Blogi

Mitä kasvohoidossa tapahtuu? Elämyksellinen hoito on räätälöity juuri sinulle

Kasvohoidoille ei ole olemassa tiettyä kaavaa, vaan toimintatavat voivat vaihdella riippuen hoitolasta ja annettavasta hoidosta. Tässä tekstissä kerromme, miten kauneushoitola Hillassa toimitaan ja miten kasvohoidot kosmetologiemme käsissä etenevät. Hoitolamme on keskittynyt elämykselliseen ihonhoitoon suomalaisella, vegaanisella luonnonkosmetiikalla ja erikoisalaamme ovat herkän ihon ongelmat ja uudistavat hoidot. Hoitoon saa tulla kaikenlaisten iho-ongelmien kanssa tai ihan vain rentoutumaan ja suomaan hetki aikaa omalle hyvinvoinnille ja ihon hemmottelulle. Jokainen hoitomme räätälöidään aina sinun ihosi tarpeiden mukaan.

Hoidon valitseminen ja varaaminen

Hillaan voi tulla erilaisiin kasvohoitoihin, mikroneulaukseen, gua sha -terapiaa hyödyntäviin hoitoihin, vartalohoitoon, jalka- ja käsihoitoon tai poimia listalta kauden erikoishoidon. Teemme myös kestovärjäyksiä ja hellävaraisia sokerointeja. Kaikki hoitomme löydät tämän linkin kautta.

Eniten teemme erilaisia kasvohoitoja, jotka on lajiteltu sivuillemme tuotesarjojen mukaan. Kasvohoitoihin voi varata myös lisäpalveluita, kuten ultraäänipuhdistuksen, kulmien värjäyksen tai rentouttavan päähieronnan. Jokaisen hoidon kuvauksen näet sivuiltamme ja myös kun klikkaat ”varaa aika”-painiketta, josta pääset varausjärjestelmäämme. Ajanvarausjärjestelmästä voit valita tekijän tai varata ajan kenelle tahansa. Järjestelmästä näet hoidon keston ja sen, käytetäänkö hoidon aikana tarvittaessa erilaisia laitteita (ultraääni, mesoterapia, mikroneulaus). Voit siirtyä suoraan varausjärjestelmään tästä linkistä.

Jos et osaa sanoa, mikä hoidoistamme sopii ihollesi parhaiten, voit ottaa meihin yhteyttä soittamalla, sähköpostilla tai somekanavissamme. Autamme mielellämme valitsemaan sopivan hoidon juuri sinulle! Voit myös käydä hoitolassa shoppailutuntien aikana, jolloin palvelemme asiakkaita ihonhoito-ostoksien kanssa. Muina aikoina hoitola on suljettu muilta kuin ajanvarausasiakkailta, jotta hoitotilanne on mahdollisimman rauhallinen. Shoppailutuntien ajat löydät etusivumme alaosasta.

Mikäli ihollasi on erityisiä haasteita, kuten aknea, suosittelemme varaamaan vähintään 75 minuutin ajan. Näin ehdimme perehtyä ihosi tilanteeseen kunnolla ja vastata perusteellisesti mahdollisiin kysymyksiisi.

Kasvohoitoon saapuminen

Hoitolamme sijaitsee osoitteessa Hietalahdenkatu 4 ja kasvohoitoon kannattaa saapua 5 minuuttia ennen varattua aikaa. Jos ovi on lukossa, voit soittaa ovikelloa ja pian joku kosmetologeistamme rientää avaamaan oven. Tervetuloa Hillaan!

Hoitolan etuosassa sijaitsee myymälä, johon astutaan parin rappusen verran. Kengät voi jättää oven vieressä olevaan telineeseen ja vaihtaa ne korissa oleviin, pehmeisiin tossuihin. Kosmetologi ottaa sinut vastaan, varmistaa ajanvarauksen pituuden ja antaa mahdollisuuden käydä pesemässä kädet tai käyttää käsidesiä. Myös vessassa voi käydä ennen hoidon aloittamista.

Tilassamme on neljä hoitohuonetta, joissa jokaisessa on maanläheiset vihreän, ruskean tai beigen värit ja hämärä tunnelmavalaistus. Haluamme, että kasvohoito on mahdollisimman rentouttava ja rauhallinen, joten jokaisen hoidon taustalla on Hillalle sävelletty, ainutlaatuinen äänimaisema. Huoneessa on lämmin ja kylmään vuodenaikaan pääset pötköttelemään lämmitetylle pedille, jotta pystyt rentoutumaan kunnolla. Takin ja laukun voit jättää hoitohuoneesta löytyvään naulakkoon.

Hoidoissa käytettävät tuotesarjat vaihtelevat varaamasi hoidon mukaan, mutta ne ovat aina vegaanista, suomalaista ja ekologista hoitolakosmetiikkaa. Osassa tuotteista (etenkin Unna Nordic ja Ekopharman marjatuotteet) on tunnistettava tuoksu, joten kerrothan jo ajanvarauksen yhteydessä mikäli toivot täysin hajusteettomia tuotteita. Osassa hoidoista hyödynnämme myös tuoksuvia hierontaöljyjä ja öljysekoituksia, jotka tuoksuvat hoitotilassa.

Näin kasvohoito etenee

Kasvohoidon aluksi kosmetologi kysyy lisätietoa ihostasi. Mitkä ovat erityiset huolenaiheet, joihin haluaisit saada apua? Näiden perusteella kosmetologi suunnittelee hoidon kulun ja kertoo, mitä tekee ja miksi. Yleensä hoidon aikana ehditään perehtyä kahteen asiaan, esimerkiksi pintakuivuuteen ja epäpuhtauksiin. Hillassa jokainen hoito räätälöidään aina ihon tarpeiden mukaisesti, joten tuotteet ja hoitomenetelmät valitaan yksilöllisesti.

Kaikki Hillan hoidot, myös mikroneulaukset ja sokeroinnit, ovat elämyksellisiä. Tällä tarkoitamme sitä, että asiakkaan rentoutuminen on meille tärkeintä ja luomme tunnelman, jossa on helppo päästää arjen stressaavista asioita irti ja jopa nukahtaa. Voit ennen hoitoa kertoa, haluatko pääasiassa rentouttavan hoidon vai keskustella enemmän iho-ongelman hoidosta. Tavanomaisesti hoidon aikana kosmetologi puhuu vain vähän kertoen hoidon kulusta, mutta asiakas voi milloin tahansa kysyä, mikäli jokin asia askarruttaa tai kaipaa lisätietoa.

Voit tulla kasvohoitoon meikattuna tai ilman meikkiä, sillä hoidon aluksi suoritetaan ihonpuhdistus. Tämän jälkeen hoidossa edetään kosmetologin suunnitelman mukaan levittäen iholle kuorivia, kosteuttavia tai hoitavia tuotteita, ja aktivoimalla ihoa erilaisilla kosketuksilla. Useimmat Hillan kasvohoidot sisältävät kasvojen hoidon ja hieronnan lisäksi esimerkiksi selän, rintakehän tai käsivarsien hierontaa. Kosmetologi kertoo ennen hoitoa, mitä vaatteita tulee ottaa pois ja asetutaanko hoitopöydälle selinmakuulle vai vatsalleen. Hoidon aikana kosmetologi kertoo, milloin asentoa vaihdetaan. Kosmetologi saattaa välillä poistua huoneesta minuutin tai parin ajaksi hakemaan vesipisteeltä vettä. Tämän ajan hoitohuoneen ovi on suljettuna eikä muilla ole asiaa huoneeseen – voit siis levätä pedillä turvallisin mielin.

Kasvohoidossa kosmetologi käyttää apunaan muun muassa kosteita, lämpimiä pyyhkeitä, vanulappuja ja hierovia liikkeitä. Näiden lisäksi hoidossa voidaan käyttää erilaisia laitteita, kuten ultraäänipuhdistusta, mesoterapiakynää, mikroneulauslaitetta tai mekaanista puhdistusta iholle eri välinein. Kaikissa laitteissa on säädettävä voimakkuus, ja kosmetologi kertoo hoidon edetessä miltä laite tuntuu ja miten se vaikuttaa iholla. Mikään käyttämämme laite ei aiheuta kipua ja esimerkiksi erittäin herkän ihon kanssa etenemme aina varovaisesti, ihon ja asiakkaan tuntemuksia kuunnellen.

Hoidon aikana saa nukahtaa ja niin monille asiakkaistamme käykin. Hoidon lopuksi kosmetologi herättelee lempeästi ja asiakas saa vielä hetken rentoutua hoitopöydällä vilttien alla nauttien virkistävää juomaa. Kosmetologi poistuu huoneesta ja saat pukeutua rauhassa. Etenkin pitkien hoitojen jälkeen hoitopöydältä kannattaa nousta varovaisesti – olo voi olla euforisen huimaava!

Kasvohoidon jälkeen

Hoidon jälkeen kosmetologi kertoo, miltä iho tuntui ja millaista hoitoa hän suosittelee iholle jatkossa. Hän vinkkaa sopivat tuotteet kotihoitoon ja voit halutessasi ostaa nämä tuotteet mukaan samalla, kun maksat hoidon kassalle. Maksuvaiheessa voit käyttää lahjakortin, jos sinulla oli hoitoon sellainen. Voit myös kysyä, miten sinun tulisi käyttää kotona jo olevia tuotteita, jotta ne tukisivat ihosi hyvinvointia. Kosmetologi kertoo, millaisia kasvohoitoja tai mitä hoitoväliä hän jatkossa ihollesi suosittelee. Voit varata uuden ajan heti kosmetologin avulla tai omassa rauhassa kotona.

Usein ensimmäisellä kasvohoitokerralla käydään ihon asioita enemmän läpi, ja seuraavilla kerroilla kosmetologi jo tietää miten ihosi voi. Haastavissa tilanteissa tai esimerkiksi mikroneulaushoidoissa hoitokerrat ovat useimmiten tiheämpiä, kuin normaalilla tai oireettomalla ihotyypillä.

Jos tarvitset lisää tietoa hoidon kulusta, käytettävistä tuotteista tai ihollesi sopivasta kasvohoidosta, ota meihin rohkeasti yhteyttä! Vastaamme asiakkaiden kysymyksiin sähköpostilla, hoitolassa shoppailutuntien aikana, puhelimessa ja sosiaalisen median kanavissamme. Tästä linkistä pääset seuraamaan meitä Instagramissa ja tästä Facebookissa.

 

Tervetuloa Hillaan! Olemme täällä sinua ja ihoasi varten.

 

Varaa aika tästä linkistä.

 

 

6 ihon rasvoittumista hillitsevää hoitovinkkiä

Lue lisää

Ihonhoito uudelle tasolle: antioksidantit ovat avainasemassa

Lue lisää

Kotimainen BTB13 tuo tehon, teknologian ja ekologisuuden samassa paketissa.

Lue lisää