Mikroneulaus

Teemme mikroneulauksia sekä kasvoille että hiuspohjalle. Mikroneulaus kiihdyttää kollageenin tuotantoa ja moninkertaistaa BTB13-tuotteiden imeytymisen palauttaen ihokudoksen kimmoisuuden ja kiinteyden. Mikroneulaus vahvistaa ihoa, joten se sopii myös couperosaiholle. Parhaat tulokset saavutetaan 3-6 kerran sarjahoidolla.

Lue TÄÄLTÄ mitä tapahtuu mikroneulaushoidossa!

”Hoito tuntui oikein miellyttävälle, ennakkopelot olivat turhia. Pieni punoitus hävisi n. 30 minuutissa. Olen hyvin tyytyväinen!”

”Ihanan ystävällinen ja asiantunteva hoitaja! Tunnollinen ja luotettava. Suosittelen ystäville myös. Myös hoitotilat rauhoittavat, siistit ja kiiretön tunnelma! Kiitos!”

”Oli kiva kun kosmetologi kertoi koko ajan mitä tapahtuu seuraavaksi ja muutenkin asiantunteva. Ei tuntunut kipua koko mikroneulauksen aikana, vaikka sitä vähän jännitin. Iho erinomaisessa kunnossa viikko hoidon jälkeen, ei ole tullut ollenkaan epäpuhtauksia ja iho heleä. Paikkana Hilla mukavan rauhallinen ja myös tunnelmallinen.”

BTB13 - MICRO-MESO THERAPY - 1.kerta, 70min
149€

BTB13 MICRO-MESO THERAPY -kasvohoito. Mikroneulaus aktivoi kollageenintuotantoa ja tasoittaa juonteita, arpia, vahvistaa ihoa ja syväkosteuttaa. Hoitoon sisältyy happokuorinta, mikroneulaus + ihotyypin mukainen BTB13-ampulli, silmänympärys- ja kasvonaamio, rentouttava hieronta ja hoitovoiteet. Neulaus tehdään kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Hoidon kesto 70min. Varaa tämä kun tulet ensimmäistä kertaa BTB13 Micro-meso therapy -hoitoon.

Lue TÄÄLTÄ mitä tapahtuu mikroneulaushoidossa!

”Hoitohuone tuoksui ihanalle ja peti oli mukava ja lämmin. Hoitaja selitti tekemänsä eri vaiheet ennen hoidon alkua ja niinhän siinä kävi että nukahdin hoidon aikana. Nyt pari päivää hoidon jälkeen ihoni tuntuu paremmalta. Minulle tehtiin Micro-Meso Therapy (1. kerta) ja aion ottaa muutaman kerran vielä lisää.”

”Ihana hoitokokemus ja mukava hoitaja, joka antoi hyviä vinkkejä hoidon aikana. Tosi kaunis ja rauhallinen paikka olla hoidossa”

BTB13 - MICRO-MESO THERAPY - jatkokerrat, 65min
139 €

BTB13 MICRO-MESO THERAPY -kasvohoito. Mikroneulaus aktivoi kollageenintuotantoa ja tasoittaa juonteita, arpia, vahvistaa ihoa ja syväkosteuttaa. Hoitoon sisältyy happokuorinta, mikroneulaus + ihotyypin mukainen BTB13-ampulli, silmänympärys- ja kasvonaamio, rentouttava hieronta ja hoitovoiteet. Neulaus tehdään kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Jatkokerran kesto on 65min.

”Toinen loistava kokemus: rentouttavaa ja miellyttävää mikroneulaushoidon luonteesta huolimatta. Ihanan tuoksuisia tuotteita ja metsä-hoitohuoneen tunnelma! Otteet olivat varmat ja rauhoittavat. Iho ja mieli kiittää tästä!”

HIUSPOHJAN BTB13-MIKRONEULAUS
139 €

Hiuspohjan BTB13-mikroneulaus yhdistää neulauksen hiussoluja aktivoivat vaikutukset ja BTB13-yhdisteen imeyttämisen hiuspohjaan. Hiuspohjan neulaushoito sisältää happokuorinnan, mikroneulauksen, uudistavat ja kosteuttavat tuotteet sekä rentouttavan päähieronnan. Mikroneulaus suositellaan otettavaksi sarjahoitona, 3-6 kertaa, kuukauden välein.

Lue blogiartikkelista lisää hiuspohjan mikroneulauksesta.

HUOM! Mikroneulaukseen tulee saapua puhtailla, kuivilla hiuksilla, ilman muotoilutuotteita. Hoidon jälkeen hiuksissa on geelimäisiä tuotteita sekä hieman öljyjä, otathan tämän huomioon. Hoidon kesto n. 70min hiusten määrästä riippuen.

Palveluiden hinnat sis. alv 24%. 

Lahjakorteissa alv 0%. Kaikki Hillan lahjakortit voidaan käyttää mihin tahansa palveluihin tai tuotteisiin alkuperäisellä ostoarvollaan Hillan hoitoloissa ja myymälässä.