Blogi

Miksi seerumit ovat niin tehokkaita?

Tehotiiviste:

Seerumit sisältävät korkeita pitoisuuksia aktiivisia ainesosia, kuten vitamiineja, peptidejä, happoja, antioksidantteja ja kosteutta ihoon sitovia aineita. Tämä tiivistetty koostumus tekee seerumista tehokkaan, koska pieni määrä tuotetta tarjoaa suuren määrän hyötyä.

Imeytyy syvemmälle ihoon:

Seerumit pyritään kehittämään siten, että ne imeytyvät syvemmälle ihoon verrattuna voiteisiin. Raaka-aineet pilkotaan pienempään molekyylikokoon, jolloin ne läpäisevät ihon pinnan. Tämän vuoksi tehotiiviste pääsee toimimaan ihossa toivotulla tavalla.

Iho-ongelmien nitistäjä:

Seerumeiden tarkoitus on tarjota kohdennettuja etuja iho-ongelmiin tai ennaltaehkäisyyn. Seerumeja löytyy mm. rosaceaan, atopiaan, tulehtuneisiin näppylöihin ja suunympärysihottumaan.

Nopea vaikutus:

Koska seerumit sisältävät korkeita pitoisuuksia aktiivisia ainesosia ja imeytyvät syvälle ihoon, niiden vaikutuksetkin voivat näkyä pian käytön aloittamisen jälkeen. Varsinkin kosteuttavat seerumit tuovat nopeasti näkyviä tuloksia ja esimerkiksi korkeilla pitoisuuksilla C-vitamiinia iho saadaan heleytymään jo muutamassa viikossa. Epäpuhtaan ihon seerumit taas lievittävät tulehduksia, joka tuo helpotusta kipeiden finnien hoitoon nopeastikin. Ihoa uudistavat seerumit ovat ryhmä, joissa käytetään sekä ns. välittömiä tuloksia tuovia raaka-aineita (esim. kosteuttavat & heleyttävät raaka-aineet) sekä pitkäaikaisessa käytössä tuloksia tuovia raaka-aineita (esim. kollageenintuotantoa aktivoivat raaka-aineet).

Helppo käyttää:

Seerumit ovat yleensä geelimäisiä ja siksi kevyitä, nopeasti imeytyviä ja helppoja levittää. Levitä seerumi kasvoveden jälkeen iholle, anna imeytyä hetken ja viimeistele kasvovoiteella ja / tai kasvoöljyllä. Suosittelemme seerumia aamuin illoin käytettäväksi ja seerumeja voi olla myös kaksi: illalla ihoa uudistavaa tai vahvistavaa hoitoa ja aamulla antioksidanttisuojaa tai ihon rasvoittumista hillitsevää hoitoa.

Kesäkampanja: Seerumit -20%

Mitä saat kun käytät sekaihon seerumia?

Lue lisää

6 ihon rasvoittumista hillitsevää hoitovinkkiä

Lue lisää

Ihonhoito uudelle tasolle: antioksidantit ovat avainasemassa

Lue lisää