Kauden hoidot

Heleyttävä C-vitamiinihoito kasvoille 60min, 95€

Kauden hoitomme tuo kasvojen iholle heleyden ja puhtauden sekä tehohoitoa syksyyn. C-vitamiinia sisältävän tehohoidon lisäksi hoitoon kuuluu joko ultraäänipuhdistus tai kevyt mekaaninen puhdistus. Hoito soveltuu erinomaisesti kaikille ihotyypeille.

”Kiitos lempeästä otteesta sekä ja asiantuntevasta avusta ihopulmiini! Vaikka erittäin tarpeen ollut puhdistus odotetusti kipristi, oli muu osuus hoidosta niin ihana. Suurkiitos!”

HELEYTTÄVÄ C-VITAMIINIHOITO
95 €

Kauden hoitomme tuo kasvojen iholle heleyden ja puhtauden sekä tehohoitoa syksyyn.

Kesän jälkeen iho kaipaa epäpuhtauksien ja aurinkovoidejäämien syväpuhdistamista, tehokkaampaa kuorintaa, aurinkovaurioiden korjaamista ja kosteutusta.

Ihoa uudistavaa C-vitamiinijauhetta runsaasti sisältävä hoitomme sopii kaikille ja hoitotuotteet valitaan Hillan hoitojen tapaan aina ihotyypin mukaisesti.

Hoito sisältää myös ultraäänipuhdistuksen tai kevyen mekaanisen syväpuhdistuksen sekä rentouttavan hieronnan. Kauden hoitoon voi tulla elo-lokakuun ajan. Hoitoa ei voi ostaa lahjakortiksi. Hoidon kesto 60min. Lämpimästi tervetuloa!

BTB13 Micro-Meso Therapy 1. kerta 129€ (norm. 139€)

Mikroneulaus on tehohoito, joka toimii sekä yksittäisenä hoitona että sarjahoitona. Yksittäishoitona se heleyttää ja syväkosteuttaa ihoa sekä tasoittaa ihon sävyä. Sarjahoitona mikroneulaus aktivoi kollageenintuotantoa ja tasoittaa juonteita, arpia ja vahvistaa ihoa.

”Erittäin miellyttävä ja ammattitaitoinen hoitokokemus. Rauhallinen ja hyvän tuoksuinen hoitohuone.
Riittävän napakat ja varmat otteet sekä asiantunteva ”selostus” hoidon kulusta sekä tuotteista. Vakuutuin hoidosta! Ihana ja kokonaisvaltainen hyvän olon tunne jatkui seuraavaan päivään asti.”

BTB13 MICRO-MESO THERAPY 1. kerta 129€ (norm. 139€)
129 €

Mikroneulaus on tehohoito, joka toimii sekä yksittäisenä hoitona että sarjahoitona. Yksittäishoitona se heleyttää ja syväkosteuttaa ihoa sekä tasoittaa ihon sävyä. Sarjahoitona mikroneulaus aktivoi kollageenintuotantoa ja tasoittaa juonteita, arpia ja vahvistaa ihoa.

Käytämme hoidossa mikroneulauskynää, josta säädämme eri neulapituuksia eri ihoalueille. Hoito ei ole kivuliasta, enintään tuntuu pientä pistelyä herkemmissä ja ohuemmissa kohdissa ihoa. Mikroneulausta tehdään myös vahvistamaan herkkää ihoa. Hoidon jälkeen iho voi punoittaa saman päivän ja seuraavana päivänä voi meikata sekä urheilla normaalisti.

Hoitoon sisältyy happokuorinta, ihotyypin mukainen BTB13-tehoseerumi, mikroneulaus koko kasvoille, kaulalle ja dekolteelle sekä tehostus toisella neulauspäällä ongelmakohtiin, silmänympärys- ja kasvonaamio, rentouttava hieronta ja hoitovoiteet.

Suosittelemme hoitoa sarjahoitona, 4-6vk välein. Sarjan pituus on tyypillisesti 4-6 kertaa. Jatkokerrat 129€.