Blogi

Kosteuta ihosi heleäksi | Tuotteet -20%

Näitä tuotteita ostetaan nyt

Kokosimme inspiraatioksi 10 loistavaa tuotetta pintakuivalle iholle, joista saa vinkkejä myös oman ostoskorin koostamiseen. Katso myös Hillan IGTV:sta vinkit ihon kosteuttamiseen!

Muista nämä kasvojen ihonhoidossa: Kasvovesi on janojuomaa, voide ruokaa ja seerumit superfoodeja. Pärjäämme ilman superfoodeja, mutta emme ilman juomaa ja ruokaa – tämä sääntö pätee myös ihonhoitoon.

1. Puhdista hellävaraisesti

Suosittelemme pintakuivalle iholle öljypuhdistusta. Puhdistusöljy vie mennessään meikkiä, talia ja ilmansaasteita sekä suojaa ihoa kuivumiselta.

Pyörittele öljypuhdistus kuivalle iholle ja jatka tämän jälkeen toisella puhdistustuotteella. Näin saat syväpuhdistavan, hellävaraisen, tehokkaan puhdistustuloksen. Puhdistusöljyä voi käyttää myös ainoana putsarina. Ota tällöin kaveriksi pesukinnas, jolla saat tehostettua puhdistusta!

2. Kosteuta, nesteytä, anna ihollesi janojuomaa

Kosteuttaminen on kaikista tärkein vaihe ihonhoitorutiinissasi. Jos sinulla on jano, juot vettä ja samalla tavalla pintakuiva ihosikin tarvitsee vesikosteutta. Monesti yritämme saada pintakuivuutta pois paksulla voiteella, mutta se on melkein sama kuin yrittäisi sammuttaa janoa ruualla. Siinä missä tarvitsemme juomaa ja ruokaa, niitä tarvitsee myös ihosi!

Luonnonkosmetiikassa vesi korvataan usein kasvien tai marjojen uutteilla tai -mehuilla. Tällöin ihosi saa kosteutuksen lisäksi myös vitamiineja. Panosta siis tuotteeseen, jossa raaka-ainelistan ensimmäisenä on joku muu kuin ”aqua”.

Kasvovettä levitetään suoraan kasvoille, ilman vanulappua. Osa kasvovesistä on suihkutettavia, osa geelimäisiä. Ota pieni määrä kerrallaan ja painele ihoon. Toista 2-7 kertaa, jotta ihosi saa tarpeeksi suuren määrän kaipaamaansa janojuomaa.

3. Valitse tarpeeksi täyteläinen voide – varsinkin yöksi

Moni vaihtaa kevään tullen kasvovoiteen kevyempään ja varsinkin päiväaikaan mattapinnan jättävä, kevyt ja raikastava voide on ihana (erityisesti kasvomaskin alle). Usein käy kuitenkin niin että ihonhoitotuotteet vaihdetaan liian keveisiin, liian aikaisin – sama kuin kevättakin käyttöönoton kanssa. Talvi on iholle rankka ja sen korjaaminen vie aikaa, joten ota tämä huomioon.

Voit myös tuoda lisäkosteutta seerumilla tai yönaamiolla, mikäli haluat mieluummin käyttää kevyttä voidetta.

4. Kuori ihoa säännöllisesti – saat tuotteista paremman tehon irti

Tuntuuko että tuotteet pyörivät iholla vaikka se on pintakuiva? Kuorinta auttaa! Se ikäänkuin raivaa esteitä ihonhoitotuotteiden tieltä, jolloin ne pääsevät imeytymään paremmin. Samalla ihon väri kirkastuu ja heleytyy.

Jos ihosi on herkkä, valitse hellävarainen, kirkastava kuorinta. Jos sinulla on epäpuhtauksia, suosittelemme syväpuhdistavan kuorinnan käyttöä.

5. Muista myös vartalon ihonhoito

Myös vartalon iholle pätevät samat säännöt – kuori ja kosteuta. Normaalille iholle riittää kintaalla kuoriminen ja kevyt voide, kuivalle ja atooppiselle suosittelemme tuotteiden kerrostusta. Kosteuttava vartaloseerumi + voide / öljy -combo toimii! Kuivien kantapohjien kosteuttaminen sujuu parhaiten kun levität voiteen suihkun jälkeen ja sujautat jalat tossuihin.

Synttäritarjoukset voimassa ma 29.3. asti. Tarjous ei koske lahjakortteja.

Kosteuta ihosi heleäksi – 5 kohtaa

Lue lisää