Kasvohoidot

Kauden Kasvohoidot

Kauden kasvohoidot on kausittain vaihtuvia, aina kuhunkin vuodenaikaan räätälöityjä hoitoja.

Kauden kasvohoito: BTB13 C-VITAMIINI KASVOHOITO, 70min
99 €

Loimme sinulle täydellisen kasvohoidon kevääseen! BTB13-sarjalla tehtävä C-vitamiinihoito heleyttää ja kosteuttaa ihon välittömästi, lisäksi teemme tarvittaessa kevyen ihonpuhdistuksen.

Kauden hoito aktivoi myös kollageenintuotantoa sekä tuo iholle runsaasti antioksidantteja ja ravintoa. Hoito alkaa syväpuhdistavalla öljyhieronnalla ja jatkuu ihotyypin mukaisella kuorinnalla. Kuorinnan jälkeen teemme ihon tarpeiden mukaisesti joko kevyen mekaanisen puhdistuksen, ultraäänipuhdistuksen tai seerumien imeytyksen ultraäänellä. Hoitoon sisältyy myös runsaasti kosteuttavia tuotteita, ihosi tarpeiden mukaiset seerumit sekä C-vitamiinijauhe-naamiosekoituksen.

Lopuksi rentoudut ihanassa, antioksidanttisilla marjaöljyillä tehtävässä kasvohieronnassa. Hoitoon voi tulla toukokuun loppuun asti.

Kauden kasvohoito: AHA + RETINOL KASVOHOITO, 40min
75 €

Kauden kasvohoitomme AHA+retinol on tehokkaasti uudistava, kirkastava ja napakoittava kasvohoito, joka tehdään BTB13-sarjalla.

Hoidossa valitaan iholle joko ihoa napakoittava 20% glykolihappokuorinta tai herkemmälle iholle sopiva AHA+Lactic Acid -happokuorinta. Lisäksi iho saa uudistumistehoa retinolista eli A-vitamiinista, jota sekoitamme kasvonaamioon. Tehokas hoito sisältää myös ihon kosteuttamisen, vitamiiniseerumin ja rentouttavan hieronnan.

Hoito sopii monenlaiselle iholle: epäpuhtaalle iholle, aikuiselle iholle, samealle iholle. Sopii myös sarjahoitona tehtäväksi uudistavaksi hoidoksi, 2 viikon välein.

Unna Nordic

Luomme sinulle metsäisiä elämyksiä, joissa yhdistyvät ihonhoito ja rentoutus. Suomalaisessa Unna Nordic -luonnonkosmetiikkasarjassa on käytetty parhaimpia luonnon raaka-aineita. Unna Nordic -hoitomme tarjoavat sinulle rentouttavan metsämatkan ja ihollesi tehokkaan hoidon. Teemme hoidot aina räätälöidysti, ihosi sen hetkisen kunnon mukaan. Tervetuloa kaikkien aistien elämyshoitoon.

”Kiitos jälleen ihanasta hoidosta, missä saa oikeasti rentoutua ja päästä hetkeksi irti kaikesta”

”Kiitos ihanasta kasvohoidosta! 90 minuutissa ehti mukavasti rentoutua rauhoittavassa, viipyilevässä tunnelmassa ja kauniissa tilassa sekä nauttia hemmottelusta. Tuotteet tuoksuivat ihanalta ja tuntuivat iholla mieluisalta. Kotiin lähtivät hyvin kosteutetut kasvot ja tyytyväinen mieli.”

UNNA NORDIC - KASVOHOITO 60 min
99 €

Tässä 60 min hoidossa teemme halutessasi myös ihon mekaanisen puhdistuksen tai ultraäänipuhdistuksen, mutta jos sinulla on paljon puhdistettavaa, suosittelemme valitsemaan 75 min tai 90 min hoidon.

”Asiantuntevaa palvelua, ihana ja rentouttava mutta varmasti myös tehokas ja ns. ongelmiin pureutuva hoito.”

UNNA NORDIC - KASVOHOITO 75 min
109 €

Tässä 75 min hoidossa teemme halutessasi myös ihon mekaanisen puhdistuksen tai ultraäänipuhdistuksen.

”Ihana, täydellisen rentouttava kasvohoito Unna Nordic-sarjalla! Plussaa ihanasta hieronnasta. Paras kasvohoito, missä olen käynyt! ”

UNNA NORDIC - KASVOHOITO 90 min
125 €

Tässä 90 min hoidossa teemme halutessasi myös ihon mekaanisen puhdistuksen ja ultraäänipuhdistuksen.

”Todella kokonaisvaltaisen hyvä. Tehokas, mutta ihanan rentouttava. Kiireetön.”

Ekopharma

Ekopharma tarjoaa hemmottelua Suomen ilmastoon tehdyillä marjatuotteilla. Teemme sarjalla uniikkeja kasvohoitoja, jotka räätälöidään ihosi tarpeiden mukaan. Tuotteissa on hyvin miedot, luonnolliset tuoksut ja ne sopivat myös erittäin herkälle iholle.

EKOPHARMA on luonnonkosmetiikkasarja, jossa yhdistyvät korkea hoidollisuus ja hyvä siedettävyys ekokosmetiikan puhtauteen, turvallisuuteen ja luonnollisuuteen. Tuotteiden hoitoteho pohjautuu suomalaisten omiin superfoodeihin – marjoihin.

”Olin Ekopharma kasvohoidossa ja kokemus oli niin ihana. Kasvot saivat ihanaa ja huolellista hoitoa ja mieleni rentoutui ja rauhoittui. Lähdin hoitolasta niin rentoutuneena, hyvällä mielellä, kasvot ihanan tuntuisina. Sain myös kotiin hoito-ohjeita ja vinkkejä. Kosmetologini oli ammattitaitoinen, aivan ihana.”

EKOPHARMA - KASVOHOITO 35 min
65 €

Kasvohoito sisältää kasvojen kuorinnan, ihon tehokosteutuksen ja rentouttavan hieronnan. Hoito virkistää ja heleyttää ihoa.

”Todella rentouttava ja kiva kokemus! Tunnelma oli rauhallinen ja tuoksut olivat ihania. Suurkiitos!”

EKOPHARMA - KASVOHOITO 60 min
92 €

Kasvohoito 60min. tehdään toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaan. Hoito sisältää tarvittaessa ultraäänipuhdistuksen tai mekaanisen ihonpuhdistuksen. Jos haluat hoitoon molemmat, varaathan lisäpalveluna ultraäänipuhdistuksen.

”Erittäin rentouttava hoitokokonaisuus! Kosmetologi oli myös erittäin tarkka ja huolellinen puhdistuksen kanssa ja osasi myös neuvoa oikeat tuotteet ihon kotihoitoon.”

”Aivan ihana, asiantunteva ja ystävällinen ote työhön. Jäi miellyttävä ja lämmin olo! Tulen varmasti uudelleen.”

EKOPHARMA - KASVOHOITO 75 min
102 €

Kasvohoito 75min. tehdään toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaan. Kasvohoito sisältää tarvittaessa ultraäänipuhdistuksen tai mekaanisen ihonpuhdistuksen. Jos haluat hoitoon molemmat, varaathan lisäpalveluna ultraäänipuhdistuksen.

”Ihana hemmotteluhoito, joka räätälöitiin juuri minun iholleni sopivaksi.”

BTB13

Patentoitu kantasoluteknologia yhdistettynä luonnon ja tieteen parhaisiin aktiiviaineisiin!

Suomalaisen tutkijaryhmän kehittämä patentoitu BTB13-yhdiste aktivoi ihon omia kantasoluja tuottamaan uusia terveitä ihosoluja. BTB13-yhdisteen vaikuttavia aineita esiintyy ihossa myös luonnostaan. BTB13-yhdiste saa tuotteissa seurakseen luonnon tehokkaimmat raaka-aineet ja vitamiinit. Tuotteet valmistetaan Helsingissä.

BTB13 Mikroneulaushoitoihin TÄÄLTÄ

”Erittäin miellyttävä ja rentouttava kokemus. Iho tuntuu taas ihan uudelta!”

”Sain helpotusta kipuilevaan ihooni, sain myös uutta neuvoa ja tietoa omaan ihosairauteeni. Hoitokokemus oli lämmin, leppoisa, helpottava ja todellakin auttava! Tuntui että loppumetreillä taisin irtautua hetkestä, olen todella kiitollinen ja tyytyväinen hoitooni tänään.”

BTB13 TOTAL RADIANCE TREATMENT 75 min
125 €

BTB13 Total Radiance Treatment on uudistava, heleyttävä, antioksidanttinen kasvohoito aikuiselle iholle. Sen vaikutus perustuu ihoa tehokkasti uudistavaan glykolihappokuorintaan ja solujen uusiutumista aktivoivaan, patentoituun BTB13-yhdisteeseen.

Kasvohoitoon sisältyy myös ihanaa hierontaa sekä ihoa tehokkaasti kosteuttava ja viilentävä peel-off merileväkasvonaamio. Iho on välittömästi hoidon jälkeen tasaisemman värinen, kimmoisampi ja kosteutettu.

BTB13 VITAMIN BOOST KASVOHOITO 90 min
135 €

Tehoa ihonhoitoon vitamiineista! Uusi kasvohoitomme on täynnä ihoa hoitavia A-, B-, C- ja E-vitamiineja. Hoito häivyttää stressin merkkejä iholta sekä uudistaa ja heleyttää ihoa palauttaen nuorekkaan ja levänneen ilmeen.

Tarvittavat vitamiinit valitaan jokaiselle tarpeen mukaan. Vitamiinit imeytetään iholle hellävaraisen mesoterapiakynän avulla. Hillan tyylisesti hoito on kosteuttava, rentouttava ja sinun ihosi tarpeisiin räätälöity.

Vitamin Boost Kasvohoito sisältää myös tarvittaessa ihon mekaanisen puhdistuksen tai ultraäänipuhdistuksen. Hoito sopii kaikille ihotyypeille, ikään katsomatta.

BTB13 MEDICAL – SYVÄPUHDISTAVA KASVOHOITO 70 min
109 €

Ihoa syväpuhdistava ja kosteuttava kasvohoito. Hoito sisältää ihoa puhdistavan kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen tai ultraäänipuhdistuksen, tehoseerumit, ihotyypin mukaisen naamion ja hieronnan.

Hoito räätälöidään ihon tarpeiden mukaisesti ja lopputuloksena on puhdistettu, kosteutettu, kuulas iho. Voit valita hoitoon lisäpalveluna ultraäänipuhdistuksen mikäli haluat molemmat puhdistustavat.

”Valtavan ammattitaitoista työtä kaikin puolin ja erittäin miellyttävä asiakaspalvelu. Siksi tulemmekin uudelleen!.”

”Aivan ihana, rentouttava ja tehokas kasvohoito jälleen kerran – tulokset näkyi iholla heti. Kiitos ammattitaitoisesta ja luotettavasta palvelusta.”

BTB13 INTENSE HYDRATION - SYVÄKOSTEUTTAVA KASVOHOITO 60 min
99 €

Ihoa tehokkaasti syväkosteuttava ja ihon kimmoisuutta lisäävä kasvohoito, joka sopii kaikille ihotyypeille. Hoito sopii erityisen hyvin kuivalle, atooppiselle tai kosteusköyhälle iholle.

Kasvohoito sisältää ihotyypin mukaisen, heleyttävän happo- tai entsyymikuorinnan, hoitovesien ja tehoseerumeiden imeytyksen hellävaraisen mesoterapiakynän avulla sekä pitkän, rentouttavan kasvohieronnan.

Suosittelemme Intense Hydration -hoitoa heleyttäväksi hoidoksi juuri ennen tärkeää päivää sekä lahjahoidoksi.

”Iho oli rauhallinen hoidon jälkeen. Kokemus miellyttävä ja sain hyvät ohjeet jatkoa varten.”

”Aivan mielettömän ihana syväkosteuttava kasvohoito.”

BTB13 PRO-AGE MESOTHERAPY – UUDISTAVA KASVOHOITO 70 min
115 €

Ihoa tehokkaasti uudistava kasvohoito sisältää tehokkaan ihotyypin mukaisen kuorinnan, seerumeiden imeytyksen BTB13-mesoterapiakynän avulla, hieronnan ja naamion. Kasvohoitoon sisältyy tarvittaessa myös kevyt ihon syväpuhdistus mekaanisesti tai ultraäänipuhdistus.

Hoidon teho perustuu antioksidanttisen ja ihoa uudistavien BTB13-tehotuotteiden imeyttämiseen syvälle ihoon. Hoito parantaa ihon kimmoisuutta ja väriä sekä syväkosteuttaa sitä. Hoito on tehokas ja sen sisältämä mesoterapia on kivuton keino saada tehoaineet ja ihosolujen uudistamista edesauttavat vitamiinit imeytymään ihoon.

”Asiantunteva, selkeästi hoidosta ja siinä käytettävistä aineista kertova kosmetologi. Hienotunteinen, ystävällinen. Miellyttävä, erittäin rentouttava kokemus.”

”Ihana rentouttava ja toimiva hoito. Mukava ja asiantunteva palvelu.”

BTB13 SENSITIVE – PROBIOOTTINEN KASVOHOITO 60 min
95 €

Ihoa rauhoittava, kosteuttava ja tasapainottava, probioottinen kasvohoito herkälle iholle. Hoito sisältää ihotyypin mukaisen kuorinnan, tehoseerumeiden imeyttämisen ultraäänellä, hieronnan ja probioottisen kasvonaamion.

Hoito räätälöidään ihon tarpeisiin sopivaksi. Sen aikana ihoon kerrostetaan runsaasti geelimäistä kosteutta ultraäänilaitteella ja käsin. Hoidon jälkeen iho on heleä, tasaisen värinen ja kimmoisa. Hoitoon ei sisälly ihon syväpuhdistusta, mutta siihen voi halutessaan ottaa lisäpalveluksi ultraäänipuhdistuksen.

”Hieno kokemus! Hyvällä ammattitaidolla tehty hoito ja rauhallinen ja miellyttävä ympäristö toi jälleen kerran kokonaisvaltaisen hyvän olon.”

”Iho on hoidon jälkeen todella erinäköinen ja suurimmat punoitukset on poissa kokonaan.”

Kasvohoidon lisäpalvelut

Valitse ensin kasvohoito ja sen jälkeen lisäpalvelut varausjärjestelmästä. Järjestelmä johdattaa varauksen loppuun.

ULTRAÄÄNI-IHONPUHDISTUS - LISÄPALVELU
15 €

Voidaan varata vain kasvohoidon yhteydessä.

RIPSIEN VÄRJÄYS - LISÄPALVELU
22 €

Voidaan varata vain kasvohoidon yhteydessä.

KULMIEN MUOTOILU - LISÄPALVELU
15 €

Voidaan varata vain kasvohoidon yhteydessä.

KULMIEN VÄRJÄYS JA MUOTOILU - LISÄPALVELU
22 €

Voidaan varata vain kasvohoidon yhteydessä.

RIPSIEN JA KULMIEN VÄRJÄYS SEKÄ KULMIEN MUOTOILU - LISÄPALVELU
29 €

Voidaan varata vain kasvohoidon yhteydessä.

HUULI- JA LEUKAKARVOJEN SOKEROINTI - LISÄPALVELU
12 €

Voidaan varata vain kasvohoidon yhteydessä.

PÄÄHIERONTA 15MIN - LISÄPALVELU
20 €

Rentouttava päähieronta poistaa stressiä ja virkistää hiuspohjan toimintaa. Kesto 15min kasvohoidon yhteydessä.

PIDENNETTY KASVOHIERONTA +15MIN
20 €

Ota itsellesi lisää hemmottelua extrapitkän kasvohieronnan muodossa. Kaikkiin kasvohoitoihin ja hemmottelupaketteihin sisältyy rentouttava kasvohieronta, mutta jos haluat erityispitkän kasvohieronnan, voit valita tämän lisäpalvelun. Hieronnan lisäpituus 15min.

KÄSIEN KUORINTA JA HIERONTA +25MIN
30 €

Kasvohoidon tai jalkahoidon lisäpalveluksi voit valita käsien kuorinnan ja hieronnan EKOPHARMA Helsinki Hilla-tuotteilla. Ihana, rentouttava lisähemmottelu kuiville käsille.

TEHOSEERUMIN IMEYTYS ULTRAÄÄNELLÄ - LISÄPALVELU
15 €

Tehoseerumin imeytys kasvohoidon yhteydessä. Valitsemme sinulle sopivan tehoseerumin (kosteuttava, tasapainottava, ihoa uudistava tms) ja imeytämme sen ihoosi ultraäänilaitteeslla. Näin seerumi imeytyy tehokkaammin, syvemmälle ihoon.