Blogi

Kotimainen BTB13 tuo tehon, teknologian ja ekologisuuden samassa paketissa.

Tämän sarjan puoleen käännymme silloin kun tarvitaan luotettavia tuloksia esimerkiksi iho-ongelmiin tai aikuisen ihon hoitoon.

Oulun Yliopiston patenttiin pohjautuva, ihosolujen normaalia toimintaa boostaava BTB13 on ollut Hillan matkassa jo 9 vuoden ajan. Se on kasvanut vuosien varrella toiminnalliseksi sarjaksi, ennaltaehkäisemään ja hoitamaan iho-ongelmia hyvin laajalla kirjolla. Laajan valikoiman vuoksi suosittelemmekin että iho-ongelmien kanssa pyydät meiltä apua oikeiden tuotteiden valitsemiseen – suunnittelemme sinulle ihonhoitorutiinin, jossa on mietitty tarkkaan tarvitsemasi raaka-aineyhdistelmät, jotta saat ihollesi parhaat mahdolliset tulokset.

Alta löydät TOP10 viime vuoden myydyintä voidetta. Kun valitset tuotteita, mieti mikä on sinun ihosi sen hetkinen kunto ja mitä tuloksia toivot saavasi – tämä on tärkeämpää kuin tuotteiden valitseminen ns. ihotyypin mukaan.

TOP 10 BTB13-kasvovoidetta 2023

 

10. BTB13 Pro-Age Vitalizing Cream

Etsitkö herkälle iholle soveltuvaa, juonteita silottavaa voidetta? Vitalizing Creamin teho perustuu herkkää ihoa uudistavan niasiinin, kollageenintuotantoa aktivoivan C-vitamiinin, antioksidanttien, peptidien, Q10:n ja BTB13-yhdisteen yhteisvaikutukseen.

Täyteläinen, runsaasti hyviä öljyjä sisältävä koostumus ravitsee aikuista ihoa ja tekee siitä pehmeän. Voide on hyvin imeytyvä ja siinä on mieto tuoksu.

BTB13 Pro-Age Vitalizing Cream verkkokaupassa

9. BTB13 Medical Vitamin B3 10% Active

Tuleeko sinulle hormonaalisia epäpuhtauksia tai lehahteleeko iho ruusufinnin vuoksi? Tutustu tähän voiteeseen! Voiteen teho perustuu niasiiniin (B3), joka hillitsee tulehdusta, tasapainottaa talintuotantoa ja tasoittaa ihon sävyä. Niasiiniamidi toimii myös herkän, aikuisen sekaihon uudistajana, koska se aktivoi ihon uusiutumista maltillisesti.

Hajusteeton voide on kevyt ja nopeasti imeytyvä. Erinomainen varsinkin päivävoiteeksi.

BTB13 Medical Vitamin B3 10% Active verkkokaupassa

8. BTB13 Pro-age Retinol + B12 Night Cream

Loppuvuodesta lanseerattu retinolivoide on kivunnut nopeasti asiakkaidemme suosikiksi. Retinolista on moneksi: se vahvistaa ihon rakennetta, uudistaa aikuista ihoa ja taklaa epäpuhtauksia. Lähes jokaisen iho hyötyy retinolista, mutta oikeanlainen käyttö on äärettömän tärkeää. Jos retinolin käyttö mietityttää, kysy meiltä neuvoja ja rakennamme sinun ihollesi sopivan kokonaisuuden.

Lainsäädäntö retinol-tuotteiden maksimipitoisuuksista tulee muuttumaan todennäköisesti tämän vuoden aikana ja tässä voiteessa on otettu huomioon uudet, sallitut pitoisuudet. Voide sisältää 0,1% retinolia ja soveltuu nimensä mukaisesti vain yökäyttöön.

BTB13 Pro-age Retinol + B12 Night Cream verkkokaupassa

7. BTB13 Moisture Recharge Cream

 

Antioksidanttinen, pintakuivan ihon kasvovoide on suunniteltu sitomaan ihoon kosteutta. Keskitäyteläisen voiteen pääraaka-aine on ruusunmarja, joka sisältää luontaisia A-, B- ja C-vitamiineja. Voide on erityisesti kolmekymppisten asiakkaidemme suosikki, koska se estää ihon ennenaikaista vanhenemista.

Voide imeytyy ihoon nopeasti ja siinä on mieto tuoksu.

BTB13 Moisture Recharge Cream verkkokaupassa

6. BTB13 Clarifying Oil-Free Cream

Akneen taipuvaisen ihon lempivoide. Voide hillitsee tulehdusta niasiinin ja prebioottien avulla, korjaa epäpuhtauksien aiheuttamia pigmenttimuutoksia, ennaltaehkäisee kipeitä näppylöitä ja hillitsee ihon rasvoittumista.

Voide on erittäin kevyt, joten pidäthän huolta ihon vesikosteutuksesta kasvoveden muodossa. Pintakuivalle sekaiholle suosittelemme tätä voidetta talviaikaan vain päiväkäyttöön, yöllä voidetta voi käyttää yhdessä kasvoöljyn kanssa.

Nopean imeytyvyyden vuoksi voide on myös miesasiakkaidemme suosiossa!

BTB13 Clarifying Oil-Free Cream verkkokaupassa

5. BTB13 Antioxidant Sun Cream SPF30

Nopeasti imeytyvä voide, joka muuntuu moneen tarpeeseen. Rasvoittuvammalle iholle sellaisenaan päivävoiteeksi, kuivemmalle iholle kasvoöljyn tai öljymäisen seerumin päälle. Fysikaalisen aurinkosuojan lisäksi voide sisältää valovanhenemista korjaavia raaka-aineita Q10:ta ja C-vitamiinia.

Hajusteeton voide sopii erinomaisesti meikin alle.

BTB13 Antioxidant Sun Cream SPF30 verkkokaupassa

4. BTB13 Medical Dry Skin Cream

Atooppisen ja kuivan ihon ykkösvoide! Täyteläinen voide imeytyy kuivaan ihoon nopeasti, luoden keramidien avulla ihon pintaan suojaa, joka estää kosteutta haihtumasta ihosta. Sisältää runsaasti hyviä kasviöljyjä sekä ihoa vahvistavia & tulehdusta hillitseviä raaka-aineita.

Pintakuivalle iholle sopii yövoiteeksi, kuivalle iholle aamuin illoin.

BTB13 Medical Dry Skin Cream verkkokaupassa

3. BTB13 Medical Vitamin C Triple Active

Kevyt C-vitamiinivoide, jota asiakkaamme rakastavat erityisesti päiväkäytössä tai öisin kasvoöljyn kanssa. Kollageenintuotantoa aktivoiva voide sopii vahvistamaan ihoa, häivyttämään pigmenttimuutoksia tai heleyttämään ihoa. Se sopii kevääseen tuomaan iholle raikkautta ja poistamaan väsymyksen merkkejä.

Kevyen koostumuksen vuoksi erinomainen myös meikin alle. Mieto tuoksu.

BTB13 Medical Vitamin C Triple Active

2. BTB13 Pro-Age Vitamin Cream

Aikuisen ihon tehovoide, täynnä ihoa uudistavia vitamiineja. Voiteen raaka-ainelista on vaikuttava: vesi on korvattu C-vitamiinipitoisella ruusunmarjalla, voide sisältää kuivuutta ennaltaehkäiseviä ja korjaavia ainesosia, huomioon on otettu myöskin ilmansaasteiden aiheuttama ennenaikainen ikääntyminen.

Hajusteeton vitamiinivoide imeytyy nopeasti ja sopii myös meikin alle.

BTB13 Pro-Age Vitamin Cream verkkokaupassa

1. BTB13 Medical Anti-Redness Cream

Hajusteeton, nopeasti ihoon imeytyvä kasvovoide on rauhoittava, ihoa vahvistava 24h voide. Punoittavalle sekaiholle riittää sellaisenaan, kuivemmalle iholle suosittelemme yhdessä kasvoöljyn kera tai päivävoiteeksi. Couperosaihon suosikki.

Voide sopii myös jos iho on syystä tai toisesta ärtynyt, herkistynyt tai tulehtunut ja kaipaat rauhoittavaa, vahvistavaa suojaa.

BTB13 Medical Anti-Redness Cream verkkokaupassa

Mitä saat kun käytät sekaihon seerumia?

Lue lisää

Miksi seerumit ovat niin tehokkaita?

Lue lisää

6 ihon rasvoittumista hillitsevää hoitovinkkiä

Lue lisää