Blogi

C-vitamiinikasvohoito – täydellinen syksyn startti!

Helteisen ja kostean kesän jälkeen iho saattaa kärsiä aurinkovaurioista, epäpuhtauksista ja karheudesta. Siksi kehitimme Hillan oman heleyttävän C-vitamiinikasvohoidon juuri syksyyn. Vain syys-lokakuussa varattavissa oleva, kirkastava kasvohoito taklaa monta ongelmaa kerralla. Tästä artikkelista opit, miksi C-vitamiini on nappivalinta syksyyn – ja miten kosmetologin tekemä kasvohoito tehostaa sen vaikutuksia.

Superaine C-vitamiini on todellinen tehopakkaus

Hurjan antioksidanttinen C-vitamiini tunnetaan ihoa kirkastavista ominaisuuksistaan. Kirkastava vaikutus näkyy iholla sen sävyn tasoittumisena, maksaläiskien tai pigmenttivaurioiden häivyttymisenä ja karheuden häviämisenä. Tämän vuoksi C-vitamiini on oiva ainesosa etenkin iholle, jolla näkyy auringon UV-säteilyn aiheuttamia valovanhenemisen merkkejä.

C-vitamiinilla eli askorbiinihapolla on kuitenkin myös toinen, syysaikaan täydellisesti sopiva vaikutus. Se nimittäin auttaa nostamaan pintaan sen alla muhivia epäpuhtauksia ja näin pääsemään eroon ihoa vaivaavasta ”pöperöihottumasta”, joka tuntuu epätasaiselta. Kostea ilma saa ihon helposti oireilemaan epäpuhtauksilla, joten C-vitamiinia sisältävä kuuri on loistava tapa päästä finneistä ja mustapäistä nopeammin eroon.

Miten C-vitamiinikasvohoito eroaa C-vitamiiniseerumista?

Kasvohoito on kosmetologin tekemä palvelu, joka sisältää moninaisia vaiheita ja vain hoitolakäyttöön tarkoitettuja tuotteita. C-vitamiiniseerumi puolestaan on kotikäyttöön tarkoitettu tuote, joka vaikuttaa iholla pitkän ajan kuluessa. Molemmat ovat ehdottoman hyviä juttuja, mutta hieman eri tarpeisiin.

Hillan C-vitamiinikasvohoidossa kosmetologi hyödyntää samanaikaisesti syväpuhdistavaa happokuorintaa, välittömästi ihoa tasoittavaa mekaanista kuorintaa korkean pitoisuuden C-vitamiinijauheen muodossa, ja esimerkiksi ultraäänipuhdistusta. Lopuksi iho saa runsaasti kosteutta, lisää iholle jätettävää C-vitamiiniherkkua ja täytelöittävän kasvonaamion. Kaikki tämä rentouttavassa ympäristössä ja hierovien liikkeiden rytmittämänä, jolloin samalla voi ottaa vaikkapa päiväunet. Yhteisvaikutuksen ansiosta kasvohoito on huipputehokas ja toimii erinomaisena starttina kotona jatkettavalle C-vitamiiniseerumihoidolle. Hoidon tuotteet on valittu ja testattu kosmetologin asiantuntemuksella, jolloin se on turvallinen ja jättää ihon pehmeäksi, kimmoisan tuntuiseksi ja kosteutetuksi.

C-vitamiiniseerumi on loistava tapa jatkaa kasvohoidon vaikutuksia kotioloissa. Lue lisää C-vitamiiniseerumista tästä artikkelista.

Kenelle C-vitamiinikasvohoito sopii?

Kirkastava ja ihoa uudistava hoito on parhaimmillaan iholla, joka tuntuu kesän jälkeen väsähtäneeltä ja samealta. Iholla on kenties ärsyttäviä epäpuhtauksia ajoittain, eikä se tunnu olevan tasapainossa. Karheus, juonteet ja pigmenttimuutokset saavat kasvot näyttämään stressaantuneilta.

Entä sopiiko kasvohoito myös herkkäihoisille? Kyllä, sillä Hilla Helsinki on erikoistunut herkän ja reaktiivisen ihon hoitoon. Tuotevalikoimastamme löytyy varmasti kirkastava tuote, jonka avulla hoito on mahdollista toteuttaa myös herkän tai kuivan ihon tarpeiden mukaisesti. C-vitamiinikasvohoito toteutetaan aina niin, että jokaisen on mahdollista nauttia sen suomista, kirkastavista ja heleyttävistä eduista ilman, että iho punoittaa, ärtyy tai tuntuu kireältä. Monet herkkäihoiset ovat ilahtuneet hoidoistamme, joissa käytetään tehokkaita ainesosia ilman ihoärsytystä – myös C-vitamiinikasvohoito on sellainen!

Varaa aika hoitoon tästä linkistä.

LUE MYÖS:

6 ihon rasvoittumista hillitsevää hoitovinkkiä

Lue lisää

Ihonhoito uudelle tasolle: antioksidantit ovat avainasemassa

Lue lisää

Kotimainen BTB13 tuo tehon, teknologian ja ekologisuuden samassa paketissa.

Lue lisää