Kauden hoidot

KAUDEN KASVOHOIDOT

Saga – Syväpuhdistava Kasvohoito 70min 115€ + tuplapisteet kanta-asiakastilillesi

Antioksidanttinen Kasvohoito 40min 79€

BTB13 Total Radiance Treatment 129€ + lahjaksi BTB13 Pro-Age Firming Serum 15ml

Vadelmainen Hemmottelupaketti 75min 125€

Kauden hoitoja ei voi ostaa lahjakorttina.

SAGA - SYVÄPUHDISTAVA KASVOHOITO 70min
115 €

Uuden Unna Nordic Saga Balancing Serumin myötä valikoimaan tulee Saga Syväpuhdistava Kasvohoito. Tämä kasvohoito on sinulle, joka kaipaat huolellista ihonpuhdistusta, mutta nautit myös rentouttavasta hieronnasta, lempeästi rauhoittavista tuoksuista ja hyvistä ihonhoitovinkeistä hoidon päätteeksi. Tällä kasvohoidolla iho saadaan puhdistumaan, kirkastumaan ja kosteutumaan.

Saga – Syväpuhdistava Kasvohoito sisältää ihotyypin mukaisen kuorinnan, talia ja epäpuhtauksia huokosista liuottavan öljy+savi -hieronnan, mekaanisen puhdistuksen, kosteuttavat tuotteet & tasapainottavan Saga-seerumin sekä ihanan rentouttavan hieronnan.

Uuden hoidon etuna saat tästä hoidosta tuplapisteet kanta-asiakastilillesi! Hoitoetu on voimassa heinäkuun loppuun asti.

KAUDEN KASVOHOITO: ANTIOKSIDANTTINEN KASVOHOITO 40min
79 €

Antioksidanttinen Kasvohoito 40min on sinulle, joka kaipaat kevyttä ihon puhdistamista, kosteuttamista ja raikastamista. Hoito sopii myös jos haluat kosmetologin tekemää ihonhoidon konsultaatiota ja helppoja vinkkejä ihon hoitamiseen kotona. Annamme myös halutessasi tuotesuosituksia.

Kasvohoito alkaa ihon kaksoispuhdistuksella ja ihon tarpeiden kartottamisella. Hoito jatkuu syväpuhdistavalla aktiivihiili-PHA -kuorinnalla sekä ultraäänipuhdistuksella. Tämän jälkeen iho on vastaanottavainen hoitaville raaka-aineille ja kosteuttaville tuotteille. Hoito päättyy rentouttavaan, antioksidanttisella kasvonaamiolla & marjojen siemenöljyillä tehtävään kasvohierontaan.

Hoito on varattavissa heinäkuun loppuun asti ja hoitoon tulla vielä elokuun ajan.

BTB13 TOTAL RADIANCE TREATMENT + lahjaksi Pro-Age Serum 15ml (arvo 62€)
129 €

Kevät-kesäkauden ajan saat Total Radiance -kasvohoitoon lahjaksi BTB13 Pro-Age Firming Serumin, jonka arvo on 62€.

BTB13 Total Radiance Treatment on uudistava, heleyttävä, antioksidanttinen kasvohoito aikuiselle iholle. Sen vaikutus perustuu ihoa tehokkasti uudistavaan glykolihappokuorintaan ja solujen uusiutumista aktivoivaan, patentoituun BTB13-yhdisteeseen.

Kasvohoitoon sisältyy myös ihanaa hierontaa sekä ihoa tehokkaasti kosteuttava ja viilentävä peel-off merileväkasvonaamio. Iho on välittömästi hoidon jälkeen tasaisemman värinen, kimmoisampi ja kosteutettu.

Hoito alkaa ihon kaksoispuhdistuksella, joka poistaa iholta meikit. Hoito jatkuu kuorintaan, tehotuotteisiin ja kosteutukseen sekä viilentävään, antioksidanttiseen naamioon. Kasvonaamion aikana hierotaan dekoltee-niska-hartia-seutu. Naamio nostetaan kasvoilta, iholle levitetään lisää tehotuotteita ja hoito päättyy kasvohierontaan.

Hoidon kesto on 75min. Total Radiance Treatment + Pro-Age Serum -kampanja on varattavissa heinäkuun loppuun asti tai niin kauan kuin lahjoja riittää.

VADELMAINEN HEMMOTTELUPAKETTI 75min 125€
125 €

Kevät-kesäkauden hemmotteluhoitona on Vadelmainen Hemmottelupaketti, joka sisältää ihon kosteuttamisen lisäksi paljon rentouttavaa hierontaa kasvoille, päälle ja käsille. Ekopharma-sarjan vadelma-tuotteet ovat mehukkaita, kosteuttavia ja sopivat myös herkemmälle iholle.

Hoito alkaa ihon puhdistamisella, raikastavalla kosteussuihkeella ja ihoa kirkastavalla vadelma-voidekuorinnalla. Kuorinnan jälkeen iho on vastaanottavainen ihoa kosteuttaville, heleyttäville ja vahvistaville tuotteille. Ihollesi levitetään vadelmainen tuotesekoitus, jossa on kosteuttavaa vadelmageeliä, hyaluronihappoa sisältävää seerumia, vadelmansiemenöljyä sekä täyteläistä vadelma-kasvonaamiota. Tuotteet imeytetään ihollesi rentouttavan hieronnan avulla.

Kasvohoidon jälkeen sinulle tehdään stressiä lievittävää päähierontaa sekä hierotaan & kosteutetaan kädet sormenpäitä myöten. Hoidon kesto on 75min ja hinta 125€.

Hoito on varattavissa heinäkuun loppuun asti ja hoitoon tulla vielä elokuun ajan.

KAUDEN HIERONNAT

Kauden Vartalohoito: Metsäkylpy -vartalohoito 90min 139€ + lahjaksi Kaisla vartalosuihke (arvo 28€)

Kauden Hieronta: Lämpö 80min, 119€

KAUDEN VARTALOHOITO: METSÄKYLPY 90min + lahjaksi Kaisla vartalosuihke
139 €

Uutuushoitoon lahjaksi ylellinen Kaisla Hydrating Body Mist, arvo 28€.

Unna Nordic Metsäkylpy on ylellinen vartalokuorinnan ja kokovartalohieronnan sisältävä hoito. Se yhdistää miedon metsäiset tuoksut, lämpimän pedin, rauhoittavat hierontaliikkeet, aisteja rentouttavan musiikin ja kotimaisen luonnonkosmetiikan hellivät koostumukset. Metsäkylpy-hoidossa koko vartalo kuoritaan sokerikuorinnalla, joka sulaa ihoon ja hieronnassa käytetään ihoa pehmittävän vartalonaamion ja kasviöljyjen sekoitusta.

Metsäkylpy sopii myös herkemmälle iholle, mutta ei raskaana oleville. Hoidon kesto on 90min.

Hoito on varattavissa maalis-huhtikuun ajan ja hoidon voi varata toukokuulle asti.

Katso hoidon esittelyvideo YouTubessa

KAUDEN HIERONTA: LÄMPÖ 80min
119 €

Kauden hierontana on kehoa lämmittävä, mausteisen aromaattinen kokovartalohieronta. Kauden hierontamme on suunniteltu ensisijaisesti lievittämään stressiä, rentouttamaan kehoa ja pehmittämaan ihoa. Hoidossa tuoksuvat havupuut, pippuri ja säväys makeaa mandariinia.

Hoidon aluksi käyt lämpimälle pedille vatsamakuulle ja tunnet miedon metsäisen tuoksun, joka herättelee aisteja. Hoitaja puhdistaa ensin lämpimällä pyyhkeellä jalkapohjat ja selän, tämän jälkeen selälle levitetään vartalonaamio-hierontaöljyseos, jossa on mukana mm. ihoa ravitsevaa hillaa, lihaksia lämmittävää ja verenkiertoa vilkastuttavaa mustapippuria, nestekiertoa vilkastuttavaa, havuisaa seetriä sekä stressiä lievittävää mandariinia.

Hieronta alkaa sekä käsin että lämpimillä kivillä tehtävällä, rauhoittavalla selkä-hartia-niska-alueen hieronnalla, joka saa kehon rentoutumaan. Selän hieronnan jälkeen siirrytään käsin tehtävään, rentouttavaan jalkojen hierontaan. Tämän jälkeen käännyt selinmakuulle ja hoitaja tekee jalkapohjien lämminkivihieronnan, säärten ja reisien hieronnan sekä halutessasi vatsan hieronnan. Kädet hierotaan sormenpäihin asti ja hoito päättyy keskushermostoa rauhoittavaan dekolteen hierontaan.

Hoidon kesto on 80min. Hieronta ei sovi raskaana oleville eteeristen öljyjen vuoksi.

Hoito on varattavissa maalis-huhtikuun ajan ja hoidon voi varata toukokuulle asti.

Kaikki hinnat sis. alv 24%.