Blogi

Esittelyssä hoito: Unna Nordic – Metsäelämys

Metsäelämys on rentouttava, metsäinen elämyshoito kaikille aisteille. Hoidossa tehdään rentouttava selkähieronta, jonka jälkeen hoito jatkuu kasvojen syväpuhdistavalla, ihoa kirkastavalla turve-hiilikuorinnalla.

Ihoasi hellitään ja kosteutetaan kerrostamalla mahlaa sisältäviä hoitovesiä sekä ihoa uudistavia seerumeja. Syvän rentoutumisen koet viimeistään havumetsältä tuoksuvan kasvohieronnan aikana, jonka jälkeen kasvoillesi levitetään viilentävä kasvonaamio. Naamion vaikuttaessa kädet hierotaan.

Hoidon päätteeksi voit virkistäytyä nauttimalla suomalaista koivunmahlaa. Kylmänä vuodenaikana käytämme selkähieronnassa myös lämpimiä kiviä.

”Ihana hoito, teki niin hyvää. Rentouttava ja virkistävä metsäinen tuoksumaailma, ja lämpimien pyyhkeiden ja kivien kosketus sai oikein värisemään tyytyväisyydestä.”

”Olin niin hellissä ja turvallisissa käsissä, että nukahdin.”

”Metsäelämyksessä kävin. Tunnelma oli alusta asti todella rauhallinen ja rauhoittava, täysi luotto hoitajan tekemisiin tuli juuri oikeanlaisista otteista. Rauhallinen, maadoittava ihana hetki mitä suosittelisin kaikille!”

Esittelyssä hoito: Aromaattinen vartalohieronta

Lue lisää

Parhaat fysikaaliset aurinkovoiteet – Suojaa ihosi UV-säteilyltä

Lue lisää

Hiuspohjan mikroneulauksesta hyötyä ohuille ja oheneville hiuksille

Lue lisää