Hemmottelupaketit

Hillan hemmottelupaketit on elämyksellistä rentoutumista, rauhoittumista ja läsnäoloa. Voit ostaa hemmottelupaketit myös lahjakorttina HILLANKAUPASTA

Katso myös hemmottelupaketit Hillan Parihoitoihin

”Ihanan kokonaisvaltainen rentoutumiskokemus. Musiikki vei minut mukanaan linnun lauluun ja sademetsään. Taitaa olla paras hoitolakokemus ikinä!”

”Super rentouttava kokonaisvaltainen rentoutushoito. Helli keho ja mieltä. Hoidossa ei ylimääräistä vaan koko aika tapahtui. Hinta-laatusuhde kohdallaan. Tämä oli aito irtiotto arjesta.”

”Sensitiivinen, syvästi rauhoittava ja rentouttava kokemus. Kiitos!”

UNNA NORDIC - METSÄELÄMYS 75 min
135 €

Rentouttava, metsäinen elämyshoito kaikille aisteille. Hoito alkaa rentouttavalla 15 minuutin selkähieronnalla, jonka jälkeen hoito jatkuu kasvojen syväpuhdistavalla, ihoa kirkastavalla turve-hiilikuorinnalla. Ihoasi hellitään ja kosteutetaan kerrostamalla mahlaa sisältäviä hoitovesiä sekä ihoa uudistavia seerumeja.

Syvän rentoutumisen koet viimeistään havumetsältä tuoksuvan kasvohieronnan aikana. Hoidon lopuksi kädet hierotaan pehmeiksi. Hoidon päätteeksi voit virkistäytyä nauttimalla suomalaista koivunmahlaa. Hoidon kesto 75min. Hoitoon ei sisälly ihon mekaanista- tai ultraäänipuhdistusta. Kylmänä vuodenaikana käytämme selkähieronnassa myös lämpimiä kiviä.

”Ihana hoito, teki niin hyvää. Rentouttava ja virkistävä metsäinen tuoksumaailma, ja lämpimien pyyhkeiden ja kivien kosketus sai oikein värisemään tyytyväisyydestä.”

”Olin niin hellissä ja turvallisissa käsissä, että nukahdin.”

”Metsäelämyksessä kävin. Tunnelma oli alusta asti todella rauhallinen ja rauhoittava, täysi luotto hoitajan tekemisiin tuli juuri oikeanlaisista otteista. Rauhallinen, maadoittava ihana hetki mitä suosittelisin kaikille!”

RAUHA - RENTOUTTAVA HIERONTAHOITO 105 min
159 €

Lempeää ja rauhoittavaa hemmottelua päästä varpaisiin.

Luksusluokan hemmotteluhoito kestää pitkälle toista tuntia ja saattaa mielen euforiaan. Hierovat liikkeet vapauttavat jännittyneet purentalihakset, laskevat hartiat paikoilleen ja maadoittavat vartalon. Ihotyypin mukaiset, lempeän marjaiset ja metsäiset tuotteet pehmentävät ihon ja hoitojamme varten sävelletty, rauhaisa musiikki saa keskittymään hetkeen.

Hemmotteluhoito sisältää rentouttavan ja ihoa pehmentävän kokovartalohieronnan sekä kasvojen ja pään hieronnan. Hoidossa käytetään helsinkiläisiä luonnonkosmetiikkatuotteita ihotyypin mukaisesti.

”Ihanan rentouttava hoito ja todella ammattimainen palvelu.”

”Miellyttävä elämys. Työntekijällä oli hyvä arviointikyky voiman säätelyyn hieronnassa. Tästä hieronnasta tuli rentouttava mindfullness matka. Tulin töistä uupuneena. Hieronnan jälkeen ajatukset olivat jäsentyneet, mieli rauhallinen, kroppa lepäytynyt ja olo oli kaikin puolin levollinen. Hyvät musiikit!”

HELLÄ - HEMMOTTELUHOITO JALOILLE JA KÄSILLE 120 min
179 €

HELLÄ yhdistää erittäin rentouttavan ja hoitavan jalkahoidon sekä käsiä & käsivarsia pehmittävän kuorinnan, kosteutuksen ja pitkän hieronnan. Hoidon aikana voit rentoutua silmät kiinni tai lukea lehtiä ja nauttia luomuteetä. Hillan ekokosmetologin hellässä hoivassa rentoudut ja nautit omasta ajasta hemmoteltavana.

Hoito alkaa ihoa pehmittävällä jalkakuorinnan ja -naamion osuudella. Jalkahoitoon sisältyy kynsien hoitaminen, kovettumien poisto ja kynsien lakkaus eko-kynsilakalla. Kepeät jalat saat viimeistään pitkän jalkahieronnan myötä.

Ihanan jalkahoidon lisäksi hoidossa kosteutetaan kädet perusteellisesti. Käsien ja käsivarsien kuorinnalla poistetaan karheus ja pitkän hieronnan avulla kosteuttavat tuotteet imeytyvät erityisen hyvin ihoon.

”Ihanan rauhallinen, rentouttava, ylellinen hoito!”

Hoidamme jalat polviin saakka ja käytämme jalkahoidossa kotimaisia EKOPHARMA-luonnonkosmetiikkatuotteita ja Bohon / Avrilin eko-kynsilakkoja. Hilla on ekohoitola, joten emme pysty poistamaan geelilakkoja. Jalkojen virheasennoista johtuvat, vaikeammat iho-ongelmat toivomme hoidatettavan niihin erikoistuneella jalkojenhoitajalla.

TYYNI - LEMPEÄÄ IHONHOITOA KASVOILLE, SELÄLLE JA KÄSILLE 100 min
160 €

Tyyni on lempeä rentoutushoito, joka sisältää antioksidanttisen kasvohoidon, selän käsittelyn ja käsien hieronnan.

Hoito alkaa selän öljy-raekuorinnalla, joka pehmittää ihoa ja vilkastuttaa nestekiertoa. Kuorinnan jälkeen tehdään selän hieronta ja kylmänä vuodenaikana käytämme selkähieronnassa lisärentoutuksena lämpimiä kiviä.

Selän käsittelyn jälkeen hoito jatkuu kasvojen syväpuhdistavalla, ihoa kirkastavalla turve-hiilikuorinnalla. Ihoasi kosteutetaan kerrostamalla koivunmahlaa sisältäviä hoitovesiä sekä ihon tarpeiden mukaisia seerumeja. Syvän rentoutumisen koet viimeistään kasvohieronnan aikana. Hoidon päätteeksi kädet hierotaan pehmeiksi.

”Ajantaju katosi hoidon ajaksi ja hemmotteluhoito todella hemmotteli kokonaisvaltaisesti. Hoidossa käytettyjen tuotteiden tuoksut veivät äänimaailman mukana matkalle muistoihin. Kiitos, oli onnistunut ensikäynti!”

”Kiireetöntä, laadukasta ja ystävällistä. En tiettävästi ole koskaan aiemmin ollut näin tyytyväinen saamaani palveluun.”

MARJAMETSÄSSÄ 75 min
135 €

Marjametsässä on kokonaisvaltainen, rauhoittava hoito suomalaisella luonnonkosmetiikalla. Hoito yhdistää heleyttävän, kosteuttavan kasvohoidon sekä pehmittävän käsien hieronnan ja jalkojen kuorinnan & hieronnan. Lempeän marjaiset tuoksut, tunnelmallinen valaistus, luonnon äänimaailma ja rauhoittavat kädet vievät sinut rentoutuneeseen tilaan samalla kun ihoasi hellitään kotimaisilla, marjaisilla Ekopharma -tuotteilla.

Hoidon voi ostaa myös LAHJAKORTTINA

”Ihanan rauhallinen, asiantunteva hoitokokemus, joka antoi hyvää mieltä koko päivään.”

”Oli ihanan rentouttava kokemus. Kasvojeni iho sai kaipaamaansa kosteutusta, käsien ja jalkojen hieronta tuntui elvyttävän verenkiertoa ja minä sain vielä hyvää tuoteneuvontaa. Hillan toimitilat ovat suorastaan elämykselliset!”

MARJAMAMA - HEMMOTTELUHOITO ODOTTAJALLE 90 min
139 €

Marjamama on odottavan äidin rentouttava elämys suomalaisella Ekopharma-marjakosmetiikalla. Marjamama sisältää virkistävän jalkahoidon ja käsien hieronnan. Hoito sopii myös raskauden viimeisinä viikkoina, koska hoidon ajana voi olla istuen tai puoli-istuvassa asennossa. Marjamama tuo kepeämmän askeleen, poistaa turvotusta ja helpottaa oloa varsinkin viimeisen kolmanneksen aikana.

Hoidossa jalat saavat pehmittävän öljy-rae-kuorinnan, kosteuttavan naamion ja pitkän hieronnan. Hoidamme myös kynnet ja mahdolliset kovettumat sekä lakkaamme halutessasi kynnet. Saat myös hoidossa käytetyn eko-kynsilakan mukaasi. Jos sinulla on geelilakkaukset, niitä emme pysty poistamaan, mutta kynsien hoitamisen sijasta saat enemmän jalka- ja käsihierontaa. Ihana hoito päättyy käsien hierontaan.

Hoidon voi ostaa myös LAHJAKORTTINA

”Aivan loistava hoito alusta loppuun. Lisäksi ihana, rentouttava tunnelma ja mahtava hoitaja! Kiitos! ”

”Ihana rauhoittava kokemus heti sisääntulosta asti. Ystävällinen ja osaava palvelu ja hoito, teki tehtävänsä ja enemmän palkintona itselle loman aloituksesta”

”Hoito oli erinomaisen rentouttava. Rauhallinen musiikki ja tilan metsän keidasmainen pysähtyneisyys sai oikeasti rentoutumaan ja vajoamaan unen ja valveillaolon rajoille. Suosittelen erittäin lämpimästi.”

METSÄN HELMASSA 120 min
189 €

Hemmotteluhoito yhdistää kosteuttavan kasvohoidon ja jalkahoidon. Hoidon jälkeen kasvojen iho on heleä ja askel on kevyt.

Kasvohoidossa teemme ihotyypin mukaisen kuorinnan, tehokosteutuksen ja pitkän hieronnan. Jalkahoito tuo kevyen askeleen ja sisältää jalkojen kuorinnan, kynsien hoitamisen, kovettumien poiston, jalkahieronnan ja halutessasi kynsien lakkauksen. Hoito on erittäin rentouttava, kokonaisvaltainen ihonhoitoelämys suomalaisella luonnonkosmetiikalla. Käytämme hoidossa Unna Nordic ja Ekopharma -sarjoja.

Hoidon voi ostaa myös LAHJAKORTTINA

”Ihanan kokonaisvaltainen rentoutumiskokemus. Musiikki vei minut mukanaan linnun lauluun ja sademetsään. Taitaa olla paras hoitolakokemus ikinä!”

”Hoito oli superrentouttava ja hyvin suunniteltu koko kaksituntinen. Erittäin lämminhenkinen ja rauhoittava tila. Tuotteet tuoksui ihanalta!”

Palveluiden hinnat sis. alv 24%. 

Lahjakorteissa alv 0%. Kaikki Hillan lahjakortit voidaan käyttää mihin tahansa palveluihin tai tuotteisiin alkuperäisellä ostoarvollaan Hillan hoitoloissa ja myymälässä.