Blogi

Seerumeiden 5 hyötyä

Tuhkimotipat, tehotuotteet, ihonhoidon superfoodit.. Seerumilla on monta nimeä, mutta tiedätkö mitä ne oikeastaan ovat? Tässä 5 syytä miksi seerumilla on tärkeä paikkansa kun halutaan näkyviä tuloksia ihonhoitoon.

Kaikki seerumit -20% hoitoloissa ja verkkokaupassa heinäkuun ajan!

Tiivistetty koostumus. Seerumit sisältävät korkeita pitoisuuksia aktiivisia ainesosia, kuten vitamiineja, peptidejä, antioksidantteja ja kosteuttavia aineita. Tämä tiivistetty koostumus tekee seerumista tehokkaan, koska pieni määrä tuotetta tarjoaa suuren määrän hyötyä. Suurinosa Hillassa myytävistä seerumeista on lisäksi vedettömiä – vesi on korvattu antioksidanttisilla uutteilla, jolloin saat ihollesi laadukkainta hoitoa.

Syväimeytyminen. Seerumit on yleensä kehitetty siten, että ne imeytyvät syvemmälle ihoon verrattuna voiteisiin. Raaka-aineet pilkotaan pienempään molekyylikokoon, jolloin ne läpäisevät ihon pinnan. Tämän vuoksi seerumit ovat myös pääsääntöisesti kevyen geelimäisiä.

Kohdennetut hyödyt. Seerumeiden tarkoitus on tarjota kohdennettuja etuja iho-ongelmiin tai ennaltaehkäisyyn. Mieti 1-2 päätavoitetta ja valitse seerumi sen mukaan. Seerumin valinnassa kannattaa myös hieman ennakoida tulevaa vuodenaikaa.

Nopea vaikutus. Koska seerumit sisältävät korkeita pitoisuuksia aktiivisia ainesosia ja imeytyvät syvälle ihoon, niiden vaikutukset voivat näkyä pian käytön aloittamisen jälkeen. Varsinkin ihoa kosteuttavat raaka-aineet tuovat nopeasti näkyviä tuloksia ja esimerkiksi korkeilla pitoisuuksilla C-vitamiinia iho saadaan heleytymään jo muutamassa viikossa. Epäpuhtaan ihon seerumit taas lievittävät tulehduksia joka tuo helpotusta kipeiden finnien hoitoon.

Helppo käyttää. Seerumit ovat yleensä kevyitä, nopeasti imeytyviä ja helppoja levittää. Levitä seerumi kasvoveden jälkeen iholle, anna imeytyä hetken ja viimeistele kasvovoiteella ja / tai kasvoöljyllä. Suosittelemme seerumia aamuin illoin käytettäväksi ja seerumeja voi olla myös kaksi: illalla uudistavaa hoitoa ja aamulla heleyttävää antioksidanttisuojaa.

 

C-vitamiiniseerumi – tämä sinun tulee tietää sen käytöstä!

Lue lisää

Ihonhoitotuotteiden järjestys – näin saat rutiinista kaiken irti

Lue lisää

Hillapod – Jakso 6 – Ikääntyvälle iholle lisää tehoja!

Lue lisää