Blogi

Kosmetologin tekemä mikroneulaus tuo tuloksia

Mikroneulauksella voi hoitaa juonteita, arpia ja ihon epätasaisuutta tehokkaasti. Lue, miksi kosmetologin neulaus on paras valinta!

Mikroneulaus on trendikäs hoito syystä. Etenkin sarjahoitona tehtävän mikroneulauksen avulla on mahdollista saavuttaa huikeita tuloksia juonteiden ja aknearpien madaltamisessa, ihon vahvistamisessa ja kimmoisuuden palauttamisessa. Vaikka neulaus kuulostaa pelottavalta, hoito voi olla elämyksellinen ja jopa couperosa-iholle sopiva – kunhan sen toteuttaa ammattilainen ja tuotteet valitaan oikein. Lue jutun lopusta asiakkaamme kokemus!

Varaa aika mikroneulaukseen tästä linkistä.

Mitä mikroneulaus on?

Mikroneulaushoidossa iholle luodaan satoja kanavia ohuiden mikroneulojen avulla. Ihon mikroneulaus paitsi kiihdyttää kollageenin tuotantoa ja auttaa uudistamaan ihoa, myös imeyttää hoitotuotteet tehokkaammin. Ihon uudistumista tehostava neulaus tuokin kahdenlaisia hyötyjä, kun mikroneulat pitkällä aikavälillä silottavat ihoa ja hoidon aikana auttavat aktiiviaineita imeytymään paremmin.

Mitä mikroneulaushoidossa tapahtuu?

Kosmetologin tekemässä mikroneulaushoidossa iho puhdistetaan ja kuoritaan. Tämä on erittäin tärkeää, jotta iholle ei jää epäpuhtauksia tai likaa aiheuttamaan tulehduksia. Seuraavaksi ammattilainen ottaa käyttöönsä desinfioidun ja hygieenisen mikroneulauslaitteen, jota käytetään yhdessä hoitoseerumin kanssa. Lopuksi iholle levitetään kasvonaamio ja hoitovoiteet.

Sattuuko mikroneulaus?

Mikroneulaus tuntuu iholla pienenä kihelmöintinä, mutta ammattilaisen tekemänä hoito on turvallinen myös ohuelle couperosa-iholle. Mikroneulaushoidon ei koskaan kuulu sattua tai jättää ihoa kipeäksi. Kosmetologi osaa valita oikean neulapituuden, ihoa tukevat aktiiviaineet ja pitää huolta hygieniasta, joka on erityisen tärkeää ihon suojakerrokseen kajoavassa hoidossa. Pahimmillaan epähygieenisesti tai liian syvälle toteutettu mikroneulaus voi aiheuttaa pysyviä arpia iholle – varmistu siis palveluntarjoajan maineesta ennen käsittelyä.

Mitä tapahtuu mikroneulauksen jälkeen?

Muutaman seuraavan viikon aikana ihon kollageenintuotanto tehostuu ja iho alkaa korjata mikrokanavia. Tämä tuntuu ihon sileytenä, juonteiden madaltumisena ja näkyy peilistä heleinä kasvoina. Kun käsittely uusitaan, ihon uudistuminen tehostuu entisestään ja ihon epätasaisuus tasottuu vielä selvemmin. Parhaat vaikutukset saadaan 3–6 kerran sarjahoidolla, ja sarjahoidon käyntikerrat ovat yksittäistä kertaa edullisempia.

Varaa aika mikroneulaukseen nyt!

Teemme Hillassa BTB13 Micro-Meso Therapy -mikroneulauksia sekä kerta- että sarjahoitoina. Tehokkaaseen hoitolatyöskentelyyn suunnitellut BTB13-tuotteet yhdistettynä mikroneulaukseen tuovat asiakkaillemme vaikuttavia tuloksia aina juonteiden madaltumisesta vaikeiden aknearpien tasoittumiseeen. Varaa oma aikasi mikroneulaukseen tästä linkistä!

Asiakkaamme kokemus mikroneulauksesta:

”50 vuotta täytettyäni huomasin poskillani leveitä uurteita ja kimmoisuuden katoamista. Ihoni oli hyvin ohut ja herkkä, sekä pintakuiva. Acne Rosacea minulla oli todettu 6 vuotta aiemmin. Uurteitani eivät muut ihmiset niinkään huomioineet, mutta minua ne häiritsivät.

Olen aika varovainen tyyppi. En uskaltaisi ottaa botoxia tai täyteaineita. Mikroneulaustakin pohdin pitkään. Pidin tärkeänä ottaa mikroneulauksen tutussa hoitolassa enkä missään nimessä halunnut ostaa neulauslaitetta itse. Minua rauhoitti myös tieto, että Hillassa voidaan valita myös lyhyemmät neulat hoitoon.

Otin lopulta kaikki 6 hoitokertaa. Ihoni on ohut ja aluksi käsittely kyllä tuntui, mutta tuntemukset eivät olleet kestämättömiä. Iho rauhoittui joka kerta nopeasti.

Huomasin, että ihohuokoset pienenivät selvästi. Osa kasvoista muuttui ihanan sileäksi! Punoittavat alueet iholla vähenivät ja Acne Rosacean jättämät jäljet pienenivät, joskaan eivät hävinneet täysin. Tyytyväisin olen siihen, että leveät uurteet ovat tällä erää historiaa! Olen erittäin tyytyväinen mikroneulaukseen ja aion ottaa jatkossakin neulauksia ylläpitohoitona.”

Merja, 50 vuotta

Ihonhoito syksyllä – näin valitset oikeat tuotteet viimaan

Lue lisää

Kasvoveden käyttö: kerrostaminen on tie heleään ihoon

Lue lisää

Kasvojen kaksoispuhdistus – valitse tuotteet oikein

Lue lisää