Kauden hoidot

KAUDEN HOIDOT

Kauden Kasvohoito: BTB13 Pro-Age Lift Kasvohoito 109€ + lahjaksi BTB13 Hoitovesi (arvo 18€)

Kauden Kasvohoito: Ekopharma-kasvohoito 80min 119€ + lahjaksi Herukka C-vitamiininaamio (arvo 36,90€)

Kauden Hieronta: Marjainen Kuumakivihieronta 60min + Selän Kuorinta 102€ (norm. 112€)

KAUDEN HOITO: BTB13 PRO-AGE LIFT KASVOHOITO 60min + lahjaksi BTB13 Hoitovesi (arvo 18€)
109 €

Kauden hoitomme on suunniteltu sinulle, joka haluat kasvohoidolta uudistavaa, kosteuttavaa ja heleyttävää vaikutusta.

Hoito sisältää kuorinnan, runsaasti kosteuttavia ja ravitsevia tuotteita, antioksidanttisen okkluusionaamion ja kasvo-dekolteehieronnan. Hoidon teho perustuu glykolihapon uudistavaan vaikutukseen, kollageenituotantoa aktivoivaan BTB13-yhdisteeseen, vitamiineihin, liftaavaan spiruliinanaamioon ja rentouttavaan hierontaan.

Hoitoon ei voida yhdistää mekaanista puhdistusta, mutta voit ottaa halutessasi lisäpalveluna ultraäänipuhdistuksen. Hoidon kesto 60min.

Hoidon päätteeksi saat mukaasi geelimäisen, 100ml kokoisen BTB13 Tonerin, jonka arvo on 18€.

KAUDEN HOITO: EKOPHARMA-KASVOHOITO 80min + lahjaksi Herukka C-vitamiininaamio (arvo 36,90€)
119 €

Kauden kasvohoito yhdistää ihon puhdistamisen ja kosteuttamisen. Se sopii talvikauden ihoa helliväksi hoidoksi erityisesti herkälle, tukkeutuvalle iholle. 80min hoitoon sisältyy perusteellinen ihonpuhdistus.

Ekopharma-kasvohoito 80min sisältää ihotyypin mukaisen kuorinnan, talia ja epäpuhtauksia liuottavan öljyhieronnan, mekaanisen puhdistuksen tai ultraäänipuhdistuksen, kosteuttavat tuotteet sekä ihanan rentouttavan hieronnan. Hoito tehdään antioksidanttisella Ekopharma-sarjalla, josta löytyy laaja valikoima kotimaisista marjoista tehtyjä tuotteita erilaisille ihotyypeille.

Hoidon päätteeksi saat lahjaksi 36,90€ arvoisen Ekopharma Herukka Energy C Kasvonaamion, joka on loistava lisä ihon kosteuttamiseen ja vahvistamiseen talvikaudella. Naamio sopii myös yönaamioksi ja saunasuojaksi.

KAUDEN HIERONTA: MARJAINEN KUUMAKIVIHIERONTA 60min + Selän Kuorinta (norm. 112€)
102 €

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan uutuushoitoon: Hillan ihanaan Marjaiseen Kuumakivihierontaan. Hoidon aluksi hoitaja tekee sinulle tutustumisetuna veloituksettoman selän öljy-sokerikuorinnan.

Marjainen Kuumakivihieronta yhdistää rentouttavan kokovartalohieronnan, lämmitetyn hoitopedin, tunnelmallisen valaistuksen, rauhoittavan musiikin, kotimaiset ihonhoitotuotteet ja läsnäolon. Lempeä, lämmittävä vartalohieronta sisältää tehokkaan, koko vartalon ihonhoidon sekä käsin ja lämpimillä kivillä tehtävän hieronnan. Kivien lämpö rentouttaa lihaksia, lisää sidekudoksen elastisuutta sekä tehostaa aineenvaihduntaa ja lymfakiertoa.

Tässä hoidossa koet kokonaisvaltaisen rentoutumisen. Hoito tehdään kotimaisilla Ekopharma-vartalotuotteilla ja kasviöljyillä. Hoito sopii kaikille perusterveille henkilöille, ei raskaana oleville.

Kaikki hinnat sis. alv 24%.