Blogi

Kasvovesi – ihonhoidon tärkein tuote

Kasvovesi – pohjoisen ihonhoidon tärkein tuote.

Kaikki kasvovedet nyt -20%Kasvoveden käyttö on helppoa ja nopea lisäys ihonhoitorutiiniisi, mutta sen vaikutukset ovat merkittävät. Se on avainasemassa hyvinvoivan, kimmoisan, hyvältä näyttävän ihon ylläpitämisessä. Kasvovesi on myös epäpuhtaan ja kiiltelevän ihon tärkein tuote, koska se hillitsee ihon liiallista rasvoittumista.

Kun kasvovettä käytetään, vanulaput jätetään kaappiin. Kasvovettä joko suihkutetaan suoraan kasvoille tai levitetään käsien kautta vastapuhdistetuille kasvoille. Helppoa, nopeaa ja tuloksellista!

Suosittelemme että kun säät viilenevät, laitat kasvovettä useamman kerroksen. Kuiva sisäilma haihduttaa ihosta vettä enemmän kuin kesän kostea sisäilma, joten kasvoveden tärkein tehtävä on pitää huoli ihon kosteuspitoisuudesta.

Kasvovesi tuo iholle myös vitamiineja ja hivenaineita, erityisesti silloin jos valitset kasvoveden, jossa on hoitava tuotepohja. Monet Hillassa myytävistä kasvovesistä on tehty veden sijasta koivunmahlaan tai marjauutteisiin – näin iho saa automaattisesti enemmän hoitoa. Kannattaakin kurkata raaka-ainelistan ensimmäistä raaka-ainetta, koska sitä on tuotteessa aina eniten, jopa 97%.

Viimeistään nyt on syytä aloittaa kasvoveden käyttäminen; näin vältät syksyn mukana saapuvan pintakuivuuden!

Kaikki kasvovedet -20% 30.9. klo 23.59 saakka molemmissa hoitoloissa ja verkkokaupassa.

 

6 ihon rasvoittumista hillitsevää hoitovinkkiä

Lue lisää

Ihonhoito uudelle tasolle: antioksidantit ovat avainasemassa

Lue lisää

Kotimainen BTB13 tuo tehon, teknologian ja ekologisuuden samassa paketissa.

Lue lisää