Blogi

UUTUUS! BTB13 Pro-Age Retinol + B12 Night Cream on tehokas monitoimituote aikuiselle iholle

Yövoide, joka napakoittaa ihoa, vahvistaa sen rakennetta, aktivoi ihosolujen uudistumista ja tekee ihosta heleän värisen.

Ennennäkemätön yhdistelmä BTB13-yhdistettä, retinolia ja B12-vitamiinia tekee ihosta nuorekkaamman, sileämmän sekä levänneen näköisen. Vaaleanpunainen, miedon tuoksuinen, hoitava koostumus imeytyy ihoon nopeasti.

Yövoide on kehitetty erityisesti 40+ iholle, nuorempi aikuinen voi käyttää tätä tehovoiteen tavoin muutaman kerran viikossa.

Käyttö:

Laita puhtaalle iholle ensin kosteuttavaa kasvovettä ja mahdollinen hoitoseerumi, levitä sen jälkeen yövoide.

BTB13 Pro-Age Retinol + B12 Night Cream verkkokaupassa

Mitä BTB13 Retinol + B12 -voide sisältää?

1. Retinoli – Vahvistaa ihon rakennetta

Retinoli on kosmetiikan tutkituimpia ja vaikuttavimpia raaka-aineita. Retinolia käytetään laajasti ihon ikämuutoksien hoitamiseen ja niiden ennaltaehkäisemiseen, sekä edesauttamaan ihon vahvaa, hyvää rakennetta. Retinoli tekee ihosta ihanan pehmeän, sileän ja kimmoisan. Se sopii kaikille ihotyypeille, aikuisesta ihosta epäpuhtaaseen ihoon. Jos sinulla on hyvin herkkä iho, totuta ihoasi retinoliin käyttämällä voidetta muutamana iltana viikossa. Ei rosacea-, pod- tai hyvin ärtyneelle iholle.

2. B12-vitamiini – Urbaanin elämäntavan uusi ihon supervitamiini

B12-vitamiini on uusi kosmetiikan aktiiviaine, joka kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa häivyttäen iholta stressin ja väsymyksen merkkejä tehokkaasti. Ihonhoidossa B12-vitamiini edistää ihon luonnollista palautumista stressin ja rasituksen jälkeen, sekä tukee ihon hyvinvointia ja elinvoimaa kosteuttaen ja täyteläistäen ihoa.

3. BTB13-yhdiste – Solujen uusiutumiselle buustia

BTB13 on suomalainen, patentoitu yhdiste, joka tutkitusti vaikuttaa ihossa edistäen sen hyvää rakennetta ja kuntoa. Yhdiste perustuu L-karnitiinin (BT) ja soluille luonnollisen antioksidantin eli oroottihapon (B13) yhteisvaikutukseen. L-karnitiini toimii soluja puhdistavana raaka-aineena ja oroottihappo edistää solun uusiutumista. Parivaljakko toimii siis ihosoluista kuona-aineita poistaen sekä ihosoluja suojaten ja uudistaen.

Mikroneulaus ja retinoli: Ohjeet ja Vinkit

Mikroneulaus on tehokas hoito, joka perustuu iholle tehtävään hallittuun mikrovaurioon, ja sen jälkeinen ihonhoito on avain parhaiden tulosten saavuttamiseen. Tässä ohjeita ja vinkkejä, joiden avulla saat hoidosta eniten irti:

Ensimmäiset päivät mikroneulauksen jälkeen: Keskity ihon kosteuttamiseen ja rauhoittamiseen. Saatat huomata ihosi olevan herkempi esim. lämpötilan vaihteluille, ja iho voi tuntua kuivalta ja kiristävältä. Kerrosta iholle runsaasti kosteuttavaa kasvovettä ja käytä hoitavaa kasvovoidetta aamuin illoin. Näiden lisäksi voit käyttää kasvoöljyä, joka sitoo tuotteet tehokkaasti ihoon.

Lue lisää: Kosmetologin tekemä mikroneulaus tuo tuloksia

Tehokkaampi ihonhoito: Muutaman päivän jälkeen voit lisätä ihonhoitorutiiniisi tehokkaampia tuotteita. BTB13-yhdisteen lisäksi suosittelemme erityisesti retinolia ja C-vitamiinia. Tuotteet tulee valita aina ihotyypin mukaan ja kosmetologi auttaa sinua oikeissa tuotevalinnoissa.

  • Herkälle iholle: C-vitamiini vahvistaa herkkää ihoa, samalla suojaten ja kirkastaen ihoa.
  • Paksummalle sekaiholle: Retinoli on oiva valinta. Jos sinulla on kuoppa-arpia, retinoli on erittäin suositeltavaa!
  • Jos olet jo käyttänyt lähinnä rauhoittavia tuotteita ja ihosi on herkkä, voit silti kokeilla retinolivoidetta. Kuitenkin, vältä käyttämästä montaa retinoli-tuotetta yhtäaikaisesti. Suosittelemme yhdistämään retinolivoiteen yöksi ja esim. C-vitamiinivoide, B3-vitamiinivoide tai Moisture Recharge Cream päiväksi.

Retinolituotteiden käyttö: Aloita maltillisesti ja katso, miten ihosi reagoi. Joillekin retinoli sopii heti mikroneulauksen jälkeen, kun taas toisille vasta muutaman päivän kuluttua. Kun käytät retinolia, muista aina yhdistää se kosteuttavan kasvoveden kanssa yövoiteessa, koska retinoli voi miedosti kuoria ihoa.

Ihonhoito uudelle tasolle: antioksidantit ovat avainasemassa

Lue lisää

Kotimainen BTB13 tuo tehon, teknologian ja ekologisuuden samassa paketissa.

Lue lisää

Hillan Black Week – Katso hoito-, tuote- ja lahjakorttitarjoukset!

Lue lisää