Jalka- ja käsihoidot

”Jalkahoito oli todella miellyttävä kokemus, sain juuri sen mitä halusinkin: kauniimmat ja terveemmät jalat sekä ihanan hengähdyshetken asiansa osaavan ja ystävällisen ammattilaisen hoivassa. Kiitos, tulen varmasti uudestaan!”

”Ihana, rentouttava jalkahoito oli yksi lomaviikkoni kohokohdista! Teille on aina kiva tulla.”

HILLAN JALKAHOITO - 75 min
99 €

Hillan Jalkahoito sisältää jalkojen kokonaisvaltaisen hoidon, jonka pääpisteinä ovat ihon pehmittäminen ja kosteuttaminen sekä rentouttava kokemus. Hoidon aikana voit rentoutua silmät kiinni tai lukea lehtiä ja nauttia luomuteetä. Jalkahoito on parasta, mitä voit tehdä jalkojesi hyvinvoinnin eteen ja se on elämyksellinen pysähdys kiireen keskellä.

Hoito alkaa rentouttavalla ja ihoa pehmittävällä kuorinnan ja naamion osuudella. Jalkahoitoon sisältyy myös kynsien hoitaminen, kovettumien poisto ja kynsien lakkaus eko-kynsilakalla. Kepeät jalat saat viimeistään ihanan jalkahieronnan myötä.

Käytämme jalkahoidossa EKOPHARMA Helsinki -luonnonkosmetiikkatuotteita ja Bohon / Avrilin eko-kynsilakkoja. Hoidon kesto 75min.

Huomioithan että olemme ekohoitola, joten emme poista geelilakkauksia. Jalkojen virheasennoista johtuvat, vaikeammat iho-ongelmat toivomme hoidatettavan niihin erikoistuneella jalkojenhoitajalla. Lämpimästi tervetuloa rentouttavaan Hillan jalkahoitoon!

Suosittelemme Hillan Jalkahoitoa myös rentouttavaksi lahjahoidoksi!

”Ihanan rentouttava jalkahoito ja lopputuloksena hyvin hoidetut jalat ja kivan väriset kynnet.”

”Ystävällistä ja huolellista työskentelyä! Jalat olivat rentoutuneet ja siistit hoidon jälkeen.”

”Erittäin hyvä jalkahoito ja hoidossa rauhallinen ja ammattimainen tunnelma. Viihtyisät tilat.”

HILLAN KÄSIHOITO - 50 min
69 €

Rentouttava käsihoitomme pitää sisällään kosteuttavaa ihonhoitoa, kynsien hoitamista ja hierontaa. Hoito sisältää: käsien kuorinta olkavarsiin asti, kynsinauhojen hoitaminen, kynsien viilaus, hieronta, käsinaamio, hoitovoide ja väritön eko-kynsilakka.

”Lämmin vastaanotto, ammattimainen ote, rentouttava ihana ilmapiiri!”

”Ammattitaitoista ja levollista toimintaa. Kiitos!”

HELLÄ - hemmotteluhoito käsille ja jaloille 120 min
155 €

HELLÄ yhdistää erittäin rentouttavan ja hoitavan jalkahoidon sekä käsiä & käsivarsia pehmittävän kuorinnan, kosteutuksen ja pitkän hieronnan. Hoidon aikana voit rentoutua silmät kiinni tai lukea lehtiä ja siemailla luomuteetä. Hillan ekokosmetologin hellässä hoivassa rentoudut ja nautit omasta ajasta hemmoteltavana.

Hoito alkaa ihoa pehmittävällä jalkakuorinnan ja -naamion osuudella. Jalkahoitoon sisältyy kynsien hoitaminen, kovettumien poisto ja kynsien lakkaus eko-kynsilakalla. Kepeät jalat saat viimeistään pitkän jalkahieronnan myötä.

Ihanan jalkahoidon lisäksi hoidossa kosteutetaan kädet perusteellisesti. Käsien ja käsivarsien kuorinnalla poistetaan karheus ja pitkän hieronnan avulla kosteuttavat tuotteet imeytyvät erityisen hyvin ihoon.

”Ihanan rauhallinen, rentouttava, ylellinen hoito!”

Hoidamme jalat polviin saakka ja käytämme jalkahoidossa kotimaisia EKOPHARMA-luonnonkosmetiikkatuotteita ja Bohon / Avrilin eko-kynsilakkoja. Hilla on ekohoitola, joten emme pysty poistamaan geelilakkoja. Jalkojen virheasennoista johtuvat, vaikeammat iho-ongelmat toivomme hoidatettavan niihin erikoistuneella jalkojenhoitajalla.