Kauden hoidot

KAUDEN HOIDOT

Karpalo Spa Jalkahoito 90min + LAHJA Vadelma Käsivoide – 139€

Saga – Syväpuhdistava Kasvohoito 70min – 115€ + tuplapisteet kanta-asiakastilillesi

Antioksidanttinen Kasvohoito 40min – 79€

BTB13 Total Radiance Treatment – 129€ + lahjaksi BTB13 Pro-Age Firming Serum 15ml

Vadelmainen Hemmottelupaketti 75min – 125€

Kauden Hieronta: Aamukaste 70min – 115€

Kauden Hoito: Jalkahieronta 40min – 75€

 

Kauden hoitoja ei myydä lahjakortteina.

KARPALO SPA JALKAHOITO 90min + Lahja Vadelma Käsivoide (arvo 12,90€)
139 €

Karpalo Spa Jalkahoito on virkistävä kesäkauden hoito, joka yhdistää jalkojen hoitamisen, hieronnan, lakkauksen ekologisella kynsilakalla sekä syvärentoutumisen. Lisäksi saat mukaasi hoidossa käytetyn kynsilakan (arvo 12,50€) & lahjaksi Ekopharma Vadelma Kosteuttavan Käsivoiteen (arvo 12,90€).

Mukavassa hoitopedissä voit ottaa jopa päiväunet. Jalkahoito tehdään polvien yli, joten voit pukeutua tämä huomioiden tai annamme sinulle tarvittaessa pyyhkeen / kylpytakin. Hoidon aluksi jaloille ja säärille tehdään pehmittävä öljy-rae-kuorinta, joka myös aktivoi kehon nestekiertoa.

Kuorinnan jälkeen jaloille ja säärille levitetään kosteuttava naamio, joka saa imeytyä ihoon koko hoidon ajan. Naamion vaikuttaessa hoidamme kynnet ja lakkaamme ne halutessasi. Saat myös käytetyn eko-kynsilakan mukaasi. Jalkahoitoon sisältyy lisäksi kovettumien poisto. Hoito päättyy ihanaan, pitkään jalkahierontaan, jossa käytetään uutta, viilentävää, pehmittävää, kuorivaa Karpalo Jalkavoidetta.

Huomioithan että Hilla on ekologinen hoitola, joten meillä ei ole välineistöä poistamaan kynsistä akryyli- tai geelilakkoja. Jalkojen virheasennoista johtuvat, vaikeammat iho-ongelmat ja kynsisienet toivomme hoidatettavan niihin erikoistuneella jalkojenhoitajalla.

Käytämme jalkahoidossa suomalaisen Ekopharma-luonnonkosmetiikkasarjan Karpalo ja Hilla -tuotteita ja Charlotte Bio eko-kynsilakkoja.

Kauden hoito on varattavissa elokuun loppuun asti.

SAGA - SYVÄPUHDISTAVA KASVOHOITO 70min
115 €

Uuden Unna Nordic Saga Balancing Serumin myötä valikoimaan tulee Saga Syväpuhdistava Kasvohoito. Tämä kasvohoito on sinulle, joka kaipaat huolellista ihonpuhdistusta, mutta nautit myös rentouttavasta hieronnasta, lempeästi rauhoittavista tuoksuista ja hyvistä ihonhoitovinkeistä hoidon päätteeksi. Tällä kasvohoidolla iho saadaan puhdistumaan, kirkastumaan ja kosteutumaan.

Saga – Syväpuhdistava Kasvohoito sisältää ihotyypin mukaisen kuorinnan, talia ja epäpuhtauksia huokosista liuottavan öljy+savi -hieronnan, mekaanisen puhdistuksen, kosteuttavat tuotteet & tasapainottavan Saga-seerumin sekä ihanan rentouttavan hieronnan.

Uuden hoidon etuna saat tästä hoidosta tuplapisteet kanta-asiakastilillesi! Hoitoetu on voimassa heinäkuun loppuun asti.

KAUDEN KASVOHOITO: ANTIOKSIDANTTINEN KASVOHOITO 40min
79 €

Antioksidanttinen Kasvohoito 40min on sinulle, joka kaipaat kevyttä ihon puhdistamista, kosteuttamista ja raikastamista. Hoito sopii myös jos haluat kosmetologin tekemää ihonhoidon konsultaatiota ja helppoja vinkkejä ihon hoitamiseen kotona. Annamme myös halutessasi tuotesuosituksia.

Kasvohoito alkaa ihon kaksoispuhdistuksella ja ihon tarpeiden kartottamisella. Hoito jatkuu syväpuhdistavalla aktiivihiili-PHA -kuorinnalla sekä ultraäänipuhdistuksella. Tämän jälkeen iho on vastaanottavainen hoitaville raaka-aineille ja kosteuttaville tuotteille. Hoito päättyy rentouttavaan, antioksidanttisella kasvonaamiolla & marjojen siemenöljyillä tehtävään kasvohierontaan.

Hoito on varattavissa heinäkuun loppuun asti ja hoitoon tulla vielä elokuun ajan.

BTB13 TOTAL RADIANCE TREATMENT + lahjaksi Pro-Age Serum 15ml (arvo 62€)
129 €

Kesäkauden ajan saat Total Radiance -kasvohoitoon lahjaksi BTB13 Pro-Age Firming Serumin, jonka arvo on 62€.

BTB13 Total Radiance Treatment on uudistava, heleyttävä, antioksidanttinen kasvohoito aikuiselle iholle. Sen vaikutus perustuu ihoa tehokkasti uudistavaan glykolihappokuorintaan tai herkälle iholle soveltuvaan, heleyttävään PHA-happokuorintaan sekä solujen uusiutumista aktivoivaan, patentoituun BTB13-yhdisteeseen.

Hoidossa tehdään myös ihon tarpeiden mukaan joko ultraäänipuhdistus tai tuotteiden syväimeytys neulattoman mesoterapian avulla. Kasvohoitoon sisältyy myös ihanaa hierontaa sekä ihoa tehokkaasti kosteuttava ja viilentävä peel-off merileväkasvonaamio. Iho on välittömästi hoidon jälkeen tasaisemman värinen, kimmoisampi ja kosteutettu.

Hoito alkaa ihon kaksoispuhdistuksella, joka poistaa iholta meikit. Puhdistuksen jälkeen kosmetologi tekee analyysin ihon tarpeista ja valitsee ihollesi sopivan happokuorinnan sekä sopivan laitteen tehostamaan kasvohoidon vaikutusta. Kasvoillesi tehdään joko talia & meikkijäämiä liuottava ultraäänipuhdistus tai tehotuotteiden syväimeytys neulattoman mesoterapian avulla. Kuorinnan ja mahdollisen ultraäänipuhdistuksen jälkeen iholle levitetään kosteuttavat tuotteet, tehoseerumit sekä iholle kovettuva antioksidanttinaamio. Kasvonaamion aikana hierotaan dekoltee-niska-hartia-seutu. Naamio nostetaan kasvoilta, iholle levitetään lisää tuotteita ja hoito päättyy kasvohierontaan.

Hoidon kesto on 75min. Total Radiance Treatment + Pro-Age Serum -kampanja on varattavissa heinäkuun loppuun asti.

Katso hoidon esittelyvideo YouTubessa

VADELMAINEN HEMMOTTELUPAKETTI 75min
125 €

Kevät-kesäkauden hemmotteluhoitona on Vadelmainen Hemmottelupaketti, joka sisältää ihon kosteuttamisen lisäksi paljon rentouttavaa hierontaa kasvoille, päälle ja käsille. Ekopharma-sarjan vadelma-tuotteet ovat mehukkaita, kosteuttavia ja sopivat myös herkemmälle iholle.

Hoito alkaa ihon puhdistamisella, raikastavalla kosteussuihkeella ja ihoa kirkastavalla vadelma-voidekuorinnalla. Kuorinnan jälkeen iho on vastaanottavainen ihoa kosteuttaville, heleyttäville ja vahvistaville tuotteille. Ihollesi levitetään vadelmainen tuotesekoitus, jossa on kosteuttavaa vadelmageeliä, hyaluronihappoa sisältävää seerumia, vadelmansiemenöljyä sekä täyteläistä vadelma-kasvonaamiota. Tuotteet imeytetään ihollesi rentouttavan hieronnan avulla.

Kasvohoidon jälkeen sinulle tehdään stressiä lievittävää päähierontaa sekä hierotaan & kosteutetaan kädet sormenpäitä myöten. Hoidon kesto on 75min ja hinta 125€.

Hoito on varattavissa heinäkuun loppuun asti ja hoitoon tulla vielä elokuun ajan.

Katso hoidon esittelyvideo YouTubessa

KAUDEN HIERONTA: AAMUKASTE 70min
115 €

Kauden hierontamme on raikkaan, aamukasteisen metsän tuoksuinen vartalohoito, joka yhdistää selän kuorinnan ja nestekiertoa aktivoivan, rentouttavan hieronnan. Aromaattiset öljyt yhdessä lempeän hieronnan ja rauhoittavan äänimaailman kanssa luovat aistillisen hoitokokemuksen!

Aamukaste-hoitokokemus alkaa asettumalla vatsamakuulle, metsän ja mintun tuoksuiseen, lämpimään hoitopetiin. Hoidon alkuun tehdään selän öljy-raekuorinta, joka saa nestekierron vilkastumaan. Mesimarjaisen herkullinen kuorinta sulaa iholle ja se poistetaan lämpimillä kintailla. Tämän jälkeen selälle suihkutetaan kosteuttavaa ja raikastavaa vartalosuihketta sekä levitetään ihanan pehmittävä vartalonaamio-öljyseos.

Hoidossa sinulle tehdään rentouttava kokovartalohieronta, joka lievittää stressiä, rentouttaa lihaksia ja parantaa kehon lymfanestekiertoa. Hoito päättyy raikkaan metsäiseen kosteussumuun, joka herättelee sinut, ehkäpä päiväunilta.

Hoidossa käytetään kotimaisen Unna Nordic -sarjan luonnonkosmetiikkatuotteita, jotka sisältävät muun muassa kotimaista koivunmahlaa, kosteuttavaa mesimarjaa, puhdistavaa katajaa ja kasviöljyjä. Lisäksi käytämme hoidossa itse tekemiämme eteeristen öljyjen sekoitusta ja tuoksusuihketta . Eteeristen öljyjen ja katajanmarjan vuoksi hoito ei sovi raskaana oleville eikä tuoksuallergikoille. Ilmoitathan etukäteen jos et halua hoitoon tuoksuja, koska hoitaja suihkuttaa pyyhkeisiin metsäistä Aamukaste-suihketta jo ennen hoidon alkua.

Hoidon kesto on 70min ja siihen voi tulla touko-elokuun ajan.

Katso hoidon esittelyvideo YouTubessa

KAUDEN HOITO: JALKAHIERONTA 40min
75 €

Kesäkauden hoitomme tuo jaloille keveyden, poistaa turvotusta, pehmittää ihoa ja rentouttaa koko kehoa! Hoitoon sisältyy jalkojen kuorinta & jalkahieronta.

Hoito tehdään kotimaisilla, marjaisilla tuotteilla. Hoidon kokonaisaika 40min. Jalkahieronta alkaa pehmittävällä ja nestekiertoa aktivoivalla öljy-raekuorinnalla, joka tehdään jaloille ja säärille. Tämän jälkeen levitetään kuoriva jalkavoide sekä ihoa pehmittävä öljy-naamioseos. Näin saat virkistävän jalkahieronnan lisäksi myös pehmeän ja ravitun ihon. Hieronnan lopuksi jaloillesi suihkutetaan virkistyssuihke, joka jättää ihanan viileän tunteen.

Jalkahieronta on virkistävä hoito, johon on helppo tulla vaikka lounastauolla. Hieronta tehdään hämyisässä valaistuksessa, puoli-istuvassa tai makuuasennossa rentoutuen. Jalkahieronta myös raskaana oleville. Hoidossa käytetään helsinkiläisen Ekopharma-sarjan Hilla kuorintaa & naamiota sekä Karpalo kuorivaa jalkavoidetta & virkistyssuihketta.

TUTUSTUMISHOIDOT

Tervetuloa uusien tiimiläistemme tutustumishoitoihin Yrjönkadun Hillaan!

Marjametsässä-hemmotteluhoito  – 109€ (norm. 135€)

Unna Nordic Metsäelämys – 99€ (norm. 135€)

Puhdistava Kasvohoito 75min – 95€ (norm. 125€)

Aromaattinen Vartalohieronta 70min – 85€ (norm. 115€)

 

Tutustumishoitoja ei myydä lahjakortteina.

MARJAMETSÄSSÄ 109€ (norm. 135€)
109 €

Tervetuloa uuden tiimiläisemme, kosmetologi Jannan tai kosmetologi Katrin tekemään tutustumishoitoon! Marjametsässä-hemmotteluhoito on rentouttava kokonaisuus joka lievittää stressiä, hellii ihoa ja sisältää paljon hierontaa. Hoito tehdään herkullisen kesäisellä, marjaisella Ekopharma-sarjalla. Tutustumishoitoon voit tulla kesä-elokuun ajan. Hoidon hinta on 109€ ja kesto 75 min.

Hoito alkaa rentouttavalla jalkojen kuorinnalla ja hieronnalla, jonka jälkeen hoito jatkuu kosteuttavaan kasvohoitoon. Hoidon aluksi iho puhdistetaan mahdollisesta meikistä ja hoito jatkuu heleyttävällä, vadelmaisella kuorinnalla. Tämän jälkeen ihosi on vastaanottavainen kosteudelle ja tehoaineille. Ihoasi ravitaan ja kosteutetaan kerrostamalla hoitovesiä sekä ihosi tarpeiden mukaisia seerumeja. Kasvohoito päättyy ravitsevalla kasvonaamiolla ja marjojen siemenöljyillä tehtävään, rentouttavaan kasvohierontaan. Marjametsässä-hoidon loppuun saat vielä pehmittävän käsien hieronnan.

Hoitoon ei sisälly ihon mekaanista- tai ultraäänipuhdistusta. Hoidon voi maksaa myös lahjakortilla. Lämpimästi tervetuloa!

Varaa aika
Yrjönkatu
UNNA NORDIC METSÄELÄMYS 99€ (norm. 135€)
99 €

Tervetuloa uuden tiimiläisemme, kosmetologi Jannan tai kosmetologi Katrin tekemään tutustumishoitoon! Unna Nordic -sarjan signature-hoito on rentouttava kokonaisuus joka lievittää stressiä, hellii ihoa ja sisältää paljon hierontaa. Tutustumishoitoon voit tulla kesä-heinäkuun ajan. Hoidon hinta on 99€ ja kesto 75 min.

Hoito alkaa rentouttavalla selän hieronnalla, jonka jälkeen hoito jatkuu kasvohoitoon. Hoidon aluksi iho puhdistetaan mahdollisesta meikistä ja hoito jatkuu syväpuhdistavalla, ihoa kirkastavalla turve-hiilikuorinnalla. Ihoasi ravitaan ja kosteutetaan kerrostamalla hoitovesiä sekä ihoa vahvistavia seerumeja. Syvän rentoutumisen koet viimeistään havumetsältä tuoksuvan kasvohieronnan aikana. Hoidon päätteeksi kädet hierotaan pehmeiksi.

Hoitoon ei sisälly ihon mekaanista- tai ultraäänipuhdistusta. Hoidon voi maksaa myös lahjakortilla.

Varaa aika
Yrjönkatu
PUHDISTAVA KASVOHOITO 95€ (norm. 125€)
95 €

Tervetuloa uuden tiimiläisemme: kosmetologi Nean tai kosmetologi Jannan tekemään kasvohoitoon! Puhdistavassa kasvohoidossa saat ihon tarpeiden mukaisen hoidon, joka tehdään suomalaisella Unna Nordic tai Ekopharma -luonnonkosmetiikkasarjalla.

Hoidon kesto on 75min ja siihen sisältyy joko mekaaninen ihonpuhdistus tai ultraäänipuhdistus, ihon tarpeiden mukaiset tuotteet sekä rentouttava hieronta. Jos haluat molemmat puhdistukset, voit valita ultraäänipuhdistuksen kasvohoidon lisäpalvelut -kategoriasta. Hoitoon voi tulla heinäkuun loppuun asti. Tutustumishoidon hinta on 95€, hoidon normaalihinta on 125€.

Varaa aika
Yrjönkatu
AROMAATTINEN VARTALOHIERONTA 70min, 85€ (norm. 115€)
85 €

Tervetuloa uuden tiimiläisemme, kosmetologi Jannan, Katrin tai Nean, tekemään tutustumishoitoon! Aromaattinen Kokovartalohieronta lievittää stressiä, rentouttaa lihaksia ja pehmittää ihon.

Hieronta alkaa selän hieronnalla, jatkuu jalkojen hierontaan ja lopuksi hierotaan sekä kädet että dekoltee. Hieronnassa käytetään ihoa pehmittäviä Ekopharma-luonnonkosmetiikkasarjan tuotteita sekä minttua & mäntyä sisältävää, aromaattisten öljyjen sekoitusta. Lämmin hoitopeti, rauhoittava ympäristö, hämärä valaistus ja miedot tuoksut yhdessä hieronnan kanssa tekevät kokemuksesta rauhoittavan ja ylellisen.

Tutustumishoitoon voit tulla kesä-heinäkuun ajan. Hoidon hinta on 85€ (norm. 115€) ja kesto on 70min.

Varaa aika
Yrjönkatu

Kaikki hinnat sis. alv 24%.