Blogi

Syyskauden ihanat hoidot ovat varattavissa!

Syksy on ihon tehokkaan hoitamisen aikaa ja kauden hoidoista löydätkin sekä ihoa uudistavia ja heleyttäviä hoitoja. Jos taas iho oikuttelee kesän jälkeen epäpuhtauksin, suosittelemme syksyn ensimmäiseksi kasvohoidoksi syväpuhdistavaa hoitoa.

Syksyllä on myös ihana kääriytyä lämpöön ja omaan rauhaan, joten loimme tähän kauteen ihanan metsäisen kuumakivihieronnan sekä pitkän hemmottelupaketin, joka tekee ihosta pehmeän ja antaa buustia nestekiertoon.

Alta löydät tarkemmat kuvaukset kauden hoidoista. Lämpimästi tervetuloa uudistuneeseen Hietalahden Hillaan sekä ihanaan Yrjönkadun Hillaan!

  • SAVI – Syväpuhdistava Kasvohoito, 80min, 125€ + lahjaksi Unna Nordic Savi Purifying Clay Mask (arvo 48€)
  • BTB13 Micro-Meso Therapy – Mikroneulaus 1.kerta 145€ + lahjaksi BTB13 Serum 15ml (arvo 58€ – 68€)
  • Kirkastava C-Vitamiini Kasvohoito, 40min, 74€
  • Metsäinen Kuumakivihieronta, 70min, 109€
  • Hemmottelupaketti: HERTTA, 110min, 165€

Kauden hoidot ovat varattavissa 31.10.2023 asti ja hoitoon voi tulla marraskuun loppuun saakka. Kauden hoitoja ei voi ostaa lahjakortille kausiluontoisen varattavuuden vuoksi.

SAVI – Syväpuhdistava Kasvohoito 80min + lahjatuote (Arvo 48€) – 125 €

Katso hoidon video YouTubessa

Erikoiskasvohoito SAVI sopii kesän jälkeiseksi, syväpuhdistavaksi kasvohoidoksi, jolla saadaan iho puhdistettua kesän ja aurinkovoiteiden aiheuttamista tukkeumista sekä iho kirkastumaan. 80min hoitoon sisältyy perusteellinen ihonpuhdistus.

SAVI – Syväpuhdistava Kasvohoito sisältää ihotyypin mukaisen kuorinnan, talia ja epäpuhtauksia liuottavan öljy+savi -hieronnan, mekaanisen puhdistuksen, kosteuttavat tuotteet sekä ihanan rentouttavan hieronnan. Hoito tehdään ylellisellä Unna Nordic -luonnonkosmetiikkasarjalla.

Hoidon päätteeksi saat lahjaksi 48€ arvoisen Unna Nordic Savi Purifying Clay Maskin, joka puhdistaa ihohuokosista epäpuhtauksia ja meikkijäämiä.

”Aivan ihana ja rentouttava kokemus. Kiva, kun kerroit mitä teet ja mitä tuotteita käytät. Sopivasti puhetta ja rentoutumista. Kiitos vielä asiantuntevasta avusta kotihoitoon tulevien tuotteiden valinnassa.”

BTB13 – MICRO-MESO THERAPY – 1.kerta + lahjaksi BTB13 Serum 15ml (Arvo 58€ – 68€) – 145 €

Katso hoidon video YouTubessa

BTB13 MICRO-MESO THERAPY -kasvohoito. Mikroneulaus aktivoi kollageenintuotantoa ja tasoittaa juonteita, arpia, vahvistaa ihoa ja syväkosteuttaa. Hoitoon sisältyy happokuorinta, mikroneulaus + ihotyypin mukainen BTB13-ampulli, silmänympärys- ja kasvonaamio, rentouttava hieronta ja hoitovoiteet.

Neulaus tehdään kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Hoidon kesto 70min. Varaa tämä kun tulet ensimmäistä kertaa BTB13 Micro-meso therapy -hoitoon.

Kauden tarjous: Lahjaksi ensimmäisen kerran mikroneulaukseen BTB13 Seerumi, 15ml.

Lue lisää: Kosmetologin tekemä mikroneulaus tuo tuloksia

”Hoitohuone tuoksui ihanalle ja peti oli mukava ja lämmin. Hoitaja selitti tekemänsä eri vaiheet ennen hoidon alkua ja niinhän siinä kävi että nukahdin hoidon aikana. Nyt pari päivää hoidon jälkeen ihoni tuntuu paremmalta. Minulle tehtiin Micro-Meso Therapy (1. kerta) ja aion ottaa muutaman kerran vielä lisää.”

”Ihana hoitokokemus ja mukava hoitaja, joka antoi hyviä vinkkejä hoidon aikana. Tosi kaunis ja rauhallinen paikka olla hoidossa”

Kirkastava C-vitamiini Kasvohoito, 40min – 74 €

Katso hoidon video YouTubessa

Kun kaipaat ilmeen raikastusta, vitamiinibuustia ja rentouttavaa hierontaa, tämä hoito on sinulle! Kauden kasvohoitona on Kirkastava C-vitamiinikasvohoito, joka on heleyttävä, kosteuttava kasvohoito, joka tehdään C-vitamiinipitoisella Ekopharma -sarjalla. Hoidon jälkeen iho on kirkas ja kosteutettu, täynnä ravintoa ja kollageenintuotantoa aktivoivia tuotteita.

Tämä 40min pituinen hoito sisältää ihoa napakoittavan tai puhdistavan happokuorinnan, ihon tarpeiden mukaiset tehotuotteet, runsaasti C-vitamiinia ja rentouttavan kasvohieronnan.

Jos haluat lisätä hoitoon puhdistavuutta, voit halutessasi valita hoitoon Kasvohoidon lisäpalvelut -kategoriasta ultraäänipuhdistuksen.

Jos haluat tehostaa hoidon kollageenintuotantoa aktivoivaa vaikutusta vielä kotona, suosittelemme kotikäyttöön Ekopharma-sarjan C-vitamiiniseerumia ja / tai C-vitamiininaamiota.

Lue lisää: C-vitamiiniseerumi – tämä sinun tulee tietää sen käytöstä!

Metsäinen Kuumakivihieronta, 70min – 109 €

Katso hoidon video Youtubessa

Metsäinen Kuumakivihieronta on sinulle, joka kaipaat syvärentoutusta, rauhoittavaa aistikokemusta, ihon pehmittämistä ja lempeää, stressiä lievittävää hierontaa.

Metsäinen kuumakivihieronta yhdistää sekä käsin tehtävän kokovartalohieronnan että kuumakivihieronnan. Iholle levitetään ensin pehmittävä vartalonaamio-öljyseos ja tämän jälkeen jokainen alue hierotaan ensin lämpimillä kivillä, sen jälkeen käsin. Näin saadaan yhdistettyä lämpimien kivien syvärentouttava vaikutus ja käsin tehtävä, napakampi hieronta.

Hoidon aistikokemus täydentyy metsäisellä tuoksumaailmalla ja rauhoittavalla äänimaailmalla. Hoito soveltuu sekä naisille että miehille. Tätä hoitoa ei suositella raskaana oleville.

Hoidossa käytetään suomalaista, marjaista Ekopharma-sarjaa sekä Hillan omaa, tähän hoitoon suunniteltua, metsäisten eteeristen öljyjen tuoksusekoitusta.

Kauden Hemmottelupaketti: HERTTA, 110min – 165 €

Katso hoidon video Youtubessa

Kauden hemmottelupaketti HERTTA on sinulle, joka kaipaat tuloksellista ihonhoitoa ja täydellistä rentoutusta syksyyn. Hoito pitää sisällään jalkojen ja käsien pehmittävää hierontaa sekä antioksidanttisen detox-kasvohoidon.

Tämä 1h 50min mittainen, rauhallinen ja rentouttava hoito alkaa lymfanestekiertoa aktivoivalla jalkojen kuorinnalla sekä ihoa pehmittävällä, ihanalla jalkahieronnalla. Jalkojen käsittelyn jälkeen sinulle tehdään nestekiertoa aktivoiva, huokosia puhdistava ja ihoa kosteuttava, antioksidanttinen kasvohoito.

Kasvohoito alkaa lämmittävällä, ihohuokosia puhdistavalla öljyhieronnalla, joka liuottaa ihosta kesän myötä tulleita epäpuhtauksia ja tämän jälkeen iholle laitetaan syväpuhdistava turve-hiili-kuorintanaamio. Kuorinnan vaikuttaessa sinulle tehdään rentouttava käsihieronta.

Puhdistavan kasvokuorinnan jälkeen iho on vastaanottavainen kosteuttaville, antioksidanttisille tehotuotteille, jotka valitaan ihosi tarpeiden mukaan. Hoidossa kerrostetaan runsaasti eri tuotteita, joten hoidon jälkeen ihosi on syväkosteutettu ja tasaisen värinen. Hoito päättyy pitkään kasvohierontaan, joka tehdään antioksidanttisella Unna Nordic Hertta -yönaamiolla.

Kasvohoito tehdään ylellisellä Unna Nordic -sarjalla ja sen sisältämät tuotteet valitaan ihon tarpeiden mukaan. Käsien ja jalkojen osuudet tehdään marjaisella Ekopharma-sarjalla. Hoitopaketin kesto on 1h 50min, se sopii kaikille ja hoitoon voi tulla syys-marraskuun ajan.

6 ihon rasvoittumista hillitsevää hoitovinkkiä

Lue lisää

Ihonhoito uudelle tasolle: antioksidantit ovat avainasemassa

Lue lisää

Kotimainen BTB13 tuo tehon, teknologian ja ekologisuuden samassa paketissa.

Lue lisää