Blogi

Kantisviikko | Katso huikeat tuote- ja hoitotarjoukset!

Vietämme kantisviikkoa uudistuneen Hietalahden Hillan kunniaksi!
  • Kaikki tuotteet -20%
  • Hoitoloista ostetuista tuotteista saat alennuksen lisäksi tuplapisteet kantistilillesi
  • 100 € arvoisiin hoitolahjakortteihin annetaan yllätyslahja hoidon yhteydessä
  • Kantisviikon erikoiskasvohoitoihin mukaan tuotelahja (arvo 48-68€)

Katso alta tarkemmat tiedot kantiskampanjoista!

Kanta-asiakaspäiviä vietetään 13.8. klo 23.59 saakka molemmissa hoitoloissa ja verkkokaupassa.

Kaikki tuotteet -20%

Kantisviikon aikana kaikki tuotteet ovat hoitoloissa ja verkkokaupassa -20%. Joitain yksittäisiä lahjapakkauksia ja päiväystuotteita löydät myös isommalla alennuksella. Verkkokaupassa alennushinta on laskettu tuotteisiin valmiiksi.

Tästä verkkokauppaan

Tuotetarjous -20% ei koske lahjakortteja.

Tuplapisteet tuoteostoista

Onko sinulla hoitolan kanta-asiakaskortti? Saat tuoteostoista alennuksen lisäksi tuplapisteet kanta-asiakastilillesi. Tilillesi kertyneen pistemäärän näet kuitista ja kerromme kassalla kun sinulle on kertynyt veloituksettomia tuotelahjoja.

Entä onko sinulla Hillassa luottokosmetologi? Kaikki Hillan tiimiläiset ovat yrittäjiä ja ostaessasi tuotteet omalta kosmetologilta, saa hän provision tuoteostoista. Voit tottakai ostaa tuotteet myös myymälästä tai verkkokaupasta, mutta jos haluat tukea omaa kosmetologiasi, kannattaa tuoteostot keskittää hoitojen yhteyteen.

Jos et halua hyödyntää kantistarjousta nyt, voit vaihtoehtoisesti ostaa kosmetologisi suosittelemat tuotteet hintaan -20% + tuplapisteet seuraavan hoitokäyntisi yhteydessä. Mainitsethan tästä hoitovarausta tehdessä tai laittamalla meille sähköpostia. Kanta-asiakastarjouksen voit hyödyntää yhden kerran.

100€ hoitolahjakorttiin yllätyslahja

Osta lahjakortti läheiselle tai hemmottele itseäsi! Kun ostat vähintään 100€ arvoisen lahjakortin kanta-asiakasviikon aikana, tulee lahjakorttiin merkintä yllätyslahjasta, jonka annamme hoidon yhteydessä. Lahjan arvo on 15€-25€ ja valittavissa on ihania, kotimaisia kosmetiikkatuotteita kausittain vaihtuvasta valikoimasta. Esimerkiksi tällä hetkellä yllätyslahjoina on kosteuttava kasvosuihke, vadelmainen suihkugeeli ja ravitseva käsivoide.

Hillan hoidot ovat viiden tähden hoitoelämyksiä, joissa rentoutuminen on taattua. Löydät meiltä sekä spa-tasoiset hemmotteluhoidot että tehokkaat kasvohoidot. Hoitomme sopivat sekä miehille että naisille.

Osta lahjakortti

Lahjakortit ovat voimassa 12kk ja käyvät molemmissa toimipisteissämme, Helsingin keskustassa. Voit valita lahjakortin tiettyyn hoitoon tai summalle, jolloin lahjansaaja saa itse päättää mieluisen hoidon. Lahjakorttikampanja on voimassa 13.8. asti ja se koskee sekä verkkokaupasta, että myymälästä ostettuja vähintään 100€:n arvoisia hoitolahjakortteja.

Kantisviikon 2 erikoiskasvohoitoa sisältävät upean lahjatuotteen

Kantisviikolta löydät kaksi erikoiskasvohoitoa, jotka on varattavissa vain kantisviikon ajan. Molempiin hoitoihin sisältyy hoitoa tukeva lahjatuote. Voit varata kasvohoidon elo-lokakuulle, molempiin hoitoloihin.

SAVI – Syväpuhdistava Kasvohoito 125€ + lahjaksi Unna Nordic Savi (arvo 48€)

Tähän hoitoon saat lahjaksi 48€ arvoisen Unna Nordic Savi Purifying Clay Maskin, joka puhdistaa ihohuokosista epäpuhtauksia ja meikkijäämiä. Hoito sopii kesän jälkeiseksi, syväpuhdistavaksi kasvohoidoksi, jolla saadaan iho puhdistettua kesän ja aurinkovoiteiden aiheuttamista tukkeumista sekä iho kirkastumaan. 80min hoitoon sisältyy perusteellinen ihonpuhdistus.

SAVI – Syväpuhdistava Kasvohoito sisältää ihotyypin mukaisen kuorinnan, talia ja epäpuhtauksia liuottavan öljy+savi -hieronnan, mekaanisen puhdistuksen, kosteuttavat tuotteet sekä ihanan rentouttavan hieronnan. Hoito tehdään ylellisellä Unna Nordic -luonnonkosmetiikkasarjalla.

Varaa aika Yrjönkadulle

Varaa aika Hietalahdenkadulle

BTB13 Age Repair 60min 115€ + lahjaksi Pro-Age Firming Serum 15ml (arvo 68€)

BTB13 Age Repair Kasvohoito aktivoi ihosolujen uudistumista tehokkaasti sekä heleyttää ja kosteuttaa ihoa. Hoidossa ihoon imeytetään BTB13-yhdistettä mesoterapiakynän avulla. Suomalainen, Oulun Yliopiston patentoima yhdiste poistaa soluista niiden toimintaa hidastavia kuona-aineita sekä aktivoi niiden uusiutumiskykyä.

Hoito sisältää tuotteiden imeytyksen lisäksi glykolihappo- tai PHA-happokuorinnan sekä ihoa kosteuttavia ja täyteläistäviä tuotteita. Hoito päättyy nestekiertoa aktivoivaan, rentouttavaan hierontaan. Hoidon kesto on 60min. Hoidon päätteeksi saat lahjaksi BTB13-sarjan tähtituotteen, ihoa uudistavan Pro-Age Firming Serumin 15ml matkakoossa. Seerumin arvo on 68€.

Varaa aika Yrjönkadulle

Varaa aika Hietalahdenkadulle

6 ihon rasvoittumista hillitsevää hoitovinkkiä

Lue lisää

Ihonhoito uudelle tasolle: antioksidantit ovat avainasemassa

Lue lisää

Kotimainen BTB13 tuo tehon, teknologian ja ekologisuuden samassa paketissa.

Lue lisää