Kasvohoidot

Unna Nordic

Luomme sinulle metsäisiä elämyksiä, joissa yhdistyvät ihonhoito ja rentoutus. Suomalaisessa Unna Nordic -luonnonkosmetiikkasarjassa on käytetty parhaimpia luonnon raaka-aineita. Unna Nordic -hoitomme tarjoavat sinulle rentouttavan metsämatkan ja ihollesi tehokkaan hoidon. Teemme hoidot aina räätälöidysti, ihosi sen hetkisen kunnon mukaan. Tervetuloa kaikkien aistien elämyshoitoon.

”Kiitos jälleen ihanasta hoidosta, missä saa oikeasti rentoutua ja päästä hetkeksi irti kaikesta”

”Kiitos ihanasta kasvohoidosta! 90 minuutissa ehti mukavasti rentoutua rauhoittavassa, viipyilevässä tunnelmassa ja kauniissa tilassa sekä nauttia hemmottelusta. Tuotteet tuoksuivat ihanalta ja tuntuivat iholla mieluisalta. Kotiin lähtivät hyvin kosteutetut kasvot ja tyytyväinen mieli.”

UNNA NORDIC - KASVOHOITO 60 min
89 €

Tässä 60 min hoidossa teemme halutessasi myös ihon mekaanisen puhdistuksen tai ultraäänipuhdistuksen, mutta jos sinulla on paljon puhdistettavaa, suosittelemme valitsemaan 75 min tai 90 min hoidon.

Hoidon voi ostaa myös LAHJAKORTTINA

UNNA NORDIC - KASVOHOITO 75 min
99 €

Tässä 75 min hoidossa teemme halutessasi myös ihon mekaanisen puhdistuksen tai ultraäänipuhdistuksen.

Hoidon voi ostaa myös LAHJAKORTTINA

UNNA NORDIC - KASVOHOITO 90 min
109 €

Tässä 90 min hoidossa teemme halutessasi myös ihon mekaanisen puhdistuksen ja ultraäänipuhdistuksen.

Hoidon voi ostaa myös LAHJAKORTTINA

Ekopharma

Hillan Marjamatka-kasvohoidot, hemmottelua suomalaisilla tuotteilla. Matkamarja on aina uniikki kasvohoito, joka räätälöidään ihosi tarpeiden mukaan. Valitse vain aika ja teemme hoidon toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaan.

EKOPHARMA Helsinki on luonnonkosmetiikkasarja, jossa yhdistyvät korkea hoidollisuus ja hyvä siedettävyys ekokosmetiikan puhtauteen, turvallisuuteen ja luonnollisuuteen. Tuotteiden hoitoteho pohjautuu suomalaisten omiin superfoodeihin – marjoihin. Tuotteissa on miedot tuoksut ja Herukka-linjalla voimme myös toteuttaa hajusteettoman hoidon.

”Ihana, rauhallinen hoito. Tunsi olevansa todellisen työnsä taiturin käsissä. Kiitos!”

”Jälleen tosi hyvä kokemus Hillan palveluista, rentouttava ja ammattimainen kasvohoito.”

EKOPHARMA - KASVOHOITO 35 min
55 €

Kasvohoito isältää kasvojen kuorinnan ja rentouttavan hieronnan. Hoito virkistää ja heleyttää ihoa.

Hoidon voi ostaa myös LAHJAKORTTINA

EKOPHARMA - KASVOHOITO 60 min
85 €

Kasvohoito 60min. tehdään toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaan. Hoito sisältää tarvittaessa ultraäänipuhdistuksen tai mekaanisen ihonpuhdistuksen. Jos haluat hoitoon molemmat, varaathan lisäpalveluna ultraäänipuhdistuksen.

Hoidon voi ostaa myös LAHJAKORTTINA

EKOPHARMA - KASVOHOITO 75 min
95 €

Kasvohoito 75min. tehdään toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaan. Kasvohoito sisältää tarvittaessa ultraäänipuhdistuksen tai mekaanisen ihonpuhdistuksen. Jos haluat hoitoon molemmat, varaathan lisäpalveluna ultraäänipuhdistuksen.

Hoidon voi ostaa myös LAHJAKORTTINA

”Hoito oli oksat pois paras, hellin, osaavin ja ihanin, jonka olen koskaan kokenut. Laukkaava mieli rauhottui ja olo tuli siinä määrin hoidetuksi, huolehdituksi ja hellityksi, että yhdessä kohtaa ihan yritti silmä kostua. Lisäksi yllätyin kuinka tehokas hoito oli ja iho oli kirkkaampi ja virkeämpi jo heti hoidon jälkeen. Se ei ainostaan tuntunut siltä, vaan eron näki omin silmin. Olen kuvaillut hoitoa ystäville ”maagiseksi” ja suositellut, jopa käskenyt kokeilemaan. Kiitos. Aivan ihanaa! Palaan varmasti.”

BTB13

Patentoitu kantasoluteknologia yhdistettynä luonnon ja tieteen parhaisiin aktiiviaineisiin!

Suomalaisen tutkijaryhmän kehittämä patentoitu BTB13-yhdiste aktivoi ihon omia kantasoluja tuottamaan uusia terveitä ihosoluja. BTB13-yhdisteen vaikuttavia aineita esiintyy ihossa myös luonnostaan. BTB13-yhdiste saa tuotteissa seurakseen luonnon tehokkaimmat raaka-aineet – mm. valtavasti antioksidantteja ja vitamiineja sisältävät kotimaiset luomumarjat. Tuotteet valmistetaan Helsingissä.

BTB13 Mikroneulaushoitoihin TÄÄLTÄ

”Erittäin miellyttävä ja rentouttava kokemus. Iho tuntuu taas ihan uudelta!”

”Sain helpotusta kipuilevaan ihooni, sain myös uutta neuvoa ja tietoa omaan ihosairauteeni. Hoitokokemus oli lämmin, leppoisa, helpottava ja todellakin auttava! Tuntui että loppumetreillä taisin irtautua hetkestä, olen todella kiitollinen ja tyytyväinen hoitooni tänään.”

BTB13 MEDICAL – PUHDISTAVA KASVOHOITO 75 min
99 €

Ihoa syväpuhdistava ja kosteuttava kasvohoito. Hoito sisältää ihoa puhdistavan kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen tai ultraäänipuhdistuksen, tehoseerumit, probioottisen naamion ja hieronnan.

Hoito räätälöidään ihon tarpeiden mukaisesti ja lopputuloksena on puhdistettu, kosteutettu, kuulas iho. Voit valita hoitoon lisäpalveluna ultraäänipuhdistuksen mikäli haluat molemmat puhdistustavat.

BTB13 INTENSE HYDRATION - SYVÄKOSTEUTTAVA KASVOHOITO 60 min
89€ 95€

Ihoa tehokkaasti syväkosteuttava ja ihon kimmoisuutta lisäävä kasvohoito, joka sopii kaikille ihotyypeille. Hoito sopii erityisen hyvin kuivalle ja kosteusköyhälle iholle.

Kasvohoito sisältää ihotyypin mukaisen, heleyttävän happo- tai entsyymikuorinnan, hoitovesien ja tehoseerumeiden imeytyksen mesoterapiakynän avulla sekä pitkän, rentouttavan kasvohieronnan.

Suosittelemme Intense Hydration -hoitoa heleyttäväksi hoidoksi juuri ennen tärkeää päivää sekä lahjahoidoksi.

BTB13 PRO-AGE MESOTHERAPY – UUDISTAVA KASVOHOITO 75 min
105 €

Ihoa tehokkaasti uudistava kasvohoito sisältää tehokkaan ihotyypin mukaisen kuorinnan, seerumeiden imeytyksen BTB13-mesoterapiakynän avulla, hieronnan ja naamion.

Hoidon tarkoitus on imeyttää ihoon sen tarvitsemia ravinteita, parantaa ihon kimmoisuutta ja väriä sekä syväkosteuttaa sitä. Hoito on tehokas ja sen sisältämä mesoterapia on kivuton keino saada tehoaineet imeytymään ihoon. Kasvohoitoon sisältyy tarvittaessa myös kevyt ihon syväpuhdistus mekaanisesti tai ultraäänipuhdistus.

Hoidon voi ostaa myös LAHJAKORTTINA

BTB13 SENSITIVE – PROBIOOTTINEN KASVOHOITO 60 min
89 €

Ihoa rauhoittava, kosteuttava ja tasapainottava, probioottinen kasvohoito herkälle iholle. Hoito sisältää ihotyypin mukaisen kuorinnan, tehoseerumeiden imeyttämisen ultraäänellä, hieronnan ja probioottisen kasvonaamion.

Hoito räätälöidään ihon tarpeisiin sopivaksi. Sen aikana ihoon kerrostetaan runsaasti geelimäistä kosteutta ultraäänilaitteella ja käsin. Hoidon jälkeen iho on heleä, tasaisen värinen ja kimmoisa. Hoitoon ei sisälly ihon syväpuhdistusta, mutta siihen voi halutessaan ottaa lisäpalveluksi ultraäänipuhdistuksen.

Kasvohoidon lisäpalvelut

Valitse ensin kasvohoito ja sen jälkeen lisäpalvelut varausjärjestelmästä. Järjestelmä johdattaa varauksen loppuun.

ULTRAÄÄNI-IHONPUHDISTUS - LISÄPALVELU
15 €

Voidaan varata vain kasvohoidon yhteydessä.

RIPSIEN VÄRJÄYS - LISÄPALVELU
22 €

Voidaan varata vain kasvohoidon yhteydessä.

KULMIEN MUOTOILU - LISÄPALVELU
15 €

Voidaan varata vain kasvohoidon yhteydessä.

KULMIEN VÄRJÄYS JA MUOTOILU - LISÄPALVELU
22 €

Voidaan varata vain kasvohoidon yhteydessä.

RIPSIEN JA KULMIEN VÄRJÄYS SEKÄ KULMIEN MUOTOILU - LISÄPALVELU
27 €

Voidaan varata vain kasvohoidon yhteydessä.

HUULI- JA LEUKAKARVOJEN SOKEROINTI - LISÄPALVELU
10 €

Voidaan varata vain kasvohoidon yhteydessä.

PÄÄHIERONTA 15MIN - LISÄPALVELU
20 €

Rentouttava päähieronta poistaa stressiä ja virkistää hiuspohjan toimintaa. Kesto 15min kasvohoidon yhteydessä.

PIDENNETTY KASVOHIERONTA +15MIN
20 €

Ota itsellesi lisää hemmottelua extrapitkän kasvohieronnan muodossa. Kaikkiin kasvohoitoihin ja hemmottelupaketteihin sisältyy rentouttava kasvohieronta, mutta jos haluat erityispitkän kasvohieronnan, voit valita tämän lisäpalvelun. Hieronnan lisäpituus 15min.

KÄSIEN KUORINTA JA HIERONTA
20 €

Kasvohoidon lisäpalveluksi voit valita käsien kuorinnan ja hieronnan EKOPHARMA Helsinki Hilla-tuotteilla. Ihana lisähemmottelu kuiville käsille.

KOSTEUSSEERUMIN IMEYTYS ULTRAÄÄNELLÄ - LISÄPALVELU
15 €

Kosteusseerumin imeytys kasvohoidon yhteydessä. Imeytämme ihollesi kosteutta sisältävän ja sitovan seerumin. Imeytys tehdään ultraäänilaitteella, joka avaa soluvälejä, jolloin seerumi imeytyy tehokkaasti.