Blogi

Valitse oikea kasvohoito ihollesi

Mistä tietää, mikä on oikea kasvohoito itselle? Kasvohoitoja on paljon erilaisia aina laitehoidoista hemmotteleviin kokovartaloelämyksiin. Tämän artikkelin avulla löydät Hilla Helsingin valikoimasta itsellesi sopivan hoidon.

Psst. Ei haittaa, vaikka et osaisi valita hoitoa tämänkään oppaan jälkeen. Voit aina soittaa tai lähettää sähköpostia meille ja kysyä suosituksia. Jokaisen hoidon muokkaamme myös aina tuotteiltaan ihotyypille sopivaksi, sillä ihon tilanne ei ole pysyvä ja vaihtelua esimerkiksi vuodenaikojen mukaan on runsaasti.

Ihohaasteita vai hemmottelua?

Kaikki Hillan hoidot sisältävät tehokkaita tuotteita, jotka hoitavat haluttuja iho-ongelmia ja auttavat tasapainottamaan ihoa. Valikoimasta löytyy kuitenkin myös täsmäapuja mikroneulausten muodossa: nämä hoidot on tarkoitettu esimerkiksi juonteiden häivyttämiseen, ihon uudistamiseen ja kimmoisuuden palauttamiseen. Mikroneulauksen avulla voidaan myös stimuloida hiuspohjaa. Tehokkuudestaan huolimatta laitehoidot ovat kliinisyydestä kaukana, sillä myös mikroneulauksissa saat saman, hemmottelevan ja elämyksiä luovan käsittelyn kuin kaikissa Hillan hoidoissa.

Mikroneulaus sopii: joustavuuttaan menettäneelle, heleyttä, kiinteyttä ja kirkkautta kaipaavalle aikuiselle iholle tai iholle, jolla on esimerkiksi aknearpia tai hankalaa kuivuutta.

Varaa aika mikroneulaukseen tästä linkistä.

Mikäli taas kaipaat arjesta irtautumista, suosittelemme pitkiä ja rentouttavia hemmottelupaketteja. 75–120 minuuttia kestävissä hoidoissa käsitellään kasvojen lisäksi esimerkiksi selkää, käsiä tai jalkoja hoidosta riippuen. Hemmottelupaketit ovat kokonaisvaltaisia elämyksiä, joissa on oma tuoksumaailma ja lisäherkkuina saatetaan käyttää kuivaharjausta tai lämpimiä kiviä. Hemmottelupaketit ovat myös suosittuja lahjakorttihoitoja.

Hemmottelupaketti sopii: stressaantuneelle tyypille, joka kaipaa ajatuksia rauhoittavaa irtiottoa ja kasvohoidon ja monipuolisen hieronnan yhdistelmää. Kaikki ihotyypit ovat tervetulleita hemmotteluhoitoon, sillä käytettävät tuotteet valitaan ihon tarpeiden mukaan.

Tutustu hemmottelupaketteihin tästä linkistä.

Trendikäs gua sha -hoito on myös osa valikoimaamme. Erittäin rentouttavat hoidot toteutetaan aktivoimalla ihon kudoksia gua sha -lastalla, joka tuo kasvojen hierontaan uudenlaisen tunteen. Lymfaattinen kasvohoito auttaa kohottamaan kasvoja ja häivyttämään turvotusta. Hillan gua sha -hoidot toteutetaan metsäisen tuoksuisella, ylellisellä Unna Nordic -luonnonkosmetiikalla. Iholle kerrostetaan hoidon aikana runsaasti ravitsevia ja kosteuttavia ainesosia, joten poistut hoidosta upean heleän ja virkistyneen ihon kanssa.

Gua sha -kasvohoito sopii: uudenlaista kasvohoitoelämystä etsivälle, joka kaipaa pientä liftausta ja runsasta kosteutusta väsähtäneelle ja samealle iholle. Jos kasvojen, kaulan tai hartioiden lihakset tuntuvat kireiltä, tämä on nappivalinta!

Varaa gua sha -kasvohoito tästä linkistä.

Mikä kasvohoidoista sopii juuri minulle?

Hillassa teemme kasvoihin keskittyviä hoitoja kolmella eri tuotesarjalla, jotka ovat kaikki vegaanista, suomalaista ekologista kosmetiikkaa. Jokaisessa tuotesarjassa on hieman eri tuntuma ja erilaisia tuotteita, ja myös hoidon kulku hierovine liikkeineen on jokaiselle kasvohoidolle yksilöllinen.

Unna Nordic -kasvohoidot on suunniteltu avaamaan polku suomalaiseen metsään, jossa havupuut heiluvat hiljaa tuulessa ja sammaleiset mättäät saavat askeleen tuntumaan pehmeältä. Aisteja hellivässä hoidossa tarjotaan ihotyypin mukainen kokonaisuus, joka on kuitenkin samalla intensiivisen rentouttava myös mielelle. Tuotteissa vaikuttavat suomalaisen metsän superainesosat, kuten koivunmahla, mesimarja ja kataja. Käytettävät tuotteet valitaan aina ihotyypin mukaan.

Unna Nordic -kasvohoito sopii: elämyksellisestä, tuoksuvasta ja rentouttavasta kosmetiikasta nauttivalle, joka ei halua unohtaa tehokasta ihonhoitoa.

Katso Unna Nordic -kasvohoidot tästä linkistä.

Ekopharma-kasvohoidot puolestaan vievät marjojen maailmaan. Antioksidanttisten marjojen ympärille suunnitellut tuotteet hoitavat ihoa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Rentouttavat ja rauhalliset hoidot toteutetaan aina ihon tarpeiden mukaan, joten herkkäihoisenkaan ei kannata jännittää hoitoon tuloa. Mieto tuoksumaailma ja lempeät liikkeet muodostavat kokonaisuuden, johon tulee mielellään uudestaan.

Ekopharma-kasvohoito sopii: herkistyneelle, reaktiiviselle tai tasapainonsa menettäneelle iholle, joka kaipaa hellää hoivaa. Loistava hoito myös kaiken ikäisille ensikertalaisille kasvohoitoon tulijoille ja hyvää ja turvallista vakihoitoa etsiville.

Varaa aika Ekopharma-kasvohoitoon tästä linkistä.

BTB13-kasvohoidot hyödyntävät tehokasta kosmetiikkaa, jonka ytimessä on monivaikutteinen BTB13-yhdiste. Kantasoluteknologiaan pohjautuva tuotesarja on täsmäapu erilaisiin iho-ongelmiin, mutta silti ihon suojakerrosta vaaliva ja rentouttava hoitokokonaisuus. Apuna hoidoissa käytetään muun muassa mesoterapiakynää, joka varmistaa tehoaineiden imeytymisen ja tuo kasvoille uskomattoman kimmoisan tunteen. Myös herkkä iho löytää tästä hoitovalikoimasta omansa.

BTB13-kasvohoito sopii: ihmiselle, joka haluaa hoitaa pitkäjänteisesti ihonsa haasteita tai sellaiselle, joka kaipaa ihon heleyttämistä ennen tärkeää päivää. Kasvohoito sopii myös tilanteisiin, joissa iho reagoi yllättävästi ja kaipaa välitöntä helpotusta esimerkiksi syväpuhdistuksen tai punoituksen rauhoittamisen muodossa.

Apua, en tiedä minkä valitsen!

Ei hätää, ota meihin yhteyttä ja autamme valitsemaan paitsi oikean kasvohoidon, myös laadukkaat ja ekologiset kotihoitotuotteet. Hillassa et jää ihosi kanssa yksin, vaan saat juuri niin paljon neuvoja, tukea ja opastusta kuin tarvitset.

Soita meille: 045 132 0883

Lähetä sähköpostia: info [a] hillahelsinki.fi

6 ihon rasvoittumista hillitsevää hoitovinkkiä

Lue lisää

Ihonhoito uudelle tasolle: antioksidantit ovat avainasemassa

Lue lisää

Kotimainen BTB13 tuo tehon, teknologian ja ekologisuuden samassa paketissa.

Lue lisää