Blogi

Näin löydät parhaan kasvoseerumin!

Seerumista on moneksi! Tiivis tehoainepakkaus voi kirkastaa, elvyttää, vahvistaa, kosteuttaa, silottaa…

Kun joukosta löytyy juuri se omalle iholle sopiva seerumi, vaikutus voi olla huikea. Näillä ohjeilla osaat katsoa, tukeeko seerumin koostumus ihoasi parhaiten.

 

Hyaluronihappo: monipuolinen ja tehokas kosteuttaja, joka myös täytelöittää ihoa. Pintakuivan ja hilseilevän ihon paras ystävä, sekä hyvä kaveri aivan kaikille ihotyypeille. Tehokosteuttaja Unna Nordic – PIHLA Hydrating Serum ja keveää kosteutusta EKOPHARMA Helsinki Vadelma hoitoseerumi.

C-vitamiini: pirteä boosti antioksidantteja voi aiheuttaa jopa kihelmöintiä iholla, mutta lopputulos on heleä ja kirkas. C-vitamiini sopii erityisesti aurinkovaurioiden hoitoon ja juonteiden tasoittamiseen. Tehoannos C-vitamiinia kuurina Unna Nordic – TAIMI Vitamin C Treatment ja hellävaraista heleytystä EKOPHARMA Helsinki Herukka C-Max Hoitoseerumi.

Kasviöljyt: kuivan ihon pelastus! Laadukkaat kasviöljyt suojaavat ja vahvistavat ohutta ihoa. Kannustamme myös muita kokeilemaan paria pehmentävää tippaa kasvovoiteen alle tai sekaan talvella. Ylellinen Unna Nordic – VIENO 7 Oil Serum ja herkän ihon hellijä EKOPHARMA Helsinki Herukka Voideseerumi.

Peptidit: peptidit ovat tulleet ryminällä ihonhoitoon viimeisen parin vuoden aikana. Peptidit tuovat seerumipohjaan monipuolisia vaikutuksia ja ne voivat esimerkiksi kiinteyttää, rauhoittaa tai hoitaa ihon kosteustasapainoa. Ne voivat myös tukea muiden ainesosien toimintaa. Todellisia multi-taskaajia siis! Valikoimamme uudistavin seerumi BTB13 Pro-Age Serum tai kosteuttava, uudistava EKOPHARMA Helsinki Tyrni Hoitoseerumi.

Mitä saat kun käytät sekaihon seerumia?

Lue lisää

Miksi seerumit ovat niin tehokkaita?

Lue lisää

6 ihon rasvoittumista hillitsevää hoitovinkkiä

Lue lisää