihoa napakoittava 20% glykolihappokuorinta tai herkemmälle iholle sopiva AHA+Lactic Acid -happokuorinta. Lisäksi iho saa uudistumistehoa retinolista eli A-vitamiinista, jota sekoitamme kasvonaamioon. Tehokas hoito sisältää myös ihon kosteuttamisen, vitamiiniseerumin ja rentouttavan hieronnan.

Hoito sopii monenlaiselle iholle: epäpuhtaalle iholle, aikuiselle iholle, samealle iholle. Sopii myös sarjahoitona tehtäväksi uudistavaksi hoidoksi, 2 viikon välein.

Kauden hieronta: AAMUKASTE - KOKOVARTALOHOITO, 70min
99 €

Kauden hierontamme on raikkaan, aamukasteisen metsän tuoksuinen vartalohoito, joka alkaa nestekiertoa vilkastuttavalla koko selän öljy-raekuorinnalla. Kuorinta poistetaan lämpimillä kintailla ja tämän jälkeen sinulle tehdään rentouttava kokovartalohieronta, jossa käytetään ihoa pehmittävää, antioksidanttista lakan siemenöljyä sisältävää vartalonaamiota ja virkistäviä eteerisiä öljyjä.

Hoidossa käytetään suomalaista Ekopharma-sarjaa, puhtaita kasviöljyjä sekä tekemäämme eteeristen öljyjen sekoitusta. Aromaattiset öljyt yhdessä lempeän hieronnan ja rauhoittavan äänimaailman kanssa luovat aistillisen hoitokokemuksen! Hoidon kesto on 70min ja hoitoon voi tulla touko-heinäkuun ajan.

BTB13 MICRO-MESO THERAPY 1. kerta jatkokerran hinnalla 132€ (norm. 145€)
132 €

Mikroneulaus aktivoi kollageenintuotantoa ja tasoittaa juonteita, arpia, vahvistaa ihoa ja syväkosteuttaa.

Hoitoon sisältyy happokuorinta, ihotyypin mukainen BTB13-tehoseerumi, mikroneulaus koko kasvoille, kaulalle ja dekolteelle sekä tehostus eri neulapäällä ongelmakohtiin, silmänympärys- ja kasvonaamio, rentouttava hieronta ja hoitovoiteet. Suosittelemme hoitoa sarjahoitona, 4-6vk välein. Sarjan pituus on tyypillisesti 4-6 kertaa.

Lue lisää ja katso esittelyvideo Mikroneulauksesta täältä!