Hemmottelupaketit

Hillan hemmotteluhoidot on elämyksellistä rentoutumista, rauhoittumista ja läsnäoloa. Voit ostaa hemmotteluhoidot myös lahjakorttina HILLANKAUPASTA

”Ihana, rentouttava hoito! Harkitut yksityiskohdat ja kaunis tila loivat täydellisen harmonian.

”Sensitiivinen, syvästi rauhoittava ja rentouttava kokemus. Kiitos!”

UNNA NORDIC - METSÄELÄMYS 75 min
109 €

Rentouttava, metsäinen elämyshoito kaikille aisteille. Hoidossa tehdään rentouttava selkähieronta, jonka jälkeen hoito jatkuu kasvojen syväpuhdistavalla, ihoa kirkastavalla turve-hiilikuorinnalla. Ihoasi hellitään ja kosteutetaan kerrostamalla mahlaa sisältäviä hoitovesiä sekä ihoa uudistavia seerumeja. Syvän rentoutumisen koet viimeistään havumetsältä tuoksuvan kasvohieronnan aikana, jonka jälkeen kasvoillesi levitetään viilentävä kasvonaamio. Naamion vaikuttaessa kädet hierotaan. Hoidon päätteeksi voit virkistäytyä nauttimalla suomalaista koivunmahlaa. Hoidon kesto 75min. Hoitoon ei sisälly ihon mekaanista- tai ultraäänipuhdistusta. Kylmänä vuodenaikana käytämme selkähieronnassa myös lämpimiä kiviä.

Hoidon voi ostaa myös LAHJAKORTTINA

”Ihana hoito, teki niin hyvää. Rentouttava ja virkistävä metsäinen tuoksumaailma, ja lämpimien pyyhkeiden ja kivien kosketus sai oikein värisemään tyytyväisyydestä.”

MARJAMETSÄSSÄ 75 min
99 €

Marjametsässä on kokonaisvaltainen, rauhoittava hoito suomalaisella luonnonkosmetiikalla. Hoito yhdistää heleyttävän, kosteuttavan kasvohoidon sekä pehmittävän käsien ja jalkojen kuorinnan & hieronnan. Metsäiset tuoksut, tunnelmallinen valaistus, luonnon äänimaailma ja lempeät kädet vievät sinut rentoutuneeseen tilaan samalla kun ihoasi hellitään metsäisillä Unna Nordic- ja marjaisilla Ekopharma -tuotteilla.

Hoidon voi ostaa myös LAHJAKORTTINA

”Ihanan rauhallinen, asiantunteva hoitokokemus, joka antoi hyvää mieltä koko päivään.”

MARJAMAMA - HERKULLINEN MARJAHOITO ODOTTAJALLE 90 min
109 €

Rentouttava kasvohoito sekä kevyt jalkahoito. Kokonaisvaltainen ihonhoitoelämys suomalaisella marjakosmetiikalla.

Hoidon voi ostaa myös LAHJAKORTTINA

”Aivan loistava hoito alusta loppuun. Lisäksi ihana, rentouttava tunnelma ja mahtava hoitaja! Kiitos! ”

METSÄN HELMASSA 120 min
159 €

Rentouttava kasvohoito, käsien hieronta ja jalkahoito. Kokonaisvaltainen ihonhoitoelämys suomalaisella luonnonkosmetiikalla. Käytämme hoidossa Unna Nordic ja Ekopharma -sarjoja.

Hoidon voi ostaa myös LAHJAKORTTINA

”Yksi parhaimmista hoitokokemuksista. Ehdottomasti tulen uudestaan”

RAUHA - RENTOUTTAVA HIERONTAHOITO 105 min
135€

Rauha – Lempeää ja rauhallista hemmottelua päästä varpaisiin, 1h 45min.
Hemmotteluhoito sisältää rentouttavan ja ihoa pehmentävän kokovartalohieronnan sekä kasvojen ja pään hieronnan. Hoidossa käytetään helsinkiläisiä luonnonkosmetiikkatuotteita ihotyypin mukaisesti.

Hoidon voi ostaa myös LAHJAKORTTINA

”Ihanan rentouttava hoito ja todella ammattimainen palvelu.”