Gua Sha hoidot

Suomalaisella luonnonkosmetiikalla tehtävät Hillan Gua Sha -hoidot. Gua Sha -hoito on syväkudoshoito, joka aktivoi ihon omia toimintoja ja on erittäin rentouttava hoitomuoto. Gua Sha -hoito tehdään suomalaisella Unna Nordic -sarjalla.

”Erityisesti jäi mieleen guasha hoidosta maadoittava passiivisen käden kosketus. Hyvä hoito ja erinomainen kokemus.”

”Hilla on ihanan rauhallinen ja kiireetön paikka. Olo on täysin rentoutunut ja kevyt Gua Sha -kasvohoidon jälkeen. Tämä on ihan lempparini!”

HILLAN GUA SHA KASVOHOITO - 45min
72 €

Kohottava, kirkastava ja turvotusta poistava kasvohoito sisältää ihotyypin mukaiset hoitotuotteet (kasvovesi, seerumi, naamio) ja lymfaattisen Gua Sha -hieronnan. Gua Sha -hoito on syväkudoshoito, joka aktivoi ihon omia toimintoja ja on erittäin rentouttava hoitomuoto. Gua Sha -hoito tehdään suomalaisella Unna Nordic -sarjalla.

Hoidon voi ostaa myös LAHJAKORTTINA

HILLAN GUA SHA - KASVOHOITO - 60 min
89 €

Kohottava, kirkastava ja turvotusta poistava kasvohoito sisältää ihotyypin mukaisen kuorinnan, seerumit, naamion ja lymfaattisen Gua Sha -hieronnan. Gua Sha -hoito on syväkudoshoito, joka aktivoi ihon omia toimintoja ja on erittäin rentouttava hoitomuoto. Gua Sha -hoito tehdään suomalaisella Unna Nordic -sarjalla.

Hoidon voi ostaa myös LAHJAKORTTINA