Vartalohoidot

Vartalohoidot

Hillan vartalohoidot ovat kokonaisvaltaisesti rentouttavia, ihoa helliviä hoitoja. Tule Hillan lämpimälle pedille kokemaan hemmottelua. Vartalohoidot tehdään kotimaisilla kotimaisilla luonnonkosmetiikkatuotteilla ja havupuiden eteerisillä öljyillä.

Huom. Hieronnat löytyvät nykyään omasta Hieronnat-palveluosiosta.

”Aivan mielettömän rentouttava hoito. Lämpimät kädet ja napakka ote oli minulle juuri sopiva.”

”Ihanan rentouttava hoito ja todella ammattimainen palvelu.”

UNNA NORDIC METSÄKYLPY 90min
145 €

Uutuushoito Unna Nordic Metsäkylpy on ylellinen vartalokuorinnan ja kokovartalohieronnan sisältävä hoito.

Hoito yhdistää miedon metsäiset tuoksut, lämpimän pedin, rauhoittavat hierontaliikkeet, aisteja rentouttavan musiikin ja kotimaisen luonnonkosmetiikan hellivät koostumukset.

Metsäkylpy-hoidossa koko vartalo kuoritaan sokerikuorinnalla, joka sulaa ihoon ja hieronnassa käytetään ihoa pehmittävän vartalonaamion ja kasviöljyjen sekoitusta. Metsäkylpy sopii myös herkemmälle iholle, mutta ei raskaana oleville.

Katso hoidon esittelyvideo YouTubessa

”Otin päiväunet ihanan rentouttavassa Metsäkylpy-hoidossa. Kaikki oli mietitty viimeisen päälle.”

”Kiitos ihana! Oli huikea hoito. Iso suositus!”

METSÄINEN KUUMAKIVIHOITO 90 min
145 €

Metsäinen Kuumakivihoito on lempeä, stressiä lievittävä ja rentouttava vartalohoito. Se yhdistää koko vartalon kuorinnan ja hieronnan, ylelliset luonnonkosmetiikkatuotteet, metsäisen tuoksumaailman, himmeän valaistuksen, lämpimän pedin ja rauhoittavan äänimaailman. Rauhoittavassa hieronnassa käsitellään koko vartalo sekä lämpimillä kivillä että käsin.

Lempeä hieronta avaa jännitystiloja ja lievittää stressiä. Kivien lämpö rentouttaa lihaksia, lisää sidekudoksen elastisuutta sekä tehostaa aineenvaihduntaa ja lymfakiertoa. Tässä hoidossa koet kokonaisvaltaisen rentoutumisen. Hoito tehdään kotimaisilla Unna Nordic -tuotteilla ja kasviöljyillä. Hoito sopii kaikille perusterveille henkilöille, ei raskaana oleville.

”Tosi rentouttava ja tunnelmallinen hoito. Kiitos paljon, tosi kiva hoito, jota suosittelen!”

”Todella rentouttava kokemus ja hoitolassa oli kiva tunnelma!”

Palveluiden hinnat sis. alv 24%. 

Lahjakorteissa alv 0%. Kaikki Hillan lahjakortit voidaan käyttää mihin tahansa palveluihin tai tuotteisiin alkuperäisellä ostoarvollaan Hillan hoitoloissa ja myymälässä.