Hemmottelupaketit

Hillan hemmottelupaketit on elämyksellistä rentoutumista, rauhoittumista ja läsnäoloa. Voit ostaa hemmottelupaketit myös lahjakorttina HILLANKAUPASTA

Katso myös hemmottelupaketit Hillan Parihoitoihin

”Ihanan kokonaisvaltainen rentoutumiskokemus. Musiikki vei minut mukanaan linnun lauluun ja sademetsään. Taitaa olla paras hoitolakokemus ikinä!”

”Super rentouttava kokonaisvaltainen rentoutushoito. Helli keho ja mieltä. Hoidossa ei ylimääräistä vaan koko aika tapahtui. Hinta-laatusuhde kohdallaan. Tämä oli aito irtiotto arjesta.”

”Sensitiivinen, syvästi rauhoittava ja rentouttava kokemus. Kiitos!”

UNNA NORDIC - METSÄELÄMYS 75 min
129 €

Rentouttava, metsäinen elämyshoito kaikille aisteille. Hoidossa tehdään rentouttava selkähieronta, jonka jälkeen hoito jatkuu kasvojen syväpuhdistavalla, ihoa kirkastavalla turve-hiilikuorinnalla. Ihoasi hellitään ja kosteutetaan kerrostamalla mahlaa sisältäviä hoitovesiä sekä ihoa uudistavia seerumeja.

Syvän rentoutumisen koet viimeistään havumetsältä tuoksuvan kasvohieronnan aikana, jonka jälkeen kasvoillesi levitetään viilentävä kasvonaamio. Naamion vaikuttaessa kädet hierotaan. Hoidon päätteeksi voit virkistäytyä nauttimalla suomalaista koivunmahlaa. Hoidon kesto 75min. Hoitoon ei sisälly ihon mekaanista- tai ultraäänipuhdistusta. Kylmänä vuodenaikana käytämme selkähieronnassa myös lämpimiä kiviä.

”Ihana hoito, teki niin hyvää. Rentouttava ja virkistävä metsäinen tuoksumaailma, ja lämpimien pyyhkeiden ja kivien kosketus sai oikein värisemään tyytyväisyydestä.”

”Olin niin hellissä ja turvallisissa käsissä, että nukahdin.”

”Metsäelämyksessä kävin. Tunnelma oli alusta asti todella rauhallinen ja rauhoittava, täysi luotto hoitajan tekemisiin tuli juuri oikeanlaisista otteista. Rauhallinen, maadoittava ihana hetki mitä suosittelisin kaikille!”

RAUHA - RENTOUTTAVA HIERONTAHOITO 105 min
149 €

Rauha on lempeää ja rauhoittavaa hemmottelua päästä varpaisiin.

Hemmotteluhoito sisältää rentouttavan ja ihoa pehmentävän kokovartalohieronnan sekä kasvojen ja pään hieronnan. Hoidossa käytetään helsinkiläisiä luonnonkosmetiikkatuotteita ihotyypin mukaisesti.

”Ihanan rentouttava hoito ja todella ammattimainen palvelu.”

”Miellyttävä elämys. Työntekijällä oli hyvä arviointikyky voiman säätelyyn hieronnassa. Tästä hieronnasta tuli rentouttava mindfullness matka. Tulin töistä uupuneena. Hieronnan jälkeen ajatukset olivat jäsentyneet, mieli rauhallinen, kroppa lepäytynyt ja olo oli kaikin puolin levollinen. Hyvät musiikit!”

HELLÄ - HEMMOTTELUHOITO JALOILLE JA KÄSILLE 120 min
165 €

HELLÄ yhdistää erittäin rentouttavan ja hoitavan jalkahoidon sekä käsiä & käsivarsia pehmittävän kuorinnan, kosteutuksen ja pitkän hieronnan. Hoidon aikana voit rentoutua silmät kiinni tai lukea lehtiä ja nauttia luomuteetä. Hillan ekokosmetologin hellässä hoivassa rentoudut ja nautit omasta ajasta hemmoteltavana.

Hoito alkaa ihoa pehmittävällä jalkakuorinnan ja -naamion osuudella. Jalkahoitoon sisältyy kynsien hoitaminen, kovettumien poisto ja kynsien lakkaus eko-kynsilakalla. Kepeät jalat saat viimeistään pitkän jalkahieronnan myötä.

Ihanan jalkahoidon lisäksi hoidossa kosteutetaan kädet perusteellisesti. Käsien ja käsivarsien kuorinnalla poistetaan karheus ja pitkän hieronnan avulla kosteuttavat tuotteet imeytyvät erityisen hyvin ihoon.

”Ihanan rauhallinen, rentouttava, ylellinen hoito!”

Hoidamme jalat polviin saakka ja käytämme jalkahoidossa kotimaisia EKOPHARMA-luonnonkosmetiikkatuotteita ja Bohon / Avrilin eko-kynsilakkoja. Hilla on ekohoitola, joten emme pysty poistamaan geelilakkoja. Jalkojen virheasennoista johtuvat, vaikeammat iho-ongelmat toivomme hoidatettavan niihin erikoistuneella jalkojenhoitajalla.

TYYNI - LEMPEÄÄ IHONHOITOA KASVOILLE, SELÄLLE JA KÄSILLE 100 min
155 €

Tyyni on lempeä rentoutushoito, joka sisältää antioksidanttisen kasvohoidon, selän käsittelyn ja käsien hieronnan.

Hoito alkaa selän öljy-raekuorinnalla, joka pehmittää ihoa ja vilkastuttaa nestekiertoa. Kuorinnan jälkeen tehdään selän hieronta ja kylmänä vuodenaikana käytämme selkähieronnassa lisärentoutuksena lämpimiä kiviä.

Selän käsittelyn jälkeen hoito jatkuu kasvojen syväpuhdistavalla, ihoa kirkastavalla turve-hiilikuorinnalla. Ihoasi kosteutetaan kerrostamalla koivunmahlaa sisältäviä hoitovesiä sekä ihon tarpeiden mukaisia seerumeja. Syvän rentoutumisen koet viimeistään kasvohieronnan aikana, jonka jälkeen kasvoillesi levitetään antioksidanttinen kasvonaamio. Naamion vaikuttaessa kädet hierotaan pehmeiksi.

”Ajantaju katosi hoidon ajaksi ja hemmotteluhoito todella hemmotteli kokonaisvaltaisesti. Hoidossa käytettyjen tuotteiden tuoksut veivät äänimaailman mukana matkalle muistoihin. Kiitos, oli onnistunut ensikäynti!”

”Kiireetöntä, laadukasta ja ystävällistä. En tiettävästi ole koskaan aiemmin ollut näin tyytyväinen saamaani palveluun.”

MARJAMETSÄSSÄ 75 min
125 €

Marjametsässä on kokonaisvaltainen, rauhoittava hoito suomalaisella luonnonkosmetiikalla. Hoito yhdistää heleyttävän, kosteuttavan kasvohoidon sekä pehmittävän käsien ja jalkojen kuorinnan & hieronnan. Lempeän marjaiset tuoksut, tunnelmallinen valaistus, luonnon äänimaailma ja rauhoittavat kädet vievät sinut rentoutuneeseen tilaan samalla kun ihoasi hellitään kotimaisilla, marjaisilla Ekopharma -tuotteilla.

Hoidon voi ostaa myös LAHJAKORTTINA

”Ihanan rauhallinen, asiantunteva hoitokokemus, joka antoi hyvää mieltä koko päivään.”

”Oli ihanan rentouttava kokemus. Kasvojeni iho sai kaipaamaansa kosteutusta, käsien ja jalkojen hieronta tuntui elvyttävän verenkiertoa ja minä sain vielä hyvää tuoteneuvontaa. Hillan toimitilat ovat suorastaan elämykselliset!”

MARJAMAMA - HEMMOTTELUHOITO ODOTTAJALLE 90 min
139 €

Rentouttava kasvohoito sekä kevyt jalkahoito. Kokonaisvaltainen ihonhoitoelämys suomalaisella marjakosmetiikalla.

Marjamama-hoidossa kasvoille tehdään heleyttävä kuorinta ja ihana kasvohieronta. Jalat saavat kuorinnan, naamion ja pitkän hieronnan. Hoidamme myös mahdolliset kovettumat tai siistimme / lakkaamme kynnet. Jalkahoito on normaalia Hillan Jalkahoitoa keveämpi ja pääpainona on ihana rentoutuminen, ihon pehmittäminen & turvotuksen poisto.

Hoidon voi ostaa myös LAHJAKORTTINA

”Aivan loistava hoito alusta loppuun. Lisäksi ihana, rentouttava tunnelma ja mahtava hoitaja! Kiitos! ”

”Ihana rauhoittava kokemus heti sisääntulosta asti. Ystävällinen ja osaava palvelu ja hoito, teki tehtävänsä ja enemmän palkintona itselle loman aloituksesta”

”Lempeä ja pehmeä kosketus sai rentoutumaan. Raskausvatsani myös huomioitiin hyvin asennon ja mukavuuden varmistamiseksi.”

METSÄN HELMASSA 120 min
175 €

Hemmotteluhoito yhdistää kosteuttavan kasvohoidon ja jalkahoidon. Hoidon jälkeen kasvojen iho on heleä ja askel on kevyt.

Kasvohoidossa teemme ihotyypin mukaisen kuorinnan, tehokosteutuksen ja pitkän hieronnan. Jalkahoito tuo kevyen askeleen ja sisältää jalkojen kuorinnan, kynsien hoitamisen, kovettumien poiston, jalkahieronnan ja halutessasi kynsien lakkauksen. Hoito on erittäin rentouttava, kokonaisvaltainen ihonhoitoelämys suomalaisella luonnonkosmetiikalla. Käytämme hoidossa Unna Nordic ja Ekopharma -sarjoja.

Hoidon voi ostaa myös LAHJAKORTTINA

”Ihanan kokonaisvaltainen rentoutumiskokemus. Musiikki vei minut mukanaan linnun lauluun ja sademetsään. Taitaa olla paras hoitolakokemus ikinä!”

”Hoito oli superrentouttava ja hyvin suunniteltu koko kaksituntinen. Erittäin lämminhenkinen ja rauhoittava tila. Tuotteet tuoksui ihanalta!”

Kaikki hinnat sis. alv 24%.